Client Publishing

Brænd igennem!

Skal din virksomheds budskab brænde igennem og skabe værdi for din målgruppe, er det afgørende, at du kommunikerer knivskarpt. Det kan være en udfordrende disciplin. Vi forstår os på din branche, og hjælper gerne din virksomhed med at formidle jeres budskab – fra idé til færdigt koncept.

pej gruppen client publishing tilbyder

mikroskop

Research og analyse

Har du brug for at få et solidt fundament for din fremtidige strategi- og handlingsplan? At få greb om den komplekse virkelighed kan være svært. Ved hjælp af analyse og konkretisering af resultater kan du få den nødvendige indsigt, der giver dig kompetencer til at handle.

Research og analyse

Spar tid og lad os gennemføre grundig analyse på et specifikt område og få konkrete resultater, som du kan handle efter.

Gennem årene har pej gruppen udgivet mere end 50 inspirerende og fagligt stærke rapporter om emner som forbrugsmålgrupper som seniorer, kvinder, generation Alpha samt fagspecifikke emner som segmentering, private label, nethandel, madtrends og farveforskning.

Ved flere lejligheder har pej gruppens trendteam også udviklet trendrapporter for virksomheder i livsstilsbranchen, blandt andet om conveniencemarkedet, kaffemarkedet, emballagetrends og kødtrends.
Måske du har det næste område, som vi sammen skal dykke ned i?

ugle

Strategi

En strategi giver retning og danner rammer om virksomhedens handlinger. Derfor er den essentiel for virksomhedens udvikling. At udvikle en strategi kan dog virke som en stor og uoverskuelig omgang.
Har du brug for ’navigation’ til udarbejdelse af din strategi?

Strategi

Forbrugernes dagsorden og tidsånden har stor indflydelse på din virksomheds forretningsgrundlag. Derfor er det grundlæggende, at du kender tidsånden for at kunne handle og planlægge strategi i både den nuværende og kommende tidsånd.

pej gruppen tilbyder rådgivning og ’navigation’ til dig, der er faret vild i tidsånden og har brug for retning for at kunne navigere. Vi giver dig overblik og redskaber til at prioritere og fokusere på det, der har betydning for udarbejdelse af din strategi.

blyant

Tekster og content

Kæmper du med at finde de rette ord, og er du i tvivl om, hvordan din historie skal vinkles? At formidle dit budskab knivskarpt, så det giver værdi for din målgruppe, kan være en udfordring, men med den rette vinkling og tekst kan du brænde igennem.

Tekster og content

Du kender dit budskab og ved, hvad du vil fortælle, men er udfordret, når det skal ned på papir. Få hjælp til at formidle dit budskab skarpt på skrift i tekster som artikler og pressemeddelelser eller tekst til SoMe-opslag.

pej gruppens redaktion leverer med fast frekvens artikler til fagmedier, både danske og udenlandske – for eksempel om trends, farver og andre faglige emner samt journalistiske reportager. Vi tilbyder også at udarbejde pressemateriale og pressekits samt event- og konferencemateriale.

Teksterne kan enten leveres i råt format eller opsat jævnfør dine ønsker, ligesom teksten kan oversættes til norsk eller engelsk.

farver

Design

Har du brug for hjælp til at forstærke din virksomheds visuelle identitet? Eller til design af et element, der understøtter denne? En stærk visuel identitet er afgørende for din virksomheds image. Alt lige fra farvevalg og typografi til logo og brugervenlighed har betydning for, hvordan din virksomhed opfattes – både online og offline.

Design

Den visuelle identitet er et centralt element i din kommunikation med din målgruppe, og den skal derfor signalere din virksomheds værdier. Et gennemført og konsistent design på alt materiale og på alle platforme – både online og offline – skaber genkendelighed og tillid.

pej gruppen kan hjælpe dig med alt fra design af identitet, udarbejdelse af din virksomheds branding, hjemmeside, magasiner, bøger, rapporter og meget andet. Vi hjælper gennem hele processen fra de første tanker, til det færdige produkt – hvis I ønsker det. Vi kan tilpasse ressourcerne, så det passer ind i jeres projekt.

video

Medier, film og lyd

Skil dig ud og skab værdi for din målgruppe gennem målrettet og relevant content – for eksempel via en bog, et magasin, en film eller en podcast. Går du med en idé til en bog, men mangler ord? Runder virksomheden et skarpt hjørne, og ønsker du at fejre det med et særligt magasin eller en film, men mangler viden til, hvordan det bedst gribes an?

Medier, film og lyd,

I kampen om din målgruppes opmærksomhed er det afgørende at skabe målrettet og relevant content, som skiller sig ud og giver viden og værdi.

Du kan for eksempel skabe målrettet content gennem en bog, et magasin eller en film.

Trods den øgede digitalising er den fysiske bogform stadig relevant, da den lægger op til fordybelse. Med ekstra kræs for detaljerne i de sproglige formuleringer og den grafiske opsætning har du rig mulighed for at formidle viden, inspiration og budskaber, der rammer din målgruppe.

pej gruppen har udgivet en lang række inspirations- og vidensbøger. Du kan med hjælp fra os få udgivet din bog. Vi hjælper dig fra ide til færdig udgivelse, og kan tage hånd om både tekst, korrektur, grafisk opsætning og tryk.

Vi hjælper også gerne i samarbejde med din virksomhed, organisation eller messe med at udvikle, skrive, redigere, opsætte og producere målrettede magasiner til både B2B- og B2C-markedet. Vi kan levere delelementer til magasiner, kan bistå med redaktionel udvikling og produktion eller stå for hele udgivelsen.

En anden kommunikationsform, der vinder mere og mere frem, er filmen. En film er en oplagt mulighed for at få meget information kommunikeret ud på ganske kort tid. Samtidig virker en film ofte tillidsvækkende. Har du et ønske om at kommunikere din virksomheds budskaber gennem film? pej gruppen hjælper dig også gerne med et filmprojekt.

målskive

Vi kan hjælpe dig med:

  • Magasiner
  • Bogudgivelser
  • Pressemeddelelser
  • Oversættelser
  • Analyserapporter
  • Hjemmeside
  • Film
  • Social Media

Her er vi omtalt

Cases

Kontakt os i dag

Vi fortæller altid gerne mere om muligheden for at hjælpe dig med at komme ud over rampen med dit budskab. Kontakt Bente eller Line på tlf. 97 11 89 00 eller [email protected]

"Vi hjælper med at skabe unikt, fængende og visuelt lækkert content i tråd med tidens trends. Formålet er værdiskabelse for dine kunder og din forretning."

– Louise Byg Kongsholm, CEO hos pej gruppen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.