København — 12. november 2018

Li EdelkoortSS 20

Trendseminar med den Hollandske trendguru, Li Edelkoort

Li Edelkoort gallry

Li Edelkoort er en værdsat inspirator i hele verden og har gennem de sidste årtier formået at tiltrække store dele af den skandinaviske livsstilsbranche til sine seminarer i København. Hun er kendt for sit fantastiske visuelle materiale, samt en fantastisk evne til altid at være på forkant med tendenser, farver og materialer.

Seminaret er målrettet både designere, produktudviklere, journalister, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for mode, interiør, dekoration, styling, fotografi, konceptualisering, trends, farver og livsstil generelt.

Credit: illustration of Li Edelkoort by design Hotels
Event afsluttet – se kalender
Li Edelkoort - photo by Koen Hauser
Li

Vind en af disse trendbøger fra Trend Union


Når du køber billet til Li Edelkoort seminaret 12/11 2018 i København, er du med i lodtrækningen mellem disse fem Trend Union bøger, fra den udgåede sæson SS 18. Bøgerne er virkeligt lækre og smukke at have liggende fremme, samtidig med at de er fantastiske arbejdsredskaber. Nypris værdi er op til DKK 19.500,-.

Event afsluttet – se kalender

Li Edelkoort

Li Edelkoort er en af de mest succesfulde trendspottere i hele verden og hun er kendt for sin intuitive tankegang. Hun rejser hele kloden rundt og studerer evolution og kulturelle trends, hvorefter hun tolker og omsætter det til sine trendforecasts. I det parisiske bureau Trend Union skaber Li Edelkoort et fantastisk trend­materiale, som ser op til to år frem i tiden, til stor inspirationsglæde for designere, konceptmagere og kommuni­katører inden for internationale brands.

Trend Union

Li Edelkoorts trendbøger fra Trend Union er til den eksklusive designer, som ønsker at skabe sit eget unikke design og kan skabe en kommerciel kollektion ud fra en exceptionel inspirationskilde, som disse trendbøger er. Trendbøgerne produceres kun i et begrænset antal, netop for at begrænse kopiering og for at sikre dig muligheden for at skabe noget unikt.

Se trendmaterialer

Det får du på seminaret:

  • Kreativt indspark til sæsonen SS 20
  • Inspiration til farver, form, design, stile og materialer
  • Fokusområder: Livsstil & mode
  • Lille trend-booklet med sæsonens overskrifter og temabilleder

Li Edelkoort booklet

Program


08.30 – 09.00: Welcome
09.00 – 10.00: THE GENESIS OF COLOUR – Spring / Summer 2020
10.00 – 11.30: FOLKLORE – Spring / Summer 2020
11.30 – 12.00: Break
12.00 – 12.45: STREETWEAR & ACTIVE – 2020
12.45 – 13.00: Questions – End

12. november


København

Teaterkælderen hos det Ny Teater
Gammel Kongevej 29
1610 København

3.100,-

Pris er inkl. forplejning (champagne, kaffe og kage)1 underviser: DKK 1.600,-1 studerende ekskl. booklet: DKK 600,-Priser ekskl. moms.
Event afsluttet – se kalender

Prisen er inkl. forplejning (champagne, kaffe og kage).

Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er muligt at sende en anden person i stedet.

Alle priser ekskl. moms.

Passer datoerne dig ikke? Eller har du brug for mere? Køb individuel konsultation med en af pej gruppens trendeksperter. Kontakt Martin Kølkjær for mere information (konsulent@pejgruppen.dk)