Oslo

29. november

København

1. december

Herning

6. december

Herning

7. december

Skandinaviens største trendkonference


Vi inviterer til trendkonference i tre byer og tilbyder alle deltagere en super effektiv og inspirerende heldagskonference med fokus på de sæsonrigtige og kommercielle trendtemaer og farver.

Masser af inspiration, konkrete anbefalinger og ny viden fra et skandinavisk ekspertteam og internationale vinkler på sæsonen samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk på Skandinaviens mest inspirerende heldagskonference med fokus på livsstil, trends og farver.

Download invitationen som PDF

Sæsonen

Spring/Summer 2018


I november og december 2016 afvikler pej gruppen trendkonference for alle professionelle aktører inden for design, mode og interiør. Konferencen er den ultimative kombination af ny inspiration og viden om alt det, der rører sig lige nu og i foråret og sommeren 2018.

Vores kunder:

Nyhed


Specialudstilling i samarbejde med Material Connexion Copenhagen

Skandinaviens største materialebibliotek drives i samarbejde med Material Design Lab på KEA (Københavns Erhvervsakademi). Materialerne i Material Connexion er hovedsageligt udvalgt efter kriterier om innovation, bæredygtighed samt ny teknologi, og på trendkonferencen præsenteres et udvalg af disse.

Nyhed


Stil spørgsmål til eksperterne

De tre danske trendeksperter har i alt mere end 50 års erfaring med livsstil, forbrug, konceptudvikling, tidstilpasning, farver og styling. Send dine spørgsmål inden konferencen eller på dagen og får svar fra scenen.

Du får:

pej colour SS 18 (værdi 2.000 kr).Tidsånd og rammerne om det nye forbrug.Den konstruktive epokes videreførelse.Sådan får du inspiration fra både de nye og gamle rebeller.Deep dive på SS 18: Kommercielle temaer og farver.Sneak peek på AW 18/19: Farveuniverser og stile.På rundrejse i inspirerende universer med pej explorer.De nyeste koncepter inden for retail og etail.Fokus på fremtidens materialer.

SS 18: Celebrating the new rebels


De æstetiske brancher har et stort behov for fornyere og kreative ildsjæle, der tør gå mod strømmen. Den nye sæson indeholder en længsel efter nye, kreative personligheder efter mange års fokus på retro, fortid, romantik og autenticitet. En rebel tør være politisk ukorrekt, vende tingene på hovedet, bruge nyt formsprog og udfordre vaner og dogmer. En rigtig designrebel kortslutter konsensus.

Med sæsonen Spring/Summer 18 er vi stadig i den konstruktive epoke. En epoke hvor vi alle ønsker at komme videre til noget bedre og mere konstruktivt. Sæsonen handler om at turde sætte fremtiden på agendaen igen. Det er ikke nok blot at tale om problemerne, gør nu noget ved det!

Fremtiden skal man ikke være bange for – den skabes jo af os selv. Alt for meget er endt i en nærmest påpasselig tilgang til fremtiden eller romantiske drømme om ’turning back time’. Derfor hyldes de nye rebeller. Dem, der tør at udfordre det eksisterende og de romantiske drømme om, at vi skal forme fremtiden ved at genopdage fortiden.

De nye rebeller anser bæredygtighed som en selvfølge og mainstream. De vil bryde nye grænser og ser på fremtiden som et rum med uanede muligheder. Eksperimentering med materialer og farver vinder indpas og nye, særlige sammensætninger skabes.

De nye rebeller spørger klogt, om vi som moderne mennesker ønsker at være en del af løsningen eller en del af problemerne med valget af vores fremtidige livsstil og forbrug.

Foredragsholdere


pej gruppens trendteam har udviklet fire temaer, som omfatter inspiration til både mode og interiør. Fælles for alle temaer er interessen for materialer, og hvad de kan gøre for aktivt og konstruktivt at fremme funktion og understøtte alle de valg, vi tager i livet samt den identitet og den livsstil, vi vælger.

Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og
ejer af pej gruppen

Louise er uddannet cand. merc. med speciale i strategi og ledelse og har speciale i forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er derudover også forfatter til flere bøger, chefredaktør og konsulent.

Mads Arlien Søborg


Trendforsker og ejer af
Hey We Made It

Regel- og banebrydende design skabes ofte ved at turde se derud, hvor andre ikke kommer. Med baggrund i intensiv research, en række tv-programmer og et langt kendskab til trendprocesser indvier Mads Arlien-Søborg os i de rebelske indsigter og muligheder.

RikkeSkytte


Trendredaktør
hos pej gruppen

Rikke har en baggrund som scenograf, er uddannet retail designer med speciale i udstillingsdesign og formidling af butikskoncepter. Hun har arbejdet som interiørstylist, skribent, redaktør, og interiørdesigner v. diverse museer og butikskoncepter.

MilouKet


Trendforsker og ejer af
Milou Ket Styling & Design

Trendforsker og -analytiker Milou Ket har siden 1980 publiceret trendmateriale og ydet konsulenthjælp til livsstilsbranchens aktører. Hun har en særlig evne til at forudse og formulere fremtidige tendenser og er en påskønnet inspirator i hele verden.

MonicaRuben Eikers


Material ConneXion Copenhagen

Material Connexion Copenhagen er på nuværende tidspunkt Skandinaviens største materialebibliotek, og drives i samarbejde med Material Design Lab på KEA (Københavns Erhvervsakademi). Materialerne i Material Connexion er hovedsageligt udvalgt efter kriterier om innovation, bæredygtighed og ny teknologi.

Kom og hør Monica Ruben Eikers fortælle om de nyeste innovative materialer. Nye materialer og taktile oplevelser er vejen frem i SS18. Der vil være 30 materialer fra Material Connexion Copenhagen med på konferencerne i alle byer!

Bands andBrands


Linda Refvik og Camilla Lindemann

Norwegian Fashion Hub og Music Norway har etablert et nytt og spennende samarbeid for å løfte to livsstilsnæringer med mange fellestrekk. Under paraplyen Bands and Brands skal organisasjonene bidra til å styrke hverandres skaperkraft og markedsposisjonering i Norge og internasjonalt. Mote-musikk duoen er ett av flere eksempler på samarbeid hvor målet er å skape noe nytt og sterkere, samt nå flere av sine målgrupper bedre.

Linda Refvik er leder i Nye og Kloke Hoder og prosjektleder for moteklyngen Norwegian Fashion Hub. Hun (og kollega Camilla Lindemann) forteller om Bands and Brands, og hvordan Norwegian Fashion Hub jobber for å skape nye og relevante samarbeid og forretningsmodeller i Norge og internasjonalt.

N.B. Kun i Oslo.

LarsForsberg


Fabrikators

Hos Fabrikators er det den gode ide, der er i centrum. Produkter skal løse en opgave, et problem, indeholde en ekstra dimension og samtidigt være godt designede. Fremfor alt nyskabende ellers kan det være lige meget.

De to stiftere har skabt produkter, der har vundet flere priser, sælger godt og har i dag et nyt produkt på Kickstarter. Medstifteren Lars Forsberg fortæller om det at tage springet ud i uvisheden som iværksætter, produktudvikler og problemløser.

N.B. Kun i København.

Mai-BrittRisvig


Formland

Hør hvorfor Formland fokuserer på de nye rebeller, designere og iværksættere? Hvem er de? Hvor kommer de fra?

Messens projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm fortæller om, hvorfor messen fokuserer på de nye rebeller, designere og iværksættere og hvilken betydning de har for messen. Hun giver også et indblik i, hvordan messen definerer en rebel og hvordan de finder dem.

N.B. Kun i Herning.

29. november '16


Oslo

Sentralen
Øvre Slottsgate 3
Sentrum
0154 Oslo

4.300,-

Billetter

1. december '16


København

Mogens Dahl
Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

4.000,-

Billetter

6. december '16


Herning

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.000,-

Billetter

7. december '16


Herning

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.000,-

Billetter

Praktisk information


Dagen starter med tjek-ind og morgenmadsbuffet fra kl. 8.00-9.00. Første foredrag starter kl. 9.00, og sidste foredrag slutter kl. 16.00.

Et udvalg af magasiner, trendbøger mv. fra pej gruppens trendstore er med på konferencen i København og Oslo. I Herning er det komplette udvalg til rådighed i pej gruppens egen butik.

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk / ring på (+45) 9711 8900

OBS: Priserne er inkl. pej colour (værdi DKK 2.000,-), ekstra farver, sæsonrigtig forplejning og dagens præsentationer som pdf. NB: Merpris i Norge skyldes højere omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc.