Diplomuddannelse

Trends i praksis

På dette forløb uddannes du i at arbejde med trends i praksis. Du trænes i at bruge de rigtige metoder og se trends før alle andre. Denne diplomuddannelse er et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus & pej gruppen.

Erhvervsakademi Aarhus + pej gruppen

Om forløbet

Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer. Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer hver dag.

Hvor kom det lige fra?”. Sådan oplever vi ofte, at en trend har overhalet os, og forbrugerne pludselig løber i samme retning efter noget nyt og spændende. Trends er hovedingrediensen i succes, og der er meget at vinde ved at lære at se trends før alle andre og vide, hvor forbrugerne vil løbe hen i morgen.

På dette forløb uddannes du i at arbejde med trends i praksis. Du trænes i at bruge de rigtige metoder og se trends før alle andre. Du får effektive værktøjer til at indsamle og prioritere i den nye viden og omsætte til handling. Du får et sprog til at kunne formilde og kommunikere trends. Og vigtigst af alt, så får du de afgørende kompetencer til at formulere og igangsætte værdifulde indsatser med afsæt i de spottede trends.

Forløbet Starter i 31. oktober (modul 1) samt  7. november (modul 2) og 13. november (modul 3), med eksamen 29. november 2019.

Denne diplomuddannelse giver 5 ECTS point. Se adgangskrav og muligheder for tilskud her >


Du får svar på følgende

Trendanatomi – hvornår ved du, at der er tale om en trend og ikke blot en døgnflue?

Trendtyper – hvad er en gigatrend, megatrend og mikrotrend?

Hvordan opstår og spredes trends, og hvilken effekt har de i forskellige brancher?

Hvorfor er tidsåndsforståelse et grundlag for arbejdet med trends?

Hvilke styrker og svagheder er der ved gængse metoder til dataindsamling, databehandling analyser, scenarieudarbejdelse mv.?

Hvilke grundlæggende færdigheder og redskaber kan bringes til anvendelse?

Hvilke processer og metoder benyttes til indsamling, oversættelse og formidling af trends til resten af organisationen?


Forløbet henvender sig til dig, der

arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling, design, salg, service eller blot er interesseret i at vide mere om trends

har behov for at tilegne dig et sæt færdigheder og metoder, der giver mening i arbejdet med trends – både på strategisk og daglig basis

vil skabe en mere smidig og forandringsparat kultur i virksomheden, afdelingen eller teamet

ønsker at styrke modet til at tage de første vigtige skridt til en succesfuld forandring

Underviser

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm
Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm er pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker. Hun står blandt andet bag pej gruppens bogudgivelser med titler som ’Trendsociologi’, ’Cross Channel 1 + 2”, ‘Total Ret@il’ og er på vej med en ny bog.

Hun er desuden chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN og TØJ og skriver i en række eksterne magasiner, holder foredrag i både Danmark og Norge og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer.

Louise er uddannet cand.merc. med speciale i strategi og ledelse, har tidligere været ansat som strategikonsulent hos Lego og har været en del af pej gruppen siden 2007.


Pris & materiale

Prisen for forløbet er:

14.995,-

Tilmeld dig nu

Prisen er ekskl. moms og inkluderer undervisning, fuld forplejning, undervisningsmateriale og eksamen.

Undervisningsmateriale:
Den første undervisningsdag får du udleveret bøger og undervisningsmaterialer. Vi anbefaler, at du medbringer din egen computer eller tablet til undervisningen.

Eksamen og certificering:
Forløbet afsluttes med en kort skriftlig synopsis og et mundtligt forsvar, typisk baseret på egen virksomhed. Forløbet ”Trends i praksis” er akkrediteret med 5 ECTS-point på diplomniveau.

Deltagelsen på forløbet giver dig samtidig gratis adgang til:

(værdi kr. 1.995,-)
Vælg mellem:
10/12 + 8/1 i Herning,
11/12 i Odense eller
12/12 december i København.
Seminaret sætter spot på forventningerne til økonomi, forbrug og livsstil for det kommende år inden for mode, interiør, bolig, design, medier, rejser, reklame, fødevarer, underholdning etc.


Dato & lokation

Herning

Torsdag 31. oktober 2019
Kl. 09.00 – 20.00
(Modul 1)


pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Rutevejledning

Aarhus

Torsdag 7. november 2019
Kl. 09.00 – 16.00
(Modul 2)

Onsdag 13. november 2019
Kl. 09.00 – 16.00
(Modul 3)

Fredag 29. november
(eksamen)


Erhvervsakademi Aarhus (EAAA)
Sønderhøj 30
8260 Viby

Rutevejledning

Adgangskrav & tilskud

Optagelse:
For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Opfylder du ikke adgangskravene?
Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes at have andre relevante kompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel vurdering på baggrund af cv og motivation.

Fag og studieordning som forløbet taget afsæt i:
– Studieordning i ”Den Markantile Diplomuddannelse”
– Fagbeskrivelse i ”Kundeindsiger, trends og tendenser”

Tilskudsmuligheder:
Et akkrediteret forløb giver din virksomhed mulighed for at få dækket en del af deltagergebyret via Statens Voksen Uddannelse (SVU) og kompetencefonde.

Tilmelding

Har du spørgsmål til forløbet eller tilmeldingen så send en mail her >

  • Deltageroplysninger

  • Faktureringsoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.