Agenturer

Hos pej gruppen har vi agentur på nogle af verdens førende producenter indenfor livsstilsbranchen. Her kan du se de brands vi er agenter for, læse mere og købe produkterne i vores shop.

Abby Lichtman Design is a print studio that offers an extensive variety of fabric designs, inspired by contemporary art, for the apparel and home industries.

Clients include Carolina Herrera, Etro, Oscar de la Renta, Milly, Sachin + Babi, The North Face, Target, Athleta, Macys, Belk, TJ Max/Marshalls and JCPenney as well as Scandinavian brands like Høye, Mos Mosh and Blue Sportswear.

Abby Lichtman see much value in irregularity so our work starts with the handmade mark. “Everything is experimental with us,” says Abby, who founded the company in 2012. The artistic team creates 50 to 75 prints a week, producing a unique vision in every pattern.

Contant us for discount code for purchase of prints on Abbys Lichtmans site.

Se mere

Color Essence er lavet af et team af internationale farveeksperter, som er yderst kreative og dygtige til at sammensætte nye nuancer og farvevalg i et overskueligt farvekort. Color Essence er et tysk farvekort, der både laver sammensatte farver til børnemode, damemode, herremode og farver til interiør og sportsbranchen. Uanset hvilken branche du er i, kan dine designkollektioner hurtigt realiseres gennem Color Essence spot-on-farvestoffer. Hvert farvekort ankommer 24 måneder før sæsonen, så du tidligt kan designe dine individuelle farvekoncepter.

Der medfølger et fysisk større bomuldstykke i 10 x 10 cm for at vise dig et større overfladeareal af farven, som desuden også er i originale Pantone farver / Pantone Strip, hvilket giver dig et bedre visuelt indtryk af farverne. Som noget nyt tilbyder Color Essence også ONLINE ADGANG, som skaber enorme nye muligheder for de faste abonnenter af Color Essence.  Den nye platform kan downloade QTX-, LAB- og RGB-værdierne i alle farver oprettet til Color Essence!

Køb

ColoRush er en smuk og populær farvebog til flere brancher. Man genkender hurtigt trendbogen med dens klare print og skarpe farver – oftest brugt til udvikling af nye styles i mode-, interiør- og sportsbranchen. Farvebogen har opnået sin store anerkendelse og popularitet på grund af dens klare og smukke farver samt de kommercielle og inspirerende farvekombinationer.

ColoRush er primært målrettet produktudvikling af nye design kollektioner. Den aktive farveprognose ColoRush er ofte brugt som farve- og trendprognose for sport og aktiv sport. Samspillet mellem de smukke trendtemaer, farver, farvekombinationer og inspirerende billeder skaber et univers af innovative nye designkollektioner. Farveforecastet er opdelt i seks temaer med farverne vist på originale Pantone-bomuldskort i Pantone-reference og med idéer til farvekombinationer. Farvebogen er også brugt til beklædningsdesign og giver inspiration til alle varer, der er dedikeret til unge og sportslige målgrupper. Farverne præsenteres på syntetiske stoffer for at sikre deres realistiske repræsentation på sortimentstypiske materialer. Til dit arbejde med trendfarverne kan du bruge almindelige softwareprogrammer til grafik og layout, da alle farvedata er leveret i digitalt format.

Køb

Next Look Close Up er trendmagasiner, som leverer trendinformation inden for mode, tekstil, interiør og livsstilsprodukter for og fra hele verden. Magasinet inspirerer med close up-billeder taget direkte fra de store catwalks i verden, som kan give inspiration til nye designkollektioner, og som er vigtige værktøjer til tids- og pengebesparende trendprognoser, farveprognoser og farvestyringsløsninger. For at kunne overleve i den hurtige designbranche er det vigtigt at have styr på modedetaljerne til de nye styles.

I trendmagasinet finder du masser af ny inspiration fra catwalks og designerudstillinger fra New York, London, Milano og Paris, som er udarbejdet efter fremtidens designkriterier. Fokus er på en kompleks forståelse af mode. Farver, materialer, overflader, mønstre, silhuetter og styling er vist helt tæt på., men også alle de andre komponenter, der udgør et moderigtigt udtryk.  Next Look er fyldt med trendrelevant og nødvendige inspiration til at designe og skabe din næste damekollektion, herrekollektion, eller alt der rører sig i tilbehørskollektionen. Next Loook Cloose Up er for hver sæson fyldt med markedsdrevne trend og innovative temaer, herunder catwalkinspiration i dybdegående farveanalyser, materialeretning og styling. Et perfekt magasin til professionelle i modebranchen, der giver en selektiv og fremtidsorienteret analyse af alle de førende dame- og herretøjsdesignere fra de internationale modehovedstæder.

Køb

Pantone er verdens førende farvesystem, og hos pej gruppen har vi været Pantone agenter i mange år, og har en bred vifte af produkter fra Pantone.

Pantone® Fashion + Home
Dit farveværktøj til tekstiler. Her har Pantone® 2625 relevante farver plus 21 nylonfarver. Du kan let finde farver der inspirerer dig, og bygge fantastiske paletter med farver du kan stole på. Når tiden er inde til produktion, refereres farverne til Pantonesystemet, og du kan altid forvente at farverne matcher.

Pantone® PMS
Pantones værktøjer til grafisk design kan hjælpe dig med at finde de rigtige farver på tryk og i digitale medier, Det er et globalt farvesprog, som hjælper med at kommunikere de korrekte farver på tværs af platforme. I dag har systemet næsten 2161 farver i CMYK, RGB og Hex værdier, plus en række ekstra farver som neon og metalliske effekter.

Pantone® Plastic
At matche dine produkter i plastic med de Pantonefarver du kender, har aldrig været lettere. Store plastic chips i gengiver polypropylen farvestandarder til det genkendelige Pantone Matching System og Fashion, Home & Interiors farvespektret.

Pantone® Swatch Cards
Vi har lavet en let måde at bestille dine Pantone Swatch Cards på. I vores lette bestillingsflow kan du bestille og se farverne med det samme, og derved have et overblik over de farver du bestiller. Prøv bestillingen allerede nu i vores shop på trendstore.dk.

Pantone Connect – Digital Platform
Med Pantone Connect får du blandt andet adgang til mere end 15.000 Pantonefarver, mulighed for at oprette digitale moodboards samt farvepaletter og meget mere. Tjenesten er en videreudvikling af den tidligere Color Finder, som det ikke længere er muligt at bruge. Pantone Connect-platformen giver adgang til hele 15.000 Pantonefarver, og de fleste af disse farver er kun tilgængelige i ‘skyen’. Du kan oprette digitale moodboards og farvepaletter samt have live samarbejde med egne interne teams, med kunder og partnere i hele design-workflowet.

Køb

PRINTS & MORE er en ideel digital tilføjelse af prints, farve og temaprognose, som kan bruges af alle indenfor modebranchen, interiør eller livsstilsbranchen.
Der er 3 muligheder for at købe online adgang:
1. Prints & More trendrapporter som enkelt og som medlemskab
2. Prints & More Collections-elementer som individuelle designdownloads og eller som medlemskab
3. Prints & More designpakkerne
Kontakt os på [email protected] hvis du har spørgsmål.

RAL Classic
RAL Classic-systemet består af 213 faste farver. I mere end 85 år har de firecifrede RAL-farver været standard for valg af farver. I begyndelsen omfattede farvesamlingen 40 forskellige farver, men siden hen er antallet af farvet vokset til de 213 forskellige farver, som systemet indeholder i dag.

Kollektionen til matte farvenuancer hedder RAL 840-HR, og til blanke farvenuancer hedder kollektionen RAL 841-GL. Indeholder alle klassiske RAL-farver.


RAL Design
RAL Design er baseret på CIE-lab farverummet og indeholder 1625 farver arrangeret efter hue (H), lightness (L) og chroma (C). Måleværdierne af funktionerne HLC leder til et syvcifret nummer på RAL Design-farver, eksempelvis RAL 260 30 40.

RAL Design-systemet er udviklet primært til sofistikerede og dekorative farvedesign. Det er det farvesystem efter eget valg for eksempel for arkitekter, designere og reklamebureauer. Med sine metodisk arrangerede og farvemetrisk definerede nuancer må systemet siges at være det perfekte instrument for individuel farvedesign. Siden systemet blev lanceret i 1993 er det hurtigt blevet det primære valg for brugere over hele verden. Kreativt farvedesign kræver et væld af farvenuancer, hvilket RAL Design kan præsentere.


RAL Effect
RAL Effect-systemet består af 420 faste farver samt 70 metalliske farver, som giver systemet en samlet farvemængde på 490. RAL Effect opfylder ønsket om større variation i farvedesign i industrisektoren. Hver farvefamilie med seks faste farver har en matchende metallisk farve, og farvesystemet indeholder et stort antal særligt populære lyse farvenuancer.

Det er den første kollektion fra RAL, som er baseret på vandbaserede malingssystemer. RAL Effect giver mulighed for miljøvenlig farveproduktion for alle maling- og lak producenter takket være sin enkle og moderne formulering. Farvesystemet overholder forskellige europæiske EN og ISO-standarder.


RAL Plastics
Disse farvekort er standard farver for RAL i plastik. Kortene er lavet af polypropylen, da materialet byder på diversitet. RAL Plastics giver den bedre indikation af RAL farver på plastik. Farvekortenes format: 10,5 × 14,8 × 0,3 cm Materiale: polypropylen Tre højder på kortenen: 0,3 cm, 0,2 cm and 0,1 cm (For at vise opaciteten af farven på plastik) Tre forskellige tekstureret overflader – high gloss polished, VDI 24 and VDI 42 (For at vise farven på forskellige teksturer) Beskyttelseskortet for hver RAL plastik kort indeholder en farvekode, farvemetriske mål, absolute værdier, refleksions kurve, forhold til plastikens originale farve.

Køb

Promostyl har i mere end 50 år leveret inspirerende trendmateriale til interessenter i tekstil- og modebranchen.

Hver dag arbejder Promostyl med at levere trendinsights, i form af trendbøger, som kan hjælpe deres kunder med hele tiden at være et skridt foran.

Bøgerne er særligt kendt for deres mange materialeprøver i høj kvalitet, Pantone og Coloro referencer, udtagelige farvechips til producenter eller moodboards samt adgang til tilhørende digitale AI, PSD & JPG filer.

Promostyl er et af de første trendforecasting bureauer og har designet og leveret trendbøger indenfor: Colors, Basic, Women, Men, Kids, Influences, Sport, Youth, Denim og Beachwear. De eksklusive trendbøger udgives 2 gange om året til henholdsvis Autumn/Winter og Spring/Summer.

Køb

Satelittle er et nyt agentur til design af børnemodetøj og børneprint.

Der er både trendbøger til Kids & Youth og baby og newborn. Børnetrendbogen er inddelt i fire trendtemaer med grafiske design og en række inspirerende moodboards til den kommende sæson.

Trendbogen til babyer, børn og unge er designet af et trendteam af fagfolk specialiseret i børnesektoren med omfattende erfaring inden for børnepasning, teens og hele børnesegmentet og børnemarkedet.

Satelittle trendbøgerne er en stor inspirationskilde til design og udvikling af de unges modetekstiler, tilbehør, boligtekstiler, børnetapeter, legetøj, papirvarer og mange andre områder. Trendbogen er fyldt med hundredvis af allover-prints og styles, der er klar til brug, så du kan færdiggøre dine kids produkter nemt og hurtigt.

Navnet Satelittle er sammensat af satellit og lidt.

Naturlig satellit: person eller ting, der afhænger af en anden krop og underkaster sig dens indflydelse, følger eller ledsager den kontinuerligt.

Kunstig satellit: En enhed i kredsløb, der konstant indsamler information og videresender den. Derfor blev navnet på de nye trendbøger til baby og børn SateLittle trend.

Køb

Style Right

STYLE RIGHT er en serie af trendbøger til både mænd, dame, børne og sportsmode med omfattende illustrerede prognosepublikationer til forskellige beklædningsgenstande.

Style Right er dedikeret til designere, der arbejder inden for alle områder af modetøj og har brug for inspiration til stregtegninger, detaljer, print og modeller til nye modedesigns.

En trendbog i fuld farve, som er nødvendig for vellykkede, markedsdrevne og moderigtige tøjkollektioner. Alle bogens farver er præsenteret som originale Pantone® farvechips vist i temaer til aldersgruppespecifikke beklædningsgenstande.

Find inspiration til design af skjorter, t-shirts, bukser, jakker og tilbehør som sokker og sko, samt masser af designs til trykmotiver, broderier og applikationer. Bogens informationer leveres som modeillustrationer med korte beskrivelser samt professionelt tilpassede vektorlinjetegninger.

I Style Right bøgerne er der et USB-stick, som indeholder EPS (Illustrator 8 og højere) og Adobe PDF-filer til MAC + PC.

Køb

Trend Bible forudsige fremtidens tendenser og trends til både boligindretning, interiør og børnekollektioner. Uanset hvilken livsstilsbranche du arbejder i, er der masser af ny inspiration at hente i de 2 digitale trendbøgerne fra Trend Bible. Hvilke fremtidige tendenser vil påvirke trends til hjemmet, og hvordan får vi alle de nye tendenser med i de nye design kollektioner. Med hjælp fra Trend Bible er du garanteret en konkurrencemæssig fordel med info om de nyeste trendanalyser og fortolkning til møbler, indretning, boligtekstiler og meget andet. Et godt inspirationsværktøj, som er vigtig for produktdesignere og indkøbere, der arbejder inden for møbler, tekstiler, indretning, legetøj, spil, transport, mad, uddannelse, underholdning og duftindustrier. I trendbøgerne finder du også produktbilleder fra nogle af verdens bedste nichemærker og kommende designtalenter. OBS udgives kun digitalt.

Køb

Trend Union hjælper de kræsne designere i luksussektoren med at skabe inspiration, øge kreativitet for at skabe nye modestyles for en bæredygtig fremtid.

Trendbøgerne giver en dyb refleksion med forskellige kreative input fra de smukkeste modefarver, og alle Li Edelkoorts tanker og visdomsord til sæsonen. Allerede inden man åbner en Trend Union trendbog, ved man, at der er kredset ekstra for detaljerne.

Trend Unions farvebøger er fyldt med masser af ekstra materialer og stofprøver, der holder i mange år frem. Klar til at blive foldet ud på arbejdsbordet, hvor bogen kan føles, mærkes, duftes og kombineres i forskellige kvalitetsdesigns på kryds og tværs.

De smukke billeder og statements til den nye sæson giver dig en følelse af at være til stede i Li Edelkoorts forunderlige og finurlige verden. Fyldt med smukke kunstneriske billeder, lækre farver og langvarige livstilstendenser, vil alle i livstillbranchen såvel som design- og teknologiske virksomheder blive inspireret til eksklusive designkollektioner.

To gange om året opretter Lidewij Edelkoort en samling af trendbøger til tekstil- og modebranchen såvel som til fagfolk, der arbejder med interiør, design, skønhed og velvære. Trend Union laver hver sæson trendbøger med titlerne: Design & Lifestyle, Fashion Forecast Animism, Colours – Inspiration & Trends & Textiles. Engang imellem leverer Trend Union en større og ikke sæsonbetonet trendbog som f. eks The Future of Luxury 2025. Den anerkendte trendekspert Li Edelkoort står bag Trend Union, som er eksklusive trendbøger for high end luksusmærker, der ønsker farver og designs, der kan holde langt ud i fremtiden. Igennem de smukke trendbøger bliver vi udfordret på vores måde at tænke farver og materialer på, som genanvendelse i kollektioner af holdbare luksuriøse designklassikere.

Køb

Trendhouse laver to gange om året to forskellige trendbøger med titlerne Casualwear & Athleisure

Designet med hjælp fra trendforecaster David Shah, som hjælper dig med at forstå de logiske produktudviklingsfaser og få et klart overblik over, hvad der er vigtigt og essentielt i den kommende sæson. Trendanalyserne i TrendHouse giver dig klare og præcise anvisninger og svar på de vigtigste trends til den kommende sæson.

Casualwear & Athleisure er trendbogen,    der indeholder de største trends og tendenser inden for fritidstøj og athleisure. På netop dette tidspunkt har forbrugerne mere fokus på fritidstøj og aktivtøj, og det såkaldte fritidsmarked er lige nu meget populært..

Trendhouse-teamet har gennemført dybdegående forbruger-, kultur-, design- og farveundersøgelser for at informere retninger på tværs af det afslappede og fritidsmarkedet.

De fem trendtemaer udforsker de grundlæggende aspekter og trendudviklingen i den afslappede fritidsgarderobe til den kommende sæson.

I trendbogen får du klare og præcise anvisninger, da bogen er bygget på omhyggelige analyser. Derudover giver bogen dig lette værktøjer, som du kan bruge til din designstrategi.

Køb

View Series er et modemagasin til tekstilindustien og trends indenfor beklædning. Med 14 års erfaring inden for tekstiludgivelser bestemte David Shah at lancerede tidsskriftet Textile View. Han ville udgive til B2B-publikationer. Magasinerne er også kendt som tekstilbibelen – Musthave magasinet for tekstilindustrien.

Med View magasinerne kan dagens modeindustri få meget mere end koncepter. De ønsker trendprognoser, der er knyttet til produktionen af det endelige produkt – og ikke bare ethvert produktfremstilling, men etisk og bæredygtigt produktfremstillings inspiration.

Det nye og forbedrede VIEW indeholder trendprognoser med etisk produktløsning af eksperter fra hele branchen, som appellerer til et bredt publikum, der dækker brandstrateger, designere, producenter, detailhandlere og mange andre.

Modefolk og branchefolk kender i dag trendmagasinet godt, med mere end 30 års udgivelser heraf. View Two (View2), Viewpoint Color, og new view (tidligere View Textile) Pantone Color Planner er fyldt med modetrends målrettet beklædningsindustrien. Viewpoint Colour understøtter de enkelte industrier omkring emnet farve. Få inspiration til kommende trendfarver og de nødvendige baggrunds- og miljøoplysninger, som giver dig et globalt og lokalt overblik.  Viewpoint Color giver dig mulighed for at træffe effektive farvebeslutninger. Find alle modemagasiner fra David Shah herunder

Køb