pej gruppens trendkonference om tidsånd, trends, livsstil, design og farver for alle professionelle aktører i livsstilsbrancherne, herunder specielt mode og interiør.

Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd · Trends · Farver · Inspiration · Tidsånd

Foredragsholdere

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Trend drivers

Louise Byg KongsholmCEO og trendforsker i pej gruppen

Post-pandemisk forbrugeradfærd er forvirrende, komplekst og spændende.

Med et overblik over de største drivere af trends og forbrugeradfærd er det muligt at forudse, hvad forbrugerne har af behov og ønsker på kort og langt sigt – og dermed kan vi nå at reagere på det.

Trendforsker, forfatter og foredragsholder Louise Byg Kongsholm tager deltagerne med ind i trenduniverset og forklarer sammenhængene.  

Deltager i følgende byer:Herning. København og Oslo

Mette Lykkegaard From

pej trend SS 24

Mette Lykkegaard FromTrendredaktør i pej gruppen

Grundfortælling, megatrends og de vigtigste farver til sæsonen spring/summer 24 præsenteres af Mette Lykkegaard From, trendredaktør i pej gruppen.

Med en fyldestgørende introduktion til sæsonen skabes et stærkt anker i deltagernes forståelse af og anvendelse af sæsonen i eget regi.  

Deltager i følgende byer:Herning. København og Oslo

Emilie Victoria Raundahl

pej trend SS 24 

Emilie Victoria RaundahlTrendredaktør i pej gruppen

De fire trendtemaer til sæsonen spring/summer 24 præsenteres i flotte billeder, kollager, historier, cases samt film og musik af Emilie Victoria Raundahl, trendredaktør i pej gruppen.

Den detaljerede gennemgang af de fire temaer indeholder både design, interiør, mode, retail og kommunikation.  

Deltager i følgende byer:Herning. København og Oslo

David Shah

Promostyl: Important influences and colours for the sesaon SS24 (video)

David ShahFashion and color futurist, teacher, natural dye consultant and founder of THE GOOD COLOR

Det franske trendbureau Promostyl bidrager med deres bud på de mest afgørende faktorer med indflydelse på sæsonen spring/summer 24.

Denne præsentation indeholder generel tidsånd, megatrends og udvalgte farver.  

Deltager i følgende byer:Herning. København og Oslo

Hvordan skaber vi reklamerelevans i en brændende verden?

Simone Misser PedersenStrategi- og analysekonsulent hos Mindshare

Annonceringsmulighederne er talrige, kortsigtet vækst stresser dagsordenen, og den reklamekritiske forbruger stiller større krav til medier, annoncører og platforme end nogensinde før.

Med udgangspunkt i de nyeste tal for Mindshares Reklameanalyse, stilles der skarpt på den moderne og ansvarligt orienterede forbrugers holdninger reklamer og medier, og stiller det essentielle spørgsmål: kører din markedsføring blindt på auto-pilot, eller har du tjek på den kulturelle kontekst din målgruppe befinder sig i i en post-corona og klimabevidst verden?

Deltager i følgende byer:Herning. København og Oslo

DK: Genbrug, gensalg og alternative salgskanaler - hvilken betydning har det?

Julie SchoenRedaktør på Genbrugsindekset & DBAs talsperson

Alternative salgskanaler som vintageshops, genbrugsbutikker, små kreative aktører samt online genbrugsplatforme er i vækst. Men hvorfor? Hvad er motivationen for salg og køb? Hvad har det af betydning for miljø og klima? Og hvordan forholder man sig – som producent, sælger og markedsfører af nye produkter – til den stigende interesse for genbrug/gensalg?

Julie Schoen, redaktør på Genbrugsindekset og DBAs talsperson, formidler både sjove og finurlige fakta om genbrug på nettet, og sætter genbrugskanalernes succes i et større perspektiv. 

Deltager i følgende byer:Herning. København og Online

NO: Genbrug, resale og alternative salgskanaler - hvad betyder det?

Kathrine Opshaug BakkezDirektør og bruktmarkedsekspert på FINN torget

Alternative salgskanaler som vintageshops, genbrugsbutikker, små kreative aktører samt online genbrugsplatforme er i vækst. Men hvorfor?

Hvad er motivationen for salg og køb hos forbrugeren? Hvad har det af betydning for miljø og klima? Og hvordan forholder man sig – som producent, sælger og markedsfører af nye produkter – til den stigende interesse for genbrug/gensalg?

Kathrine Opshaug Bakke, produktdirektør og brugtmarkedsekspert på FINN torget, formidler både sjove og finurlige fakta om genbrug på nettet, og sætter genbrugskanalernes succes i et større perspektiv og kaster lys over miljøeffekten.  

Deltager i følgende byer:Oslo

Det får du på konferencen

 • Dit eget farvekort, pej colour, til en værdi af kr. 2.700,-
 • Gennemgang af pej gruppens  trendtemaer til sæsonen AW 24/25
 • Perspektiv på udviklingen af tidsånd, forbrugeradfærd og livsstil
 • Sæsonrigtig inspirationsmusik og inspirerende film
 • Indsigt i de nyeste internationale trends og forbrugertendenser
 • Inspirerende cases og personligheder med noget på hjertet
 • Dagen er inkl. fuld forplejning med specialudviklet trendmenu på dagen, pauseserveringer, smagsprøver og drikkevarer
Amalie Danscher

“pej gruppens trendkonference gav os et inspirerende og omfattende indblik i fremtidens design-, mode- og interiørbranche formidlet af kompetente og energiske oplægsholdere. Som tekstforfatter og modeformidler er det essentielt hele tiden at have fingeren på pulsen og være et skridt foran, hvad angår de kommende trends. Det hjælper pej gruppen os til. Deres halvårlige trendkonferencer byder på imponerende indsigter i bl.a. forbrug, farvelære og tendenser, der i et overordnet tema trækker altomfavnende tråde til den verden, vi lever i. Vores besøg hos pej gruppen er et inspirerende indspark i en travl hverdag, og når vi er tilbage på kontoret, kan vi altid få opfrisket vores viden ved at slå op i farvebiblen over dem alle; pej color.”

— Amalie Danscher
Business developer hos Packshoot ApS

Benedikte Marcher Thomsen

”Jeg har i flere år deltaget på PEJ gruppens 2 årlige Trend seminarer, og jeg er hver gang kommet hjem med brugbar inspiration. Trend materialet er æstetisk og smukt eksekveret, som er en vigtig faktor for mig som Design & Concept Manager. Men det er faktisk ikke det, der får mig til at deltage gang på gang. Det er alle de spændende tanker og undersøgelser, om vores fremtidige tendenser og adfærd, som virkelig giver stof til eftertanke, og direkte brugbar viden til at forstå vores kunders behov og ønsker.”

— Benedikte Marcher Thomsen
Creative Manager & Co-Founder hos A Kind Gesture

Dato

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

Dansens Hus
Vulkan 1
0182 Oslo

Online via Zoom.
Unikt login fremsendes 1 døgn før konferencen afvikles.

Tjek ind og morgenmad: 08.30 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 15.30

Pris

 • First mover inden 1. marts kr. 4.700,-
 • Alm. deltager: kr. 4.800,-
 • Inkl. pej colour værdi kr. 2.700,-
 • pej trend abonnent: 3.360,-* (Spar 30%)
 • Underviser: kr. 3.000,-

Priserne er inkl. det nye farvekort pej colour AW 24/25 (værdi: 2.700,-). *pej trend medlemmer får ikke pej colour med i prisen, da enten toolbox eller colour er sendt til firmaet inden.

Prisen inkluderer fuld forplejning af lækker unik sammensat farve-trendmenu igennem hele dagen samt udlevering af relevant materiale.

First mover rabat indtil 1. marts 2023

Billetter

FAQ

Rabat på -30% gives til dig, der har medlemskab af pej colour, pej toolbox, og pej first colour – alle med to årlige udgivelser AW + SS, man bliver medlem for et år ad gangen og medlemskab kan opsiges når som helst, inden næste udgivelse ankommer.
Medlemskab giver en masse ekstra fordele, blandt andet fuld adgang til pej gruppens trendportal www.pejtrend.com, billige billetter til både trendkonferencen og Mini Trendkonferencen.

Med i prisen er forplejning på dagen, pej colour AW 24/25 samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du deltage online på en aktuel dato.

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]