Foredrag / ...

Louise Byg Kongsholm

Bliv beriget af et skarpt og humoristisk perspektiv på din branche og de strategiske muligheder for dig og din forretning, når Louise folder sig ud indenfor emner som tidsånd, trends, forbrugeradfærd, livsfaser, fødevaretrends og fremtidens handel.

Book Louise

Forbrugeradfærd · Ledelse · Livsfaser · Retail · Strategi · Tidsånd · Trends ·

Louise er en meget erfaren foredragsholder, der har stået på mange små og store scener i hele Europa – og som via eget professionelt studie også tilbyder live foredrag eller optagede/redigerede foredrag.

Hun kan både tilbyde korte peptalks og dybdegående foredrag samt undervisning. Hun fungerer også som facilitator/værtinde på konferencer og som konsulent i sparringsforløb og workshops på hele eller halve dage.

Louise er pej gruppens ejer (siden 2011, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

Hun står blandt andet bag mange af pej gruppens bogudgivelser, herunder ’Cross Channel – fuld integration eller pengene tilbage’ fra 2014, ’Trendsociologi v. 2.0’ fra 2015, ‘Cross Channel 2’ fra 2016 samt ‘Total [email protected]‘ fra 2018, ‘Trend sociology‘ på engelsk i 2018 samt ‘Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug‘ i 2020. Seneste udgivelse er Retail Mega Mag fra april 2022.

Hun er chefredaktør på TID & tendenser, 365DESIGN og TØJ – Fashion & Business Trends og skriver i en række eksterne magasiner, og citeres ofte i pressen som trendforsker med speciale i trends, tidsånd, forbrugeradfærd, handel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er desuden gæsteunderviser på flere erhvervsuddannelser og MBA-kurser, og hun sidder i flere bestyrelser samt advisory boards.

Louise er uddannet cand.merc. med speciale i strategi og ledelse, har tidligere været ansat som strategikonsulent hos Lego og har været en del af pej gruppen siden 2007. Ejerskabet af pej gruppen overtog hun i 2011 og kørte efterfølgende 5 års generationsskifte med den tidligere ejer.

Livsfaser og forbrug
En ny metode til kvalitativ segmentering af livet fra fødsel til død i 17 distinkte livsfaser, der alle kan karakteriseres ved hver sin forbrugeradfærd. Skiftet fra en livsfaser til den næste er mere afgørende for ændringer i forbruget end hvor gammel dåbsattesten siger, at man er. Med beskrivelsen af de 17 livsfaser, de grundlæggende motivationsfaktorer i hver af dem samt eksempler på konkrete produkter, bliver I klædt på til at lægge en ekstra kvalitativ faktor ind i jeres segmentering.

Fremtidens butik og de største retailtrends
Detailhandel er på mange måder blevet en hård og krævende disciplin. De demografiske og geografiske forskydninger, de nye økonomiske tilstande og de snusfornuftige forbrugere samt den teknologiske udvikling har ændret detailhandlen radikalt.
Forbrugerne er nådesløse i deres valg og evaluering af en butik, og de deler gerne ud af deres erfaringer og holdninger på nettet. Nogle er hurtigt nået til den konklusion, at nettets vækst de seneste år er lig med den fysiske butiks død på sigt. Men det er en fejlagtig konklusion – butikken skal blot spille en anden rolle i fremtiden.
Hør om de vigtigste detailhandelstrends og se masser af eksempler på både rene offline koncepter, der klarer sig godt og gnidningsfri integration mellem offline og online.

 • 360 grader rundt om fremtiden
 • Segmentering – fortid, nutid og fremtid
 • Livsfaser og forbrug
 • Trendsociologi – hvad er en trend?
 • Seniorboomet – de nye seniorer
 • Fødevaretrends – giga, mega og mikro
 • Restaurant- og køkkentrends
 • Livsstil og forbrug
 • Fremtidens komplekse forbrugere
 • Skandinaviske forskelle og ligheder
 • Fremtidens fysiske butik
 • Total retail - fremtidens detailhandel
 • Fremtidens luksus: Tid, søvn og sundhed
 • Generation X, Y, Z og Alpha
 • Den mandlige og kvindelige forbruger

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.