Strategisk navigation og ledelse

Strategikonference2022

Strategikonference2022

Herning 10.03.22

Book din plads
anthony-tyrrell

Fremtid, strategi og handlingsplaner

En foranderlig verden har ikke gjort det mindre relevant at have styr på strategiarbejdet – specielt da dette arbejde kræver overblik, hastighed og en kombination af det langsigtede og det ekstremt kortsigtede. Alle taler om VUCA som et beskrivende akronym for vores nutid med øget globalisering, digitalisering og et krav om hurtige beslutninger på ufuldstændigt grundlag. Er du klædt godt nok på til det? Kan du både lægge en vinderstrategi, kaste dig fuldt og holdent ind i den og sikre både din egen og dine medarbejderes motivation? Deltag på strategikonferencen og bliv klædt bedre på.

Strategi · Ledelse · Fremtid ·

Foredragsholdere

Michael Vest, stifter af Vinderstrategi, forfatter og foredragsholder

Hvordan skaber man en vindervirksomhed i en foranderlig verden?

Hvad er en strategi, og hvad skal man egentlig med den? Grundlægger af Vinderstrategi A/S og forfatter til bestselleren ‘Strategi i vindervirksomheder’, Mikael Vest, giver svar på dette i sit indlæg, hvor han også vil fortælle, hvordan virksomheder skal navigere i en foranderlig verden og blive i stand til at opbygge en vinderposition for fremtiden.

Med sig bringer han en ‘real-life’-case, hvor administrerende direktør for Ipart Group (Ipart|Washbox ApS), Jørgen Stensgaard, vil komme med konkrete erfaringer fra arbejdet med at udvikle og lykkes med en vinderstrategi®. Ipart Group stormer i øjeblikket fremad og har store vækstambitioner.

Ydermere vil der i dette indlæg gives tips og tricks til at opnå et succesfuldt strategiarbejde.

Case: Ipart Group (Ipart|Washbox ApS) ved administrerende direktør, Jørgen Stensgaard.

Foredragsholder: Mikael Vest, grundlægger af Vinderstrategi, strategisk rådgiver, forfatter og foredragsholder

Jørgen Stensgaard, Administrerende direktør, IPART Group

Case:IPART Group

Jørgen Stensgaard er administrerende direktør i IPART Group og har flere års erfaring som administrerende direktør og bestyrelsesformand i en række store danske virksomheder. I forbindelse med sine roller som administrerende direktør, har Jørgen Stensgaard af flere omgange samarbejdet med Vinderstrategi A/S, senest som administrerende direktør hos IPART Group.

IPART Group er et projekt- og udviklingshus, med speciale i udvikling og opsætning af tankstationer, og visuel identitet i bygningskonstruktioner. Siden 2019 har IPART Group haft Washbox ApS under deres vinge. Washbox ApS har nytænkt den klassiske vaskehal, så den kan leveres som en komplet, arkitekttegnet plug & play løsning med fokus på bæredygtighed.

IPART Group stormer i dag fremad og har store ambitioner om at vækste betydeligt de kommende år.

Foredragsholder: Jørgen Stensgaard, Administrerende direktør, IPART Group

Langtidsholdbar motivation - lyder supernemt, men kræver ekstra energi!

Igennem mange år har Ulrik Lynge arbejdet med ledere, medarbejdere og nogle af de dygtigste sportsfolk herhjemme – hele tiden med det for øje at få den enkelte til at arbejde med at skabe mest mulig motivation med færrest mulige indsatser.

Samtidig har han skabt en bevidsthed om, hvor meget vores tilgang til hverdagen har indflydelse på vores humør og daglige tilgang til at skabe den bedst mulige hverdag.

Ulrik Lynge giver et velplaceret og energifyldt indspark om motivation på en måde, så alle tager noget med hjem til hverdagen.

Foredragsholder: Ulrik Lynge, motivationsekspert og foredragsholder

Michael Tolstrup

Fra velformuleret strategi til konkret handling - hvorfor er det så svært?

Stigende kompleksitet og uvished er blevet en del af dagligdagen for de fleste ledere.

Ledelsen skal sætte retningen, mens strategi handler om at omsætte retningen til konkrete planer.

Desværre bliver mange strategier ikke ført ud i livet, men forbliver flotte tanker og smukke slideshows. Det har fået mere og mere genklang hos de danske topchefer, hvorfor fokus nu er meget mere rettet på eksekveringen af strategier.

CfL (Center for Ledelse) har helt friske erfaringer med at bruge Stephen Bungay tanker til at omsætte strateger til praktiske handlinger i virksomhederne.

”Mål og formål skal være klare og kendte, men der gives operationel frihed til, at forskellige dele af organisationen selv omsætter strategien til handlinger. Forenklet sat er det en praksis, virksomheder kan lære af Forsvaret. Spørgsmålet er hvordan, og hvor grænsen går? ”

Foredragsholder: Michael Tolstrup, chefrådgiver hos Center for Ledelse

Peter Jørgensen, CEO og ejer af Sports Connection | Skechers

Succes kræver fuldt fokus og all in - ellers kan du lige så godt droppe det

Sports Connection er eksklusiv distributør af et af verdens største skomærker, amerikanske Skechers, over hele Norden.

CEO og ejer, Peter Jørgensen, vil fortælle om sin rejse med Sports Connection. Lige fra opstarten, lanceringen af Skechers til virksomhedens produktsortiment, de hårde år under finanskrisen og en solid tro på Skechers og produkterne, samt beslutningen om at give brandet Skechers ‘fuld fokus og gå all in’ på alle forretningsområder.

Hør, hvordan denne strategi blev til, ført ud i livet og de erfaringer, udfordringer og succeser, som det har medført. Om det at etablere sig på et nyt marked (Tyskland), netop som coronapandemien bryder ud, og om kampen for at komme igennem med næsen over vandet.

Skechers er verdens 3. største skomærke, og Sports Connection i dag Danmarks største skovirksomhed med 51 konceptbutikker, egne online butikker og over 1.600 forhandlere i Norden. ‘Fuld fokus og all in – eller drop det!’ er hovedoverskriften og en vigtig del af virksomhedens dna.

Foredragsholder: Peter Jørgensen, CEO og ejer af Sports Connection | Skechers

Peter Vang Christensen

Årets ejerleder – hvad er hemmeligheden?

Peter Vang Christensen står bag havecentersuccessen Plantorama. Peter, der er sjette generation af gartnere i familien, vandt prisen som Årets Ejerleder 2021 i Østjylland, da han formået at bygge en virksomhed op fra 20 medarbejdere til nu 700 medarbejdere, der er med til at skabe en ”Oase af liv” i Plantoramas 13 havecentre i Danmark.

“Plantorama med Peter i spidsen står som en klar vinder i Danmark. Han har udviklet et koncept, der gør, at virksomheden stort set står alene på markedet uden de store konkurrenter, og hvor der fortsat er plads til betydelig vækst,” fortæller Mads Meldgaard partner i PwC i Aarhus, og tilføjer: ”Peter er visionær og har i mange år formået at videreudvikle og udvide sit forretningsgrundlag. Han har overblik over alle detaljer, men giver sin ledelsesgruppe plads og tillid. Det har skabt stærke resultater.”

Plantorama A/S har i de seneste 25 år gennemgået store forandringer. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment. I dag spænder sortimentet vidt: fra haveplanter over håndredskaber og keramik til vand i haven og gaveartikler, ligesom man i nogle centre også har dyrecentre, arrangerer events og serverer mad.

I forbindelse med overrækkelsen blev Peter Vang Christensen beskrevet som jordnær, rolig og analyserende, men også ekstremt ambitiøs og klar til at gå nye veje.

Louise Orbesen

Kravene til fremtidens lederskab er helt anderledes end du tror

Profitoptimering og et entydigt fokus på bundlinjen er ledestjernen i mange virksomheder og organisationer. Det sker på bekostning af menneskets og naturens begrænsninger. Og lige nu er vi på det yderste trin på effektiviseringsstigen. Men hvad skal vi så finde på?

Louise Orbesen vil i sit foredrag tale om, hvorfor vi har brug for et radikalt opgør med måden, vi leder på i dag. Hvorfor det er vigtigt at tale om – og endnu vigtigere at handle på. Hun vil fortælle om, hvordan fremtidens organisationer og lederskab ser ud samt give konkrete eksempler på, hvordan vi kommer i gang.

Louise Orbesen er grundlægger hos Leading Humans og rådgiver topledere i erhvervslivet og har mere end tyve års erfaring med ledelse og strategi i større organisationer. Siden 2010 har Louise arbejdet med strategi- og topledelsesrådgivning i organisationer så som Vestas, Mærsk, Deloitte og en række advokatfirmaer. De seneste år har hun været optaget af at finde formlen på fremtidens lederskab, da hun er overbevist om, at tiden er kommet til at tage til at tage et radikalt opgør med måden, vi leder vores virksomheder på i dag. Hun skriver desuden faste ledelseseklummer, holder foredrag og står bag to ledelsesnetværk, Women of Influence og Leading Humans Townhall meetings. Louise Orbesen er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Århus og inden, hun blev selvstændig arbejdede hun for McKinsey, Arla, BCG og Heidrick & Struggles. Hun har boet i London, Madrid og Toronto og hun er medforfatter til ”Vækst gennem opkøb og fusioner”, Børsens Forlag. Se mere på leading-humans.com

Foredragsholder: Louise Orbesen, grundlægger hos Leading Humans

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

To års træningslejr i undtagelsestilstand - hvad har vi lært?

Hvad ville der ske med dine tanker, handlinger og planer, hvis du så de seneste to år som en træningslejr for fremtiden?

Der er ikke noget, der hedder ’smooth sailing’ i den nærmeste fremtid. Vi kan lige så godt vænne os til, at der er en snert af krise hele tiden – sundhed, arbejdsmarked, råvarer, distribution, klima. Vi kan også lige så godt vænne os til, at der skal træffes en masse beslutninger ud fra et ufuldstændigt grundlag, og at selvsamme beslutninger skal laves om dagen efter.

Det kunne hedde ’agilitet’, men vi kalder det ’væredygtighed’. At man kan finde ud af at være i usikkerheden, hvile i den og finde løsninger i stedet for at sætte sig i et hjørne og vente på, at det går over. For det gør det ikke.

Det får du på konferencen

 • Teori og praksis, der går hånd i hånd
 • Nyt indspark til din strategi
 • Erfaring fra konkrete strategiprocesser
 • Gode råd til din strategiproces
 • Personlige refleksioner over ledelse
 • Indspark til dit arbejde med motivation
 • Konkrete og lærerige cases
timon-studler
sergio

Dato

Herning
10.03.22
09.00—16.00

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Tjek ind og morgenmad: 08.00 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 16.00

Pris

 • 1 deltager: kr. 4.000,-*
 • 2-4 deltagere: kr. 3.600,-
 • 5+ deltagere: kr. 3.200,-
 • Underviser: kr. 2.000,-

*Er du abonnent på TID & tendenser, sparer du kr. 500,- på billetten. Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms. Spørgsmål kan sendes til [email protected]

Billetter

FAQ

Med i prisen er forplejning på dagen, en bog eller et tidsskift samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du ikke deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]