Dit årlige over overblik over tidsånd, trends og forbrug

Kick Offseminar 2022

Online via Zoom13.+15.+16. december 20215.+6. januar 2022

Book din plads

NB: Abonnenter kan deltage gratis!

andrew-coelho
rodion-kutsaev

Tidsånd, trends og forbrug — din guide til 2022

pej gruppens Kick Off seminar er et unikt indblik i tidsånden i vadestedet mellem pandemien og den næste normal, nyeste analyser af forbrugeradfærd, samt et sammenkog af de mest kommercielle og relevante trendtemaer til mode og interiør. Dette seminar/webinar er for hele organisationen – fra ledelse over marketing til salg – og gør det muligt at ramme plet i 2022.

Hvert år i december og januar inviterer pej gruppen alle kunder til et tre timers seminar/webinar. Her præsenteres deltagerne for forventningerne til tidsånd, økonomi, trends og forbrug for det kommende år inden for alle livsstilsbrancher.

Det er både de store penselstrøg og de små detaljer, der kastes lys over og deltagerne går derfra med en tydelig retning for det kommende år.

Deltagerne får tre intense timer med fakta og forventninger til det nye år  – og mulighed for at netværke med andre i livsstilsbrancherne.  Målgruppen er direktion og beslutningstagere inden for konceptudvikling, produktudvikling, design, marketing, PR, detailhandel, nethandel og medier.

Tidsånd · Trends · Forbrug ·

Foredragsholdere

Louise er trendforsker, adm.direktør og ejer af pej gruppen. Hun er uddannet cand. merc. med speciale i strategi og ledelse og har som trendforsker speciale i forbrugeradfærd, detailhandel, nethandel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er derudover også forfatter til flere bøger, chefredaktør, konsulent og foredragsholder.

Pernille Kirstine Møller

Pernille er trendredaktør hos pej gruppen og uddannet cand.mag. i Designstudier med speciale i trends, formidling og konceptudvikling. Hun har arbejdet med markedsføring, kommunikation og konceptudvikling i kunst-, design- og modebranchen og fungerer som konsulent og foredragsholder.

Med på video

Få et ekstra indspark på dette års Kick Off seminar!

På dette års Kick Off-seminar vil iværksætter Lars Tvede, fremtidsforsker Anne Marie-Dahl og samfundsforsker Johannes Andersen hver især holde et kort digitalt oplæg med deres på bud på, hvad 2022 kommer til at byde på, og hvad der bliver kendetegnende for det kommende år.

Det får du på konferencen

  • Forventninger til økonomi, forbrug og livsstil
  • Bud på den nære fremtid for livsstilsbrancherne
  • Perspektiv og input til din strategi
  • Viden om tidsånd og den moderne forbruger
  • Nye tal på økonomi og forbrug
  • To sæsoner med kommercielle farver
sergio

Dato

Online via Zoom
13.+15.+16. december 2021
5.+6. januar 2022
13.00—16.00

Du kan logge ind i Zoom 15 minutter før konferencen starter.

Pris

  • Abonnenter: Gratis
  • Abonnenter kan købe en ekstra billet for kun kr. 995,-
  • Andre: kr. 1.995,-

Har du abonnement på en eller flere af vores medier, kan du deltage gratis. Se mere her →
Priser er oplyst pr. person og ekskl. moms.

Billetter

FAQ

Du får udvalgte slides tilsendt som pdf efter seminaret.

Grundet Covid-19 situationen kan du kun deltage online på dette seminar. Se vores kalender for andre muligheder i 2022 her →

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]