pej gruppen + Detailforum

Årets bedste retailkonferenceKøbenhavn 25.04.23   Aarhus 27.04.23

Book din plads

Nyt i 2023

Opnå stor mængderabat ved flere deltagende + GRATIS GAVE med til alle tilmeldte inden 1. februar 2023

Rabat for medlemmer af Detail Forum, Dansk Detail og pej gruppen – se priser nederst på siden

New Retail Day 2023
- fokus på disturbance

Markedspladsen er i opbrud. På samme tid skal forbrugerne holde igen og handle. Holde igen på grund af inflation og en usikker verdensøkonomi. Handle fordi vores liv skal omstilles til en stadig mere presserende klimadagsorden og nye digitale tilbud.

Men disse ’forstyrrelser’ skaber også nye muligheder. Midt i dette dramatiske opbrud spirer nemlig nye forretningsmodeller, nye innovative partnerskaber, nye branchestrukturer og helt nye retailkoncepter.

Kom til New Retail Day 2023 og lad dig forstyrre af en række af de aktører, der allerede har innoveret, testet og udfordret på markedspladsen.

Det får du på konferencen

 • Unik indsigt i nye analyser af forbrugeradfærd
 • Opdatering på de vigtigste trends
 • Personlige fortællinger om iværksætteri og innovation
 • De mest innovative internationale koncepter
 • Innovative og inspirerende cases
 • Netværk og sparring med ligesindede
 • Udvalgte slides fra dagen tilsendt som pdf
 • Rabat på Retail Mega Mag 2, der udkommer til konferencen

Foredragsholdere

Philipp_Schröder

Hvad der er op og ned på økonomien?

Philipp Schröder
Professor på Aarhus Universitet

De klassiske makroøkonomiske mekanismer har været sat ud af spil, og effekterne på samfund, virksomhedsdrift og forbrug har været voldsomme. Derfor er der behov for en professor med sans for tal og kommunikation, når vi stiller spørgsmålet: Hvad er op og ned på økonomi, handel og forbrug?

Philipp Schröder haft både et ben placeret i forskningsverdenen og rådgivningsbranchen. I dag står han i spidsen for et anerkendt internationalt forskningscenter, der ser på makroøkonomiens mindste dele i ”forstørrelsesglas” og dermed kaster nyt lys over dynamikker i de globale markeder

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

Tidsånd og trends i turbulente tider

Thomas Vangsgaard
Administrerende direktør

En opdatering på tidsånd samt de væsentligste trends og forbrugsmønstre, der tegner sig efter flere års turbulens. Med et overblik over de største drivere af trends og forbrugeradfærd er det muligt at forudse, hvad forbrugerne har af behov og ønsker på kort og langt sigt.

’Retail Mega Mag 2’ udgives i forbindelse med konferencen. Uddrag derfra præsenteres som en del af dette indlæg, og deltagerne får rabatkode til køb af Retail Mega Mag.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Jens Thrane Møller

Temperaturmåling på forbruget

Jens Thrane-Møller
Marketsquare

Hvert år står Marketsquare bag flere analyser af købsadfærd gennem hele kunderejsen, lige fra din indledende overvejelser om et køb til valg af købskanal til brug og genbrug. Analyserne udarbejdes både på generelt plan og for forskellige brancher, ligesom der inkluderes elementer omkring klima og bæredygtighed.

På konferencen præsenterer Jens Thrane-Møller, administrerende direktør, ejer og partner hos Marketsquare, resultaterne fra den nyste analyse og krydrer dem med perspektiver på, hvad retail excellence og retail brand power er i en ny verden.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Hvad skal der til for at blive blandt de bedste online?

Lars Hedal
CEO hos Hesehus

Lars Hedal leverer en række gode råd til optimering af online – både med hensyn til salg og markedsføring. Foredraget vil være et miks af erfaring og ny viden, inspiration fra ind- og udland samt forslag til, hvordan deltagerne selv får flyttet sig fremad på den digitale rejse, som alle skal på.

Lars Hedal er en af Danmarks skarpeste inden for nethandel, og han har med succes positioneret Hesehus som markedsførende leverandør af prisvindende B2B- og B2C-webshops. Lars er forretningsmæssigt et skridt foran de fleste, og det er ofte kommet til udtryk gennem hans mere end 25-årige karriere

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Magasin – en klasse for sig og altid foran

Peter Fabricius
Administrerende direktør i Magasin

Magasin forstår at flytte sig med tiden og skubber hele tiden til grænsen for, hvad et stormagasin kan indholde og tilbyde. Målet er altid at være relevant for kunderne og sikre, at varer og services matcher kundernes ønsker. Intet er overladt til tilfældighederne, og ingen barre er for høj.

På konferencen løfter administrerende direktør i Magasin Peter Fabricius sløret for, hvordan det lykkes at holde tempoet oppe på forandringerne og sikre relevans i foranderlige tider.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Flügger – når innovation skaber helt nye veje

Sune Schnack
Administrerende direktør hos Flügger

Fornyelse er nøgleordet for Flügger – det gælder både innovation, samarbejder, kommunikation og salgskanaler – alt sammen med en digital og en grøn dagsorden. Men hvordan holder Flügger fast i sit DNA, mens de samtidig øger graden af innovation og skubber til grænsen for, hvad brandet kan indeholde?

Bliv klogere på digitalisering og grøn omstilling, når administrerende direktør Sune Schnack fortæller om innovation hos Flügger – både som kultur og konkrete initiativer og løsninger.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Plantorama – fra havecenter til oplevelsesunivers

Peter Vang Christensen
CEO hos Plantorama

Nye formater, alternativ tilgang og store klimaambitioner driver Danmarks største have- og dyrecenterkæde fremad og får kunderne til at spærre øjnene op. Butiksdesign med fokus på oplevelser, sansning og overraskelser forbindes normalt ikke med klassiske havecentre, men Plantorama viser vejen frem og har med succes skabt oplevelsesbaseret butiksdesign samtidig med en stor digital satsning.

Peter Vang Christensen er ejerlederen bag familievirksomheden Plantorama A/S, som hans far, Søren Vang Christensen, etablerede i 1987. Siden år 2000 har Peter Vang Christensen været eneejer, og han vandt Årets Ejerleder i 2021.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Københavns Zoo - medarbejdere, motivation, kultur og dna

Jørgen Nielsen
CEO hos Københavns Zoo

Med afsæt i 20 års erfaring i at skabe resultater, giver Jørgen Nielsen et indblik i sin unikke ledelsesfilosofi og kommer igennem fordraget ind på løsningen og vigtigheden af sammenhængen mellem medarbejdere, kultur, vækst dna og eksekveringsevne.

Jørgen svarer i sit foredrag på væsentlige spørgsmål såsom: Hvor skal væksten komme fra? Hvordan sikrer jeg at min strategi og forretningsplan holder? Hvordan får jeg sammen med medarbejderne planen eksekveret? Vigtigst – hvordan sikrer jeg medarbejderne er top motiveret og engageret år efter år?

Jørgen Nielsen har i 20 år haft stillinger som adm. direktør og koncerndirektør, først i Profil Optik A/S og siden i Dagrofa A/S, hvor han stod i spidsen for fire stærke kædeformater, Meny, Spar, Eurospar og Min Købmand, med en omsætning på 15 mia. og 7.000 medarbejdere.

Deltager i følgende byer:
København

Spejder Sport – engagement og cirkularitet giver mening!

Thomas Vangsgaard
Administrerende direktør

Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps, hvilket betyder at de reelle ejere er 37.000 børn og unge. Det betyder også, at en del af af bruttoomsætning og hele profitten går til arbejde med børn og unge i Danmark.

Spejder Sport er skilt ud fra korpset som et A/S, og drives på helt normale kommercielle vilkår og i fri konkurrence på markedet. Dog betyder ejerskabet der tages ansvar, både i forhold til indtjening , men også i forhold til ESG på alle fronter.

I foråret 2023 åbnes den første cirkulære butik på Ndr. Farimagsgade i København. Den nye butik bygger flere koncepter herunder reparationer, udlejning af outdoorudstyr og gensalg af brugt udstyr. Som det fjerde element tilføjes kurser og foredrag om bæredygtighed.

“Det er vores klare overbevisning, at dette er et pilotprojekt, som vi kommer til at rulle ud i flere andre byer, hvor vi forvejen har butikker. En forudsætning for dette, og alle andre bæredygtighedsprojekter – er at det bliver et profitabelt projekt,” siger den administrerende direktør Thomas Vangsgaard.

Thomas har en baggrund fra andre kommercielle brands som Ecco, Viking Foodwear, Message mv. og er butiksuddannet med en MBA i ledelse.

Deltager i følgende byer:
Aarhus

Genbrug, gensalg og alternative salgskanaler

Case: Den Blå Avis

Julie Schoen
DBAs talsperson

Alternative salgskanaler som vintageshops, genbrugsbutikker, små kreative aktører samt online genbrugsplatforme er i vækst. Men hvorfor? Hvad er motivationen for salg og køb? Hvad har det af betydning for miljø og klima? Og hvordan forholder man sig – som producent, sælger og markedsfører af nye produkter – til den stigende interesse for genbrug/gensalg?

Julie Schoen, redaktør på Genbrugsindekset og DBAs talsperson, formidler både sjove og finurlige fakta om genbrug på nettet, og sætter genbrugskanalernes succes i et større perspektiv.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Genbrug, gensalg og alternative salgskanaler
Case: Frelsens Hær

Jette Skov
CSR & Marketingschef

Genbrugssektoren har udviklet sig eksplosivt over de seneste 15 år og er i dag langt bredere og mere betydningsfuld end klassiske genbrugsbutikker i yderkanten af byerne. I dag er de bedste genbrugsaktører i fuld gang med samme udvikling som resten af detailhandlen: kuratering, events, selvbetjeningsbutikker, nethandel mv. Derudover er der nye initiativer i gang, herunder ”ægte” vintagebutikker, gendesign og omsyning af tøj til gensalg, samarbejde med designere og brands samt ikke mindst en BTB-løsning, der skaber en reel win-win-situation.

CSR & Marketingchef hos Frelsens Hær, Jette Skov, har, med knap 20 år i genbrugsbranchen, en stor passion for genbrug og gensalg, og er med til at bringe den klassiske genbrugsbutik ind i en ny æra.

Deltager i følgende byer:
København og Aarhus

Dato

København
25.04.23
08.30 – 16.00

Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg


Aarhus
27.04.23
08.30 – 16.00

Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Tjek ind fra kl. 8.30 til 9.00 med let morgenmad

Konferenceprogram fra kl. 9.00 – 16.00 inkl. pauser med fuld forplejning for alle deltagere.

Pris

Pris pr. deltager 
 • 1-2 deltagere: kr. 4.000,-
 • 3+ deltagere: kr. 3.500,-
 • 5+ deltagere: kr. 3.000,-

Pris pr. medlem (se definition herunder)

 • 1-2 deltagere: kr. 3.500,-
 • 3+ deltagere: kr. 3.000,-
 • 5+ deltagere: kr. 2.500,-
Pris pr. underviser (dokumentation kræves)

 • 1-2 deltagere: kr. 3.000,-
 • 3+ deltagere: kr. 2.500,-
 • 5+ deltagere: kr. 2.000,-

Husk at læse alt det med småt:

For at opnå mængderabat skal der være tale om én samlet tilmelding og én betaling. Ved tilmelding skal alle deltagers navne og mailadresser oplyses, så deltagerne kan modtage information forud for konferencen, og de kan få tilsendt slides efter konferencen.

Medlemsrabatten gælder for medlemmer af Detailforum, Dansk Detail, Trendlab samt abonnenter på pej gruppens tre medier: 365DESIGN, TØJ – Fashion & Business Trends eller TID & tendenser. Medlemskab oplyses ved tilmelding og tjekkes af med den respektive forening/virksomhed.

Prisen er oplyst pr. person og ekskl. moms. Prisen inkluderer fuld forplejning hele dagen samt fremsendelse af deltagermateriale pr. mail.

Tilmeld dig her

FAQ

GRATIS GAVE med til alle tilmeldte inden 1. februar 2023

Fuld forplejning hele dagen.
Udvalgte slides tilsendes som pdf.
Rabat på køb af Retail Mega Mag.

På denne konference kan du ikke deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Hvis du har allergi, følger en diæt eller har specielle ønsker til maden på konferencedagen, bedes du kontakte os i forvejen. De fleste køkkener kan tage hensyn til dette, hvis de får besked i god tid. Vi fastlåser menuen, antal og specialserveringer en uge før konferencen.

Vores konferencer afholdes som udgangspunkt altid. Hvis en fysisk konference ikke er mulig, flyttes konferencen til en anden dag eller afvikles online. Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato eller til afvikling online, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvungen til at aflyse en konference helt, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du afmelder dig senere end 30 dage før konferencen eller seminaret, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme firma i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]