Den store strategidag

Strategikonference2021

Heldagskonferencen med fokus på strategisk fremtidsnavigation.

Den store genstart - fremtid, strategi og handlingsplaner i 2021

For syvende år i træk afholder pej gruppen en heldagskonference med fokus på fremtidsnavigation, strategi og ledelse. Indlægsholderne har alle et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategiarbejde og ledelse i en omskiftelig og krævende verden. Dagen er en kombination af relevante faglige indlæg og inspirerende cases. En konference du ikke vil gå glip af.

Covid-19 foranstaltninger. Læs mere her →

Det får du på konferencen

Nyt indspark til din strategi

Perspektiv på fremtidigt navigationsrum

Få gang i din egen fremtidssans

Erfaring fra konkrete strategiprocesser

Alle deltagere får bogen 'Fremtidssans' af Anne Skare og Henrik Hovgaard med hjem

Foredragsholdere

Anne SkareFremtidsforsker, forfatter og foredragsholder

Sæt ild til din fremtidssans! Det er hårdt, det er svært – men det er også megasjovt!

Sæt fut(urist) i din fremtidssans og kom foran!

2020 var et skørt, skørt år – og ikke meget tyder på at 2021-22 bliver mildere. Tværtimod gætter de fleste på, at det bliver vildere. Derfor skal du ha’ vækket din fremtidssans, for der har aldrig været kortere afstand mellem skaberkraft og visionsevne, end der er lige nu.

 • Tiden er til at gøre forandringer til forbedringer.
 • Til at bruge alt det, du har lært og kan!
 • Der findes ikke længere én fremtid, du kan abonnere på. Der findes mange, og du skal selv skabe din.
 • Få redskaberne til at gøre det du mærker og tror på til konkrete resultater, der gør dig glad og stolt helt ind i sjælen.
 • Hold op med at læse om gamechangers – bliv selv gamechangeren.

Det er hårdt, det er svært – men det er også megasjovt!

Fremtidssans bogen

Jens PoulsenCEO og ejer af DK Company

Opkøb, integration og vækst i en turbulent branche og en turbulent verden

Hvordan sikrer man succesfuldt opkøb og integration?

DK Company har gennem et årti skabt en modevirksomhed af dimensioner gennem både opkøb og organisk vækst. Men hvilke tanker ligger der bag strategien? Hvordan finder man de rette virksomheder til opkøb og integration? Og hvordan værdifastsættes de?

Kan opkøb, integration og vækst være en disciplin og strategi i sig selv? Kom med bag om facaden og høre om de store tanker, de praktiske detaljer – og om planerne for fremtiden.

Jørgen NielsenDirektør, KBH Zoo

Kan man lave turnaround på en 160 år gammel turistattraktion? Og hvad sker der, når man truer med at fodre parkens tiger med en giraf?

Kan man lave turnaround på en 160 år gammel attraktion?

Med en fortid som bl.a. koncernchef i Dagrofa, hvor Jørgen Nielsen i tæt parløb med sine medarbejdere stod i spidsen for stiftelsen af den førende dagligvarekæde Meny, der på bare 8 måneder leverede dramatiske omsætningsresultater, tiltrådte Jørgen i efteråret 2017 jobbet som administrerende direktør i en helt anden verden: Zoologisk Have København.

Med afsæt i ZOO Vision 2020 fortæller Jørgen om strategien bag den ønskede transformation. Er det lykkedes at skabe markant lønsum vækst i den gamle have og hvordan forbereder man sig i nytid til ZOO Vision 2023, ZOOs kommende treårs strategiplan.

Elsebeth HaugeSelvstændig ledelsesrådgiver

Lederskam – skal man kunne skamme sig som leder?

Et oplæg spækket med eksemplerne fra de 25 ledere, der er blevet interviewet i bogen om lederskam. Pointerne leveres i en let og fornøjelig stemning, men hvor deltagerne helt sikkert kan genkende sig selv i de tåkrummende lederfortællinger fra bogen.

Indlægget vil afdække følgende emner:

 • Hvad er lederskam?
 • Hvorfor skal vi tale om skam?
 • Hvorfor får vi ikke øje på skam?
 • Hverdagsskam på arbejdspladsen?
 • Hvad skal vi gøre ved det?

Det er muligt at købe bogen ‘Lederskam’ til specialpris på dagen.

Torben LorentsenSelvstændig foredragsholder

Ægte ledelse, fastholdelse og motivation

Den vigtigste ressource i en virksomhed er medarbejderne. Hvordan tiltrækker, udvikler og fastholder vi de dygtige medarbejdere?

Medarbejdere er medarbejdere 18 procent af tiden og mennesker 100 procent af tiden. Personlighed og passion er den største drivkraft hos mennesker, og det har fået endnu større betydning efter en pandemi.

Er du klar til at blive udfordret på det?

Tina Winther FrandsenChefanalytiker i Jyske Bank

Vækstraketten er lettet

Den seneste tid har budt på et kraftigt økonomisk comeback til både verdensøkonomien og dansk økonomi godt hjulpet af vaccineudrulningen og myndighedernes historiske eksperiment med ekstremt lempelig penge- og finanspolitik. Vi kigger i krystalkuglen og giver vores bud på, om det opskruede væksttempo kan fortsætte i en tid, hvor overophedning igen er blevet et tema.

Ivan Jæger ChristiansenAdm. direktør hos Mindmill

KPI-helvedet er ikke til nogen nytte

Kpi’er handler om lederens egen usikkerhed og ikke om virksomhedens succes, mener Ivan Jæger Christiansen, der som adm. direktør har forkastet målstyring, fordi det er spild af tid og kun bunder i mistillid.

”Målstyring handler mere om, at du som leder er usikker og har behov for at være i kontrol, end det handler om, at du skaber muligheder for, at medarbejderen kan være en succes i sit arbejde,” udtaler Ivan i et nyligt interview i Børsen og fortsætter:

”Når en virksomhed bruger så meget tid på kpi-registrering og dashboards, at måle og veje, så ender det med, de bruger tid på noget, som reelt set ingen værdi skaber for kunderne.”

Louise Byg KongsholmAdm. dir., pej gruppen

Ved du hvilken vej vinden blæser?

Fremtiden er her allerede og kan ses i de små svage signaler og spirende trends, der siger noget om, hvilken vej vinden blæser. Vi skal bare turde se og reagere på trends og se dem som pejlemærker for fremtiden.

Hastigheden, hvormed forandringerne sker i dag, kombineret med den store magt, som forbrugerne har, gør at man ikke må overse trends. Det kan betyde vækst eller tilbagegang for en virksomhed, der enten rammer eller ikke rammer rigtigt med det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Trends er både muligheder og trusler. De giver et nyt og spændende rum til innovation, men kan også resultere i seriøse problemer – specielt hvis man vælger at lukke øjnene for dem.

Bliv opdateret på de største trends i en post-pandemisk verden og bliv selv klar til fremtiden!

Tilmeld dig nyheder fra Strategikonferencen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Program

08.00 – 9.00

Tjek ind og morgenmad


09.15 – 09.50

Overskrift….

Navn og titel på foredragsholder


09.50 – 10.15

Pause


Tilmelding

Det får du

 • Ny viden om forbrugeradfærd og trends
 • Indspark til strategi og handlingsrum
 • Holdninger til og erfaring med ledelse
 • Fokus på medarbejdermotivation
 • Læring fra konkrete cases
 • Bogen 'Fremtidssans' udleveres til alle deltagere ↓

Herning + online04.10.21

Billetter

Tidspunkt:
08.00 – 16.00


Sted:
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning
+ online via Zoom


Pris:
4000 kr. pr. deltager
Rabat på 10% 2-4 personer
Rabat på 20% 5-8 personer
Rabat på 30% 9+ personer


Tjek ind: 8.00-9.00, konference: 9.00-16.00. 

Hvis du har allergi, følger en diæt eller specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. De fleste køkkener kan tage hensyn til det meste, hvis de får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, antal og specialserveringer en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis fysisk konference ikke er muligt, så flyttes konferencen til en anden dag eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvungen til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.