The forecast — not the archive

pej trend


pej trend er det mest udbredte inspirationssystem i Skandinavien og kan bruges til inspiration og udvikling af dine produkter. pej trend består af pej first colour, pej forecast, pej colour, pej toolbox, pej kids og pej foodbox. Køb en trendbog her!

10 gode grunde

24 mdr. før sæsonen

pej first colour


First colour er pej gruppens tidligste trendbog til livsstilsbrancherne
. First colour udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson

 og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt.

Læs mere

Smeltes sammen med toolbox fra AW 21/22

pej forecast


pej forecast har fokus på farver, materialer, tidsånd og er målrettet fagfolk indenfor mode-, interiør-, accessories- og grafik/reklamebranchen. Målet er at give tidlig tværfaglig inspiration til farver, farvekombinationer, overflader, moods, strukturer og kvaliteter.

Fra AW 21/22 smelter forecast og toolbox sammen i én trendbog, som indeholder alt det bedste fra de to bøger.

Læs mere

16 mdr. før sæsonen

pej toolbox


pej toolbox er det ultimative værktøj til trendudvikling, kollektionsudvikling og produktudvikling. Trendmappen byder på inspiration, trends og farver til livsstilsbrancherne.

Fra AW 21/22 smelter toolbox sammen med forecast, så du får alt det bedste fra de to bøger.

Læs mere

15 mdr. før sæsonen

pej colour


Farvekortet benyttes i dag af mange forskellige brancher såsom: Damemode, herremode, børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik mv.

Læs mere

Vil du vide mere om pej trend, så følg med her.

Børnetrends

pej kids


pej kids er nyeste skud på stammen i pej gruppens familie af trendbøger til livsstilsbrancherne. Trendbogen favner alle de livsstilsbrancher, der beskæftiger sig med koncept-, produkt- ­eller serviceudvikling til børn og børne­familier.

Læs mere

Fødevaretrends

pej foodbox


Denne trendbog er målrettet fødevareproducenter, kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller etc. samt andre kreative, som har berøring med fødevareindustrien.

Læs mere

10 gode grunde til at arbejde med os

Timing betyder alt

pej trend giver dig den selvtillid, som du har brug for, når du skal planlægge, træffe spot-on beslutninger og skabe kommercielle produkter med den bedst mulige timing.

Kom foran dine konkurrenter

pej trend inspirerer dig til at arbejde i din egen unikke retning, men giver dig samtidig en værdifuld konkurrencefordel ved at sikre, at du bevæger dig i den rigtige retning.

Se og forstå det store billede

pej trend forenkler trends i letforståelige systemer og guider dig i hvert trin af dine fremtidige processer; fra at forstå forbrugerne i dag og i morgen til at designe, kommunikere og sælge dine produkter.

Vær på forkant med dine forbrugeres behov

pej trend hjælper dig med at forstå forbrugernes behov i op til to år, før de opstår. Det gør vi ved at give dig de nyeste livsstilstendenser og guide dig omhyggeligt i dine næste kreative beslutninger.

Spar tid (og penge) og begræns risikoen

pej trend lader dig koncentrere dig om at gøre det, du gør bedst - være kreativ og udvikle stærke produkter - ved at gøre det, vi gør bedst; navigere, analysere og kuratere de nyeste trends og relevante tendenser.

Vær på forkant

pej trend giver dig al den nødvendige viden, du skal bruge for at se det komplette billede af nuværende og fremtidige forbrugerbehov. Ud fra det vil du være i stand til at udvikle overbevisende designs og vindende strategier.

Få de seneste mode- og interiørtrends

pej trend giver dig de nyeste og mest relevante mode- og interiørtrends samt nøglefarver for sæsonen på baggrund af research og analyser af tidsånd, forbrugeradfærd og livsstilsdata fra fortid, nutid og fremtid.

Bekræft dine beslutninger

pej trend hjælper dig med at navigere i samt validere dine vigtige beslutninger ved at tjene som en hjælpende hånd og tilbyde en objektiv mening gennem hele sæsonen.

Snak samme sprog på tværs af afdelinger

pej trend tilbyder en række trendprodukter, der er designet til at passe ind i dit individuelle ’workflow’ og samtidig med, at de hjælper hele brandet med at tale det samme sprog – både indenfor design, salg og marketing.

Tag smarte beslutninger

pej trend gør det muligt at træffe smarte beslutninger i alle trin i din proces hver eneste dag.