Vi er pej gruppen — et skandinavisk trend institut

Om os

I næsten fem årtier har vi med stolthed og passion skabt broer mellem viden og praktisk handling inden for tidsånd, trends og forbrug. Vores kunder er ambitiøse, professionelle aktører i livsstilsbrancherne, der søger den skarpeste indsigt og grundlag for de mest effektive strategier.

Vi er mere end blot en formidler af viden – vi er din aktive sparringspartner, din katalysator for innovation, og din fortrolige i processen med produktudvikling, lancering og markedsføring. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå dine mål og realisere dit fulde potentiale.

Vores erfarne team står klar til at bringe din virksomhed til nye højder.
Lad os sammen skabe fremtidens livsstil!

 

pej trend

pej trend er det mest udbredte inspirationssystem i Skandinavien og kan bruges til inspiration og udvikling af dine produkter. Nu også online på pejtrend.com

pej gruppens Trend Academy samler alle de forskellige konferencer og seminarer i Herning, København og Oslo under et tag.

pej gruppen er agent for verdens mest udbredte farvesystem Pantone, samt agent for farvesystemet RAL. Vi har også agentur på mange andre spændende trendservices. Se dem alle her >

Skal din virksomheds budskab brænde igennem og skabe værdi for din målgruppe, er det afgørende, at du kommunikerer knivskarpt. Det kan være en udfordrende disciplin. Vi forstår os på din branche, og hjælper gerne din virksomhed med at formidle jeres budskab – fra idé til færdigt koncept.

Søger du en ambitiøs og stærk samarbejdspartner. Så bliv medlem af Trendlab hos pej gruppen. pej gruppen arbejder som sparringspartnere og konsulenter for både B2B og B2C virksomheder.

Et foredrag er en fantastisk måde at få ny viden og inspiration på. Hos pej gruppen sætter vi ord, billeder og følelser på fremtiden, og vi er faktisk ret gode til det.

Vi står bag brancheuniverset TØJ - Fashion & Business Trends, brancheuniverset 365DESIGN,  tidsskriftet TID & tendenser og brancheuniverset Retail Mag.

I vores shop, trendstore.dk, kan du købe farvesystemer, tidsskrifter, brancheblade, trendbøger, samt tilmelde dig vores konferencer og seminarer.

Bitsovgård

pej gruppen holder til i inspirerende omgivelser på den renoverede Bitsovgård mellem Ikast og Herning. Vores store inspirationsbutik med de nyeste trendmaterialer fra hele verden har åben hver dag, og besøgende kan se de skiftende udstillinger i vores galleri. Vi har også faciliteter til at afvikle seminarer og konferencer med fuld fokus på viden, oplevelser og god mad.

Strategihuset

pej gruppens strategihus serverer alt fra stegt flæsk med persillesovs til de nyeste madtrends udviklet af pej gruppen og landets bedste trendkokke.

Se mere

Mødelokaler

pej gruppens lokaler er en oplagt mulighed, hvis I har brug for at holde salgs- og kundemøde, kurser, workshops eller en strategidage i inspirerende omgivelser.

Se mere

Med mere end 45 år, som formidler af viden indenfor trends og forbrugeradfærd, har pej gruppen et solidt kendskab og forhold til hvad de professionelle aktører i livsstilsbrancherne gerne vil have. Derfor er pej gruppen også en alsidig og kompetent sparringspartner på både innovation, produktudvikling, strategi, lancering og markedsføring.

Den administrerende direktør og ejer af pej gruppen er Louise Byg Kongsholm (f. 1976.) I 2011 overtog hun, som datter af stifteren Poul Erik Jakobsen, ejerskabet af virksomheden og gennemførte et generationsskifte, som blev afsluttet i 2015. Med en baggrund i HA og cand. merc. i strategi og ledelse har hun en solid teoretisk baggrund som er blevet suppleret med grossist-, salgs- og butikserfaring fra ind- og udland. Desuden arbejdede hun, inden hun i 2007 startede hos pej gruppen, en længere årrække hos LEGO som strategikonsulent for administrerende direktør Jørgen Vig Knudstorp.

Et af de ældste og mest kendte produkter fra pej gruppen er de halvårlige trendbøger – pej trend. Få år efter at Poul Erik Jakobsen, i 1975 startede virksomheden, blev de første trendprodukter lanceret. I begyndelsen udkom materialet om den kommende trend i 16 siders A4-mapper. I dag er der tale om en komplet serie af trendprodukter til mode og interiør med udgivelse hhv. 24, 17 og 12 måneder før sæsonen, et trendværktøj til fødevarebranchen og en trendbog med fokus på børn.

En stærk formidlingsmæssig og humanistisk profil har fra begyndelsen været et væsentligt omdrejningspunkt for pej gruppen, hvilket har afsæt i stifter Poul Erik Jakobsens baggrund, som lærer og siden journalist. Dette er fortsat den vision, der kendetegner pej gruppen. Huset rummer i dag fire medier – branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends,  365DESIGN og Retail Mag samt tidsskriftet TID & tendenser – til formidling af viden om trends af relevans for beslutningstagere.  Derudover udgives der hvert år nye bøger og vidensrapporter, der bidrager til trendrigtige og kommercielle  beslutninger i livsstilsbrancherne.

Formidling af viden om tidsånd, trends og forbrugeradfærd inden for design, mode, interiør, medier, fødevarer, kommunikation, detail og teknologi foregår både gennem medierne og gennem heldagskonferencer, seminarer og foredrag. De store konferencer dækker en fødevarekonference, en trendkonference til mode/interiør, en retailkonference og en strategikonference.  Der afholdes ligeledes mere end 150 foredrag om året.

I dag tæller staben 20 fastansatte i Herning samt et stort og alsidigt hold af skribenter, eksperter og foredragsholdere, der leverer forskelligt indhold på tværs af de medier og formidlingsformer, som pej gruppen står bag. 

Nyheder