pej gruppens trendkonference om tidsånd, trends, livsstil, design og farver for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne, herunder specielt mode og interiør.

Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd · Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd

Foredragsholdere

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Tidsånd, trends og forbrug

En bred opdatering på tidsånd, trends og post-corona-forbrug samt indblik i de vigtigste retailtrends med udgangspunkt i den nye bog ‘Retail Megamag’, der udkommer i april 2022.

Retail Megamag er udgivet af pej gruppen, der også tidligere har udgivet tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel, cross channel og total retail samt har afholdt retailkonferencer i mere end 10 år.

Louise fungerer både som indlægsholder og som dagens facilitator.

Rie Fjordsøe Rasmussen

AW 23/24: Genstart

En ny sæson ligger forude – og den er både spirende spritny og dejligt velkendt. Der sker ikke revolutioner fra sæson til sæson, men forandringerne er til at spore.

Bliv opdateret på de vigtigste stilretninger og farver til sæsonen efterår/vinter 23/24 inden for design, mode, interiør, styling, retail og emballage.

Alle deltagere på konferencen får udleveret eller tilsendt ‘pej colour’ og kan dermed selv arbejde videre med sæsonen.

Mette Lykkegaard From

AW 23/24: Genstart

En ny sæson ligger forude – og den er både spirende spritny og dejligt velkendt. Der sker ikke revolutioner fra sæson til sæson, men forandringerne er til at spore.

Bliv opdateret på de vigtigste stilretninger og farver til sæsonen efterår/vinter 23/24 inden for design, mode, interiør, styling, retail og emballage.

Alle deltagere på konferencen får udleveret eller tilsendt ‘pej colour’ og kan dermed selv arbejde videre med sæsonen.

Mads Arlien-Søborg

Hello new, old world- lærte vi noget?

Ovenpå nogle hårde år med corona vender vi ”tilbage” til mere normale tilstande. Men hvad er ”normal” tilstand egentlig? Vi vil i højere grad opleve det som en ny normalitet (a new normal), og vi vil derfor i de kommende år opleve flere forskellige parallelle strømninger.

Nogle vil omfavne fremtiden fuld af ny optimisme, glæde over at være i live, at kunne rejse og opleve verden. Andre vil derimod søge tilbage i tiden og dyrke en ny nostalgi, intimitet og eksklusivitet.

Vi skal lære at navigere i den ny normalitet og mange virksomheder står overfor nye valg. Trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg vil introducere de forskellige tendenser, der dominerer sæsonen og give dig inspiration og overblik, som du selv kan arbejde videre med.

Stefen Nilsson (Trend Stefan)

Gen Z - generation we or generation me?

Kids in their 20s are so strange… But why? And what is important to them today?

52 % of 18–29-year-olds moved back to their parents during the pandemic. 67 % of the younger generation don’t think the older generation can fix the problems in the world, simply because too much has changed. This generation of future leaders, consumers, opinionmakers, etc. are affected by our times. Are they selfish and vain (Generation Me) or caring activists (Generation We)?

This generation, often referred to as Generation Z is now the largest group of people in the US. There are more Gen Z than Baby Boomers, etc. So, who are they? Trend expert Stefan Nilsson will give an updated perspective of Gen Z and where they are going.

Kristine Harper

Anti-trend er nøglen til fremtiden

Vores tid er præget af en voksende immaterialisme, som er blevet næret af både de forløbne to års pandemi og en øget miljøbevidsthed. Der er en længsel efter (fællesskabs- og dele-)oplevelser og et tiltagende behov for demokratisk bæredygtigt design, der kan udgøre en antitese til forbrugerismens køb-og-smid-væk-mentalitet.

Immaterialismen kan betegnes som en anti-trend, forstået på den måde at den udgør en modpol til trend-baseret overforbrug af uholdbare ting. Gennem en indgående analyse af begrebet opnås en forståelse af hvad begrebet vil sige lige nu samt indblik i, hvorfor sådanne anti-trends opstår og udvikler sig, og hvordan man igennem bæredygtigt produkt- og koncept-design kan imødekomme de værdier, der ligger til grund for dem.

I oplægget vil jeg desuden berøre følgende spørgsmål: Hvorfor har Slow Living fortsat så stor tiltrækningskraft – og hvordan materialiserer denne tendens sig? Hvorfor er der øget efterspørgsel efter håndlavede produkter? Og, hvorfor er nydelses-forbrug i højere og højere grad baseret på sansestimulering?

Det får du på konferencen

 • Dit eget farvekort, pej colour, til en værdi af kr. 2.600,-
 • Gennemgang af pej gruppens  trendtemaer til sæsonen SS 24
 • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, forbrugeradfærd og livsstil
 • Sæsonrigtig inspirationsmusik og inspirerende film
 • Indsigt i de nyeste internationale trends og forbrugertendenser
 • Inspirerende cases og personligheder med noget på hjertet
Amalie Danscher

“pej gruppens trendkonference gav os et inspirerende og omfattende indblik i fremtidens design-, mode- og interiørbranche formidlet af kompetente og energiske oplægsholdere. Som tekstforfatter og modeformidler er det essentielt hele tiden at have fingeren på pulsen og være et skridt foran, hvad angår de kommende trends. Det hjælper pej gruppen os til. Deres halvårlige trendkonferencer byder på imponerende indsigter i bl.a. forbrug, farvelære og tendenser, der i et overordnet tema trækker altomfavnende tråde til den verden, vi lever i. Vores besøg hos pej gruppen er et inspirerende indspark i en travl hverdag, og når vi er tilbage på kontoret, kan vi altid få opfrisket vores viden ved at slå op i farvebiblen over dem alle; pej color.”

— Amalie Danscher
Business developer hos Packshoot ApS

Benedikte Marcher Thomsen

”Jeg har i flere år deltaget på PEJ gruppens 2 årlige Trend seminarer, og jeg er hver gang kommet hjem med brugbar inspiration. Trend materialet er æstetisk og smukt eksekveret, som er en vigtig faktor for mig som Design & Concept Manager. Men det er faktisk ikke det, der får mig til at deltage gang på gang. Det er alle de spændende tanker og undersøgelser, om vores fremtidige tendenser og adfærd, som virkelig giver stof til eftertanke, og direkte brugbar viden til at forstå vores kunders behov og ønsker.”

— Benedikte Marcher Thomsen
Creative Manager & Co-Founder hos A Kind Gesture

Dato

Dansens Hus
Vulkan 1
0182 Oslo

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Vandværket
Rabarbervej 2
2400 Copenhagen NV

Online via Zoom.
Unikt login fremsendes 1 døgn før konferencen afvikles.

Tjek ind og morgenmad: 08.00 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 15.30

Pris

 • Alm. deltager: kr. 4.400,-
 • pej trend abonnent: 3.080,-* (Spar 30%)
 • Underviser: kr. 2.600,-
 • Studerende: kr. 1.100,-*
 • Bestil nu, hvis du vil spare lidt!
 • Vi er desværre blevet varslet om store prisstigninger hos de konferencesteder, hvor vi afvikler konferencen. Derfor bliver vi nødt til at justere prisen efter sommerferien.

Priserne er inkl. pej colour SS 24 (værdi: 2.600,-). *Studerende og abonnenter får ikke pej colour med i prisen.

Prisen inkluderer fuld forplejning hele dagen samt udlevering af relevant materiale.

Billetter

FAQ

Med i prisen er forplejning på dagen, pej colour SS 24 samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du deltage online på en aktuel dato.

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]