Medier

Brancheblade & tidsskrifter


pej gruppen udgiver to brancheblade med fokus på henholdsvis modebranchen og interiørbranchen samt et tidsskrift om tidsånd, design, samfunds- og livsstilstendenser.

Læs hvad andre siger
TØJ nr. 4 2018

Modebranchen:TØJ – Fashion & Business Trends


TØJ er et professionelt brancheblad - skrevet af professionelle journalister og eksperter - og vi holder fanen højt med hensyn til det redaktionelle niveau, uafhængighed og faglighed. Vi gør en dyd ud af at være et business-relevant brancheblad for modebranchen. TØJ er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

TØJ er et professionelt brancheblad – skrevet af professionelle journalister og eksperter – og vi holder fanen højt med hensyn til det redaktionelle niveau, uafhængighed og faglighed.

Vores vision er at være bedst til at dække beslutningstagernes behov for målrettet viden om modebranchen. Vi forsyner læserne med nyhederne via den daglige nyhedsmail og holder dem opdateret på nyhedsportalen. Derudover får læserne baggrundshistorier, viden og trends via den trykte udgivelse.

Redaktionel profil

I TØJ kan man læse om økonomi – både branchens og virksomhedernes – produktnyheder, mennesker, butiksindretning og merchandise, marked, tal og analyser, marketing og salg, trend og farver.

Vi gør en dyd ud af at være et business-relevant brancheblad for modebranchen. Vi skriver om de vigtigste modemesser i branchen – primært før messerne afholdes. Nyhedsportalen indeholder relevante nyheder, som ikke kan vente på næste trykte udgave samt masser af baggrund, analyser og meget mere.

TØJ er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Abonnement på TØJ

Et helt unikt brancheunivers for alle, der arbejder professionelt med eller i modebranchen. For dig som både vil holde dig opdateret omkring messer, nyheder, brands, navne – og som har brug for inspiration, viden og trends.

Vi gør en dyd ud af at være et business-relevant brancheblad for modebranchen. Vi skriver om de vigtigste modemesser i branchen – primært før messerne afholdes. Nyhedsportalen indeholder relevante nyheder, som ikke kan vente på næste trykte udgave samt masser af baggrund, analyser og meget mere.

Det får du med dit abonnement:

 • Kick Off seminar
  Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Fire årlige udgivelser
  Fire årlige udgaver af TØJ – inkl. to store messeudgaver
 • Online nyhedsportal
  Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
 • Læs det online
  Adgang til alle udgaver af branchebladet online
 • Nyhedsmail
  Daglig nyhedsmail med tophistorier i din indbakke
 • Regnskabsovervågning
  Regnskabsovervågning på modevirksomheder
 • Trend, colour & stilguide
  TØJs trend & colour guide + TØJs stilguide i de to messeudgaver
 • Rabatter
  Rabat på udvalgte seminarer

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

1.995,-

Køb abonnement

Det er muligt at annoncere i TØJ – både i det fysiske magasin og på online portalen. Kontakt os og hør mere.

Læs om annoncering
branchebladet kan læses både fysisk og online med et abonnement

Tilmeld dig TØJs nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsmailen.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Læs mere
365DESIGN 04 2018

Interiørbranchen:365DESIGN


365DESIGN formidler viden om tendenser og forbrug. Vi skriver om messer, produkter, nyheder, brands og navne samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger. 365DESIGN er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme – både offline og online. Universet indeholder fire trykteudgaver samt nyhedsportal med branchenyheder, økonomi og regnskabstal, forbruger- og designanalyser samt trendinspiration fra hele verden.

Vores vision er at styrke vidensniveauet og innovationsevnen – og give det til dem!

Redaktionel profil

365DESIGN formidler viden om trends, forbrug, livsstil, design og økonomi mv.
Vi skriver om messer, produkter, nyheder og brands samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger.

Vi dækker de vigtigste design- og interiørmesser, inden messerne afholdes, og skaber overblik over datoer, events og udstillere og følger op på nyhedsportalen med de vigtigste nyheder fra de enkelte messer.

365DESIGN er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Abonnement på 365DESIGN

365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers for professionelle brancheaktører, som består af trykte brancheblade, en online nyhedsportal – 365design.dk – og nyhedsmails.

365DESIGN formidler viden om tendenser og forbrug. Vi skriver om messer, produkter, nyheder, brands og navne samt sæsonernes trends og farver – kort sagt alt det, som branchens aktører efterspørger. Vi dækker de vigtigste design- og interiørmesser inden messen afholdes og skaber overblik over events og udstillere samt følger op online med de vigtigste nyheder fra de enkelte messer.

Vores vision er at styrke vidensniveauet og innovationsevnen samt at afdække beslutningstagernes behov for viden og inspiration om branchen – og give det til dem!

Det får du med dit abonnement:

 •  Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Adgang til online nyhedsportal med portrætter, baggrund mv.
 • Fire udgaver af 365DESIGN i april, juli, oktober og december
 • Adgang til alle udgaver af branchebladet online
 • To ugentlige nyhedsmails med de vigtigste nyheder og begivenheder
 • Rabat på udvalgte seminarer

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

1.795,-

Køb abonnement

Det er muligt at annoncere i 365DESIGN – både i det fysiske magasin og på online portalen. Kontakt os og hør mere.

Læs om annoncering
branchebladet kan læses både fysisk og online med et abonnement

Tilmeld dig 365DESIGNs nyhedsmail og få relevant trendinspiration, tophistorier og meget mere. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsmailen.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Læs mere
TID & tendenser 04 2018

Trenduniverset:TID & tendenser


TID & tendenser er det eneste tidsskrift i Skandinavien, der afkoder tidsånd, samfunds- og livsstilstendenser – og kommer med konkrete bud på konsekvenser for forbrug, retail, kommunikation og design. TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

TID & tendenser er det eneste tidsskrift i Skandinavien, der afkoder tidsånd, samfund, økonomi, livsstil, forbrug, retail og etail i et trendperspektiv og kommer med konkrete bud på konsekvenser og retninger for fremtidsudvikling. TID & tendenser bringer også artikler fra pej gruppens tænketank, Fremtidstanken.

Hvis du vil opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer, demografi, køn, økonomi, moral, etik, velfærd, sundhed, fødevarer, undervisning, uddannelse, logistik, retail, kultur og religion, så er trenduniverset TID & tendenser relevant for dig.

TID & tendenser er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, som i mere end 40 år har været livsstilsbranchens foretrukne sparringspartner.

Vil du have ren besked uden at skulle researche nettet på kryds og tværs og stadig være usikker på, om ‘ekspertrådene’ er de rigtige? Vil du have et forum, hvor KUN medlemmer har adgang? Har du brug for indsigt og inspiration på tværs af andre brancher? Så er trenduniverset TID & tendenser relevant for dig.

Tidsskriftet formidler viden, inspiration og perspektivering til alle, der interesserer sig for trends, samfund, tidsånd, livsstil, forbrug og design, kultur- og fremtidsforskning.

Det får du med dit abonnement:

 • Gratis adgang for en person på pej gruppens årlige Kick off-seminar
 • Fri adgang til vores store online trendunivers
 • TID & tendenser udkommer fire gange årligt på hver 132 sider
 • Inspiration & viden. Hundredvis af onlineartikler spækket med inspiration og baggrund
 • (tt) nyhedsmails med kort omtale af nye trends og tendenser
 • 14 relevante temaer og flere kommer til…

Pris for abonnement pr. år (ekskl moms i DKK):

2.995,-

Køb abonnement

Det er muligt at annoncere i TID & tendenser – både i det fysiske magasin og på online portalen. Kontakt os og hør mere.

Læs om annoncering
branchebladet kan læses både fysisk og online med et abonnement

Tilmeld dig TID & tendensers nyhedsmail og få relevant trends og tendenser. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsmailen.

Tilmeld dig nyhedsmailen
Læs mere