Strategisk navigation og ledelse

Strategikonference

Strategi
konference
2023

Herning 09.03.23

Book din plads

pej gruppen inviterer til
Strategikonference

den 9. marts 2023 i Herning

Denne unikke heldagskonference med fokus på strategisk fremtidsnavigation,
ledelse og strategiarbejde afvikles med en formidabel liste af foredragsholdere – og du er inviteret.

Book din plads
anthony-tyrrell

Fremtid, strategi og handlingsplaner

En foranderlig verden har ikke gjort det mindre relevant at have styr på strategiarbejdet – specielt da dette arbejde kræver overblik, hastighed og en kombination af det langsigtede og det ekstremt kortsigtede. Alle taler om VUCA som et beskrivende akronym for vores nutid med øget globalisering, digitalisering og et krav om hurtige beslutninger på ufuldstændigt grundlag. Er du klædt godt nok på til det? Kan du både lægge en vinderstrategi, kaste dig fuldt og holdent ind i den og sikre både din egen og dine medarbejderes motivation? Deltag på strategikonferencen og bliv klædt bedre på.

Strategi · Ledelse · Fremtid ·

Foredragsholdere

Game-changing leadership - al forandring starter hos dig selv

Cecilie Gredal, Stifter af toplederuddannelsen ’Game-changing Leadership’, programvært og trusted executive advisor

Vi ved godt, at vi ikke kan løse fremtidens udfordringer ved brug af fortidens tænkning, men hvordan lykkes vi reelt med at ændre vores tænkning og mønstre, så vi får skabt en bedre fremtid? Det får du svaret på i dette indlæg. Glem alt om kun at arbejde fra hovedet, knokle mere og prøve at regne den ud.

Her får du konkret inspiration til, hvordan du i stedet kan genfinde glæden i dit lederskab og bruge dine talenter og kreativitet, så du med langt større lethed kan øge din impact og lede dig selv og andre til ekstraordinære resultater.

Få kunderne og medarbejderne med på den bæredygtige bølge

Julie Daugaard, Executive Strategy & Growth Director hos Dentsu og stifter af uddannelsen Sustainable Marketing Academy

Alt for ofte bliver bæredygtighed kun forbundet med ESG-rapportering og andre tunge tekniske termer. Men bæredygtighed er også et redskab til at skabe innovation, trivsel og vækst.
Med nye undersøgelser af, hvad der motiverer og begrænser danskerne til bæredygtig udvikling giver Julie anbefalinger og eksempler på, hvordan man kan udvikle produkter og kommunikation, der er relevant for målgruppen. Hun giver også status på den bæredygtige agenda i virksomheder ud fra en spørgerunde blandt 200 topledere.

Den økonomiske realitet - erhverv og privat: Det kunne ikke blive ved med at gå

Las Olsen, nyudnævnt cheføkonom hos Danske Bank, og ekspert i forbrug og økonomi

Opsvinget oven på coronakrisen har været uholdbart kraftigt, og det ser vi nu konsekvenserne af. Økonomien skal gennem en opbremsning før inflationen kommer ned igen. Men hvor dyb og lang bliver den, hvem bliver ramt og hvem går fri, og hvad kan blive de mere langsigtede konsekvenser af alt det, der er sket de sidste 2-3 år? Det kommer Las Olsen med sit bud på.

Stratecution – når strategien skal eksekveres

Mads-Peter Jakobsen, Business Director & Partner, Pentia

Strategi er intet uden evnen til at eksekvere den. Alligevel kæmper mange med at forkorte afstanden mellem strategi og eksekvering – resultatet er lang time-to-market og forsvindende lille effekt af nye initiativer.

Stratecution er et mindset, der tvinger strategi og eksekvering ind i et evigt feedback-loop ved at sætte adfærdsændringer som det centrale omdrejningspunkt.

Strategisk rådgiver Mads-Peter E. Jakobsen fra det digitale konsulenthus Pentia har rådgivet flere af Danmarks største virksomheder ifm. digital transformation og Design Thinking-processer.

Metaverse - bliv klogere på det virtuelle univers

Nina Bech Stage, Partner og Lab Agent, Innovation Lab

Nina Bech Stage fra Innovation Lab stiller skarpt på Metaverse og fremtidens virtuelle universer set ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Hun vil dele ud af cases og eksempler fra større virksomheder, der har valgt en XR-strategi for at optimere virksomhedsprocesser, kommunikation samt spare rejseudgifter.

Hvorfor det er så vigtigt at vide hvilken vej det går, og hvilke muligheder der er i web 3.0? Det vil I få svarene på i denne spændende talk. Nina har siden Metaverse blev lanceret i oktober 2021, holdt en række foredrag, hvor hun formår at få noget fremtidsteknologi ned på et niveau, som alle forstår, og som har skabt stor nysgerrighed og debat i erhvervslivet.

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Er din strategi fremtidssikret?

Louise Byg Kongsholm, Trendforsker og ejer af pej gruppen

Post-pandemisk forbrugeradfærd er forvirrende, komplekst og spændende. Med et overblik over de største drivere af trends og forbrugeradfærd er det muligt at forudse, hvad forbrugerne har af behov og ønsker på kort og langt sigt – og dermed kan vi nå at reagere på det.

Trendforsker, forfatter og foredragsholder Louise Byg Kongsholm tager deltagerne med ind i trenduniverset og forklarer sammenhængene. 

 

Louise Orbesen

Kravene til fremtidens lederskab er helt anderledes end du tror

Profitoptimering og et entydigt fokus på bundlinjen er ledestjernen i mange virksomheder og organisationer. Det sker på bekostning af menneskets og naturens begrænsninger. Og lige nu er vi på det yderste trin på effektiviseringsstigen. Men hvad skal vi så finde på?

Louise Orbesen vil i sit foredrag tale om, hvorfor vi har brug for et radikalt opgør med måden, vi leder på i dag. Hvorfor det er vigtigt at tale om – og endnu vigtigere at handle på. Hun vil fortælle om, hvordan fremtidens organisationer og lederskab ser ud samt give konkrete eksempler på, hvordan vi kommer i gang.

Louise Orbesen er grundlægger hos Leading Humans og rådgiver topledere i erhvervslivet og har mere end tyve års erfaring med ledelse og strategi i større organisationer. Siden 2010 har Louise arbejdet med strategi- og topledelsesrådgivning i organisationer så som Vestas, Mærsk, Deloitte og en række advokatfirmaer. De seneste år har hun været optaget af at finde formlen på fremtidens lederskab, da hun er overbevist om, at tiden er kommet til at tage til at tage et radikalt opgør med måden, vi leder vores virksomheder på i dag. Hun skriver desuden faste ledelseseklummer, holder foredrag og står bag to ledelsesnetværk, Women of Influence og Leading Humans Townhall meetings. Louise Orbesen er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Århus og inden, hun blev selvstændig arbejdede hun for McKinsey, Arla, BCG og Heidrick & Struggles. Hun har boet i London, Madrid og Toronto og hun er medforfatter til ”Vækst gennem opkøb og fusioner”, Børsens Forlag. Se mere på leading-humans.com

Foredragsholder: Louise Orbesen, grundlægger hos Leading Humans

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

To års træningslejr i undtagelsestilstand - hvad har vi lært?

Hvad ville der ske med dine tanker, handlinger og planer, hvis du så de seneste to år som en træningslejr for fremtiden?

Der er ikke noget, der hedder ’smooth sailing’ i den nærmeste fremtid. Vi kan lige så godt vænne os til, at der er en snert af krise hele tiden – sundhed, arbejdsmarked, råvarer, distribution, klima. Vi kan også lige så godt vænne os til, at der skal træffes en masse beslutninger ud fra et ufuldstændigt grundlag, og at selvsamme beslutninger skal laves om dagen efter.

Det kunne hedde ’agilitet’, men vi kalder det ’væredygtighed’. At man kan finde ud af at være i usikkerheden, hvile i den og finde løsninger i stedet for at sætte sig i et hjørne og vente på, at det går over. For det gør det ikke.

Det får du på konferencen

 • Teori og praksis, der går hånd i hånd
 • Nyt indspark til din strategi
 • Erfaring fra konkrete strategiprocesser
 • Gode råd til din strategiproces
 • Personlige refleksioner over ledelse
 • Indspark til dit arbejde med motivation
 • Konkrete og lærerige cases
Billetter
timon-studler
sergio

Dato

Herning
09.03.23
09.00—16.00

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Tjek ind og morgenmad: 08.00 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 16.00

Billetter

Pris

 • 1 deltager: kr. 4.000,-*
 • 2-4 deltagere: kr. 3.600,-
 • 5+ deltagere: kr. 3.200,-
 • Underviser: kr. 2.600,-

*Er du abonnent på TID & tendenser, sparer du kr. 500,- på billetten. Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms. Spørgsmål kan sendes til [email protected]

Billetter

FAQ

Med i prisen er forplejning på dagen, en bog eller et tidsskift samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.

På denne konference kan du ikke deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]