pej gruppens trendkonference om tidsånd, trends, livsstil, design og farver for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne, herunder specielt mode og interiør.

Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd ·

Foredragsholdere

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Mere info kommer snart…

Rie Fjordsøe Rasmussen

Mere info kommer snart…

Mette Lykkegaard From

Mere info kommer snart…

Mads Arlien-Søborg

Hello new, old world

Ovenpå nogle hårde år med corona vender vi ”tilbage” til mere normale tilstande. Men hvad er ”normal” tilstand egentlig? Vi vil i højere grad opleve det som en ny normalitet (a new normal), og vi vil derfor i de kommende år opleve flere forskellige parallelle strømninger.

Nogle vil omfavne fremtiden fuld af ny optimisme, glæde over at være i live, at kunne rejse og opleve verden. Andre vil derimod søge tilbage i tiden og dyrke en ny nostalgi, intimitet og eksklusivitet.

Vi skal lære at navigere i den ny normalitet og mange virksomheder står overfor nye valg. Trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg vil introducere de forskellige tendenser, der dominerer sæsonen og give dig inspiration og overblik, som du selv kan arbejde videre med.

Stefen Nilsson (Trend Stefan)

Mere info kommer snart…

Det får du på konferencen

  • Dit eget farvekort, pej colour, til en værdi af kr. 2.600,-
  • Gennemgang af pej gruppens  trendtemaer til sæsonen AW 23/24
  • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, forbrugeradfærd og livsstil
  • Sæsonrigtig inspirationsmusik og inspirerende film
  • Indsigt i de nyeste internationale trends og forbrugertendenser
  • Inspirerende cases og personligheder med noget på hjertet
Amalie Danscher

“pej gruppens trendkonference gav os et inspirerende og omfattende indblik i fremtidens design-, mode- og interiørbranche formidlet af kompetente og energiske oplægsholdere. Som tekstforfatter og modeformidler er det essentielt hele tiden at have fingeren på pulsen og være et skridt foran, hvad angår de kommende trends. Det hjælper pej gruppen os til. Deres halvårlige trendkonferencer byder på imponerende indsigter i bl.a. forbrug, farvelære og tendenser, der i et overordnet tema trækker altomfavnende tråde til den verden, vi lever i. Vores besøg hos pej gruppen er et inspirerende indspark i en travl hverdag, og når vi er tilbage på kontoret, kan vi altid få opfrisket vores viden ved at slå op i farvebiblen over dem alle; pej color.”

— Amalie Danscher
Business developer hos Packshoot ApS

Benedikte Marcher Thomsen

”Jeg har i flere år deltaget på PEJ gruppens 2 årlige Trend seminarer, og jeg er hver gang kommet hjem med brugbar inspiration. Trend materialet er æstetisk og smukt eksekveret, som er en vigtig faktor for mig som Design & Concept Manager. Men det er faktisk ikke det, der får mig til at deltage gang på gang. Det er alle de spændende tanker og undersøgelser, om vores fremtidige tendenser og adfærd, som virkelig giver stof til eftertanke, og direkte brugbar viden til at forstå vores kunders behov og ønsker.”

— Benedikte Marcher Thomsen
Creative Manager & Co-Founder hos A Kind Gesture

Dato

Vandværket
Rabarbervej 2
2400 Copenhagen NV

Kl. 08.00–16.00

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Kl. 08.00–16.00

Dansens Hus
Vulkan 1
0182 Oslo

Kl. 08.00–16.00

Online via Zoom.
Unikt login fremsendes 1 døgn før konferencen afvikles.

Kl. 09.00–16.00

Tjek ind og morgenmad: 08.00 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 16.00

Pris

  • Alm. deltager: kr. 3.960,-*
  • Abonnent på pej trend: 2.800,-
  • Underviser: kr. 2.340,-**
  • Studerende: kr. 900,-**

* Du får 10% rabat på billetten frem til 25/2 2022.

Priserne er inkl. pej colour AW 23/24 (værdi: 2.600,-). *Studerende og abonnenter får ikke pej colour med i prisen.

Forudbestil billetter

FAQ

Med i prisen er forplejning på dagen, pej colour AW 23/24 samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du deltage online på en aktuel dato.

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]