pej trend


pej trend er det mest udbredte inspirationssystem i Skandinavien og kan bruges til inspiration og udvikling af dine produkter. pej trend består af pej first colour, pej forecast, pej colour, pej toolbox, pej kids og pej foodbox.

24 mdr. før sæsonen

pej first colour


First colour udgives af pej gruppen og er livsstilsbranchernes tidligste farvekort
. First colour udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson

 og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt.

Læs mere
17 mdr. før sæsonen

pej forecast


pej forecast har fokus på farver, materialer, tidsånd og er målrettet fagfolk indenfor mode-, interiør-, accessories- og grafik/reklamebrnachen. Målet er at give tidlig tværfaglig inspiration til farver, farvekombinationer, overflader, moods, strukturer og kvaliteter.

Læs mere
12 mdr. før sæsonen

pej colour


Farvekortet benyttes i dag af mange forskellige brancher såsom: Damemode, herremode, børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik mv.

Læs mere
12 mdr. før sæsonen

pej toolbox


pej toolbox er det ultimative værktøj til trendudvikling, kollektionsudvikling og produktudvikling. Trendmappen byder på inspiration, trends og farver til livsstilsbrancherne.

Læs mere
pej trend overblik
Børnetrends

pej kids


pej kids er nyeste skud på stammen i pej gruppens familie af trendbøger til livsstilsbrancherne. Trendbogen favner alle de livsstilsbrancher, der beskæftiger sig med koncept-, produkt- ­eller serviceudvikling til børn og børne­familier.

Læs mere
Fødevarebranchen

pej foodbox


pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller etc. samt andre kreative, som har berøring med fødevareindustrien.

Læs mere

Vil du se det live?


Vil du se produkterne live, så kig forbi pej gruppens fysiske butik på Bitsovvej 2, Hammerum i Herning.
Du kan også sende os en email eller ringe til os på 97 11 89 00.

Send en mail