Strategisk navigation og ledelse
Strategikonference
Strategikonference2023
Herning 09.03.23
pej gruppen inviterer tilStrategikonference
den 9. marts 2023 i Herning
Denne unikke heldagskonference med fokus på strategisk fremtidsnavigation,
ledelse og strategiarbejde afvikles med en formidabel liste af foredragsholdere – og du er inviteret.
Fremtid, strategi og handlingsplaner
En foranderlig verden har ikke gjort det mindre relevant at have styr på strategiarbejdet – specielt da dette arbejde kræver overblik, hastighed og en kombination af det langsigtede og det ekstremt kortsigtede. Alle taler om VUCA som et beskrivende akronym for vores nutid med øget globalisering, digitalisering og et krav om hurtige beslutninger på ufuldstændigt grundlag. Er du klædt godt nok på til det? Kan du både lægge en vinderstrategi, kaste dig fuldt og holdent ind i den og sikre både din egen og dine medarbejderes motivation? Deltag på strategikonferencen og bliv klædt bedre på.
Strategi · Ledelse · Fremtid ·
Foredragsholdere
Den økonomiske realitet - erhverv og privat: Det kunne ikke blive ved med at gå
Las Olsen, nyudnævnt cheføkonom hos Danske Bank, og ekspert i forbrug og økonomi
Opsvinget oven på coronakrisen har været uholdbart kraftigt, og det ser vi nu konsekvenserne af. Økonomien skal gennem en opbremsning før inflationen kommer ned igen. Men hvor dyb og lang bliver den, hvem bliver ramt og hvem går fri, og hvad kan blive de mere langsigtede konsekvenser af alt det, der er sket de sidste 2-3 år? Det kommer Las Olsen med sit bud på.
Game-changing leadership - al forandring starter hos dig selv
Cecilie Gredal, Stifter af toplederuddannelsen ’Game-changing Leadership’, programvært og trusted executive advisor
Vi ved godt, at vi ikke kan løse fremtidens udfordringer ved brug af fortidens tænkning, men hvordan lykkes vi reelt med at ændre vores tænkning og mønstre, så vi får skabt en bedre fremtid? Det får du svaret på i dette indlæg. Glem alt om kun at arbejde fra hovedet, knokle mere og prøve at regne den ud.
Her får du konkret inspiration til, hvordan du i stedet kan genfinde glæden i dit lederskab og bruge dine talenter og kreativitet, så du med langt større lethed kan øge din impact og lede dig selv og andre til ekstraordinære resultater.
Få kunderne og medarbejderne med på den bæredygtige bølge
Julie Daugaard, Executive Strategy & Growth Director hos Dentsu og stifter af uddannelsen Sustainable Marketing Academy
Alt for ofte bliver bæredygtighed kun forbundet med ESG-rapportering og andre tunge tekniske termer. Men bæredygtighed er også et redskab til at skabe innovation, trivsel og vækst.
Med nye undersøgelser af, hvad der motiverer og begrænser danskerne til bæredygtig udvikling giver Julie anbefalinger og eksempler på, hvordan man kan udvikle produkter og kommunikation, der er relevant for målgruppen. Hun giver også status på den bæredygtige agenda i virksomheder ud fra en spørgerunde blandt 200 topledere.
Er din strategi fremtidssikret?
Louise Byg Kongsholm, Trendforsker og ejer af pej gruppen
Post-pandemisk forbrugeradfærd er forvirrende, komplekst og spændende. Med et overblik over de største drivere af trends og forbrugeradfærd er det muligt at forudse, hvad forbrugerne har af behov og ønsker på kort og langt sigt – og dermed kan vi nå at reagere på det.
Trendforsker, forfatter og foredragsholder Louise Byg Kongsholm tager deltagerne med ind i trenduniverset og forklarer sammenhængene.
Stratecution – når strategien skal eksekveres
Mads-Peter Jakobsen, Business Director & Partner, Pentia
Strategi er intet uden evnen til at eksekvere den. Alligevel kæmper mange med at forkorte afstanden mellem strategi og eksekvering – resultatet er lang time-to-market og forsvindende lille effekt af nye initiativer.
Stratecution er et mindset, der tvinger strategi og eksekvering ind i et evigt feedback-loop ved at sætte adfærdsændringer som det centrale omdrejningspunkt.
Strategisk rådgiver Mads-Peter E. Jakobsen fra det digitale konsulenthus Pentia har rådgivet flere af Danmarks største virksomheder ifm. digital transformation og Design Thinking-processer.
Metaverse - bliv klogere på det virtuelle univers
Nina Bech Stage, Partner og Lab Agent, Innovation Lab
Nina Bech Stage fra Innovation Lab stiller skarpt på Metaverse og fremtidens virtuelle universer set ud fra et ledelsesmæssigt perspektiv. Hun vil dele ud af cases og eksempler fra større virksomheder, der har valgt en XR-strategi for at optimere virksomhedsprocesser, kommunikation samt spare rejseudgifter.
Hvorfor det er så vigtigt at vide hvilken vej det går, og hvilke muligheder der er i web 3.0? Det vil I få svarene på i denne spændende talk. Nina har siden Metaverse blev lanceret i oktober 2021, holdt en række foredrag, hvor hun formår at få noget fremtidsteknologi ned på et niveau, som alle forstår, og som har skabt stor nysgerrighed og debat i erhvervslivet.
Fucking Flink - en vision for verdens lykkeligste ledere
Lars AP, foredragsholder, forfatter og rådgiver
I 2010 lavede Lars AP et nationalt allekald. Han skrev bogen Fucking Flink og spurgte: Hvorfor er vi – et af verdens lykkeligste folk – ikke også verdens flinkeste? Det udviklede sig til en bevægelse, og i efteråret 2012 blev Fucking Flink-facebooksiden Danmarks hurtigst voksende. Ud over væksten på de sociale medier har der blandt kommuner, virksomheder, og helt ud i udlandet været en kraftigt stigende interesse for, hvordan vi bliver bedre til at være flinke … og få det bedste ud af hinanden.
Fucking Flinks indsats har hidtil rettet sig mod os alle. I dag er fokus systemiske forandringer og at arbejde med dem, der drejer på rattet: Vores ledere. Mere end nogensinde før kalder tiden på, at vi finder vores løsninger sammen. Fucking Flink sætter menneskelighed i vækst ved at hjælpe mellemledere, afdelingsledere og direktioner finde deres personlige – menneskelige – måde at være leder på. Så vi sammen kan skabe flinkere systemer. Og en flinkere verden.
Hvordan skabes vedvarende vækst? Erfaringer fra EY Entrepreneur of the Year
Jesper Stier, Partner, statsautoriseret revisor | EY
Det kræver noget helt særligt at skabe en virksomhed, der – også på langt sigt – skaber værdi. Det kræver mod, vedholdenhed og høje ambitioner, og når man møder skepsis og kritiske røster, skal man kunne holde fast i sine mål for at gøre sin drøm til virkelighed.
EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest af, hvordan entrepreneurernes hårde arbejde bidrager til en bedre verden. EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig nemlig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end nøgletal og bundlinje. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægger vi lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement.
Åhrsome - gratis bog til alle deltagere
Lars APs seneste bog
Hvordan skal vi navigere i en verden, hvor negative nyheder vægter højest og individet kommer først? All you need is love, skrev Beatles. Naivt og optimistisk. Men de havde fat i noget. Når vi i hverdagen mærker en særlig forbindelse med et andet menneske, er det fantastisk. Når kærlighed slår frygt af banen. Det er situationer, som får os til at sige årh! I Århsome inviterer Lars AP dig til at finde dine århs: situationer, hvor du har oplevet betydningsfuld kontakt med andre mennesker. Med dem som kompas får du styr på, hvem du er. Hvornår du sprudler. Og hvad du skal taste ind på din personlige GPS for at komme på rette vej. Efter at have læst denne bog vil du føle dig så ÅRHSOME som nogensinde før. Når du har det sådan, kan du flytte bjerge. I hvert fald middelstore bakker. Lars AP står bag bevægelsen FUCKING FLINK, som han stiftede i 2010 efter at have udgivet en bestseller af samme navn.
Det får du på konferencen
- Teori og praksis, der går hånd i hånd
- Nyt indspark til din strategi
- Erfaring fra konkrete strategiprocesser
- Gode råd til din strategiproces
- Personlige refleksioner over ledelse
- Indspark til dit arbejde med motivation
- Konkrete og lærerige cases
Dato
Herning
09.03.23
09.00—16.00
Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning
Tjek ind og morgenmad: 08.00 – 09.00
Konference inkl. pauser: 09.00 – 16.00
Pris
- 1 deltager: kr. 4.000,-*
- 2-4 deltagere: kr. 3.600,-
- 5+ deltagere: kr. 3.200,-
- Underviser: kr. 2.600,-
*Er du abonnent på TID & tendenser, sparer du kr. 500,- på billetten. Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms. Spørgsmål kan sendes til [email protected] →
FAQ
Med i prisen er forplejning på dagen, en bog eller et tidsskift samt udvalgte slides tilsendt som pdf efter konferencen.
På denne konference kan du ikke deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →
Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. Vi kan tage hensyn til det meste, hvis vi får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, specialserveringer og antal deltagere en uge før konferencen.
Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag, eller den afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.
Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]