Foredrag / ...

Mads Arlien-Søborg

Mads er kendt fra TV, er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert og er flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Book Mads

Arkitektur · Design · Farver · Kommunikation · Trends ·

Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert, og har tidligere været en del af pej gruppens trendteam.

Mads arbejder som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner, og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Mads er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Han har en fortid som trendforsker hos pej gruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist på Euroman. Idag er han Partner hos OK-DK i New York, designkonsulent hos Austere i Los Angeles og TV-vært hos DR.

Corona: Konsekvenser og tendenser

Hvordan har coronakrisen ændret vores adfærd, holdninger og forbrug? Trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg tager pulsen på samfundet efter Danmark og det meste af verden lukkede ned. Covid-19 markerer starten på en ny virkelighed med ændrede vaner og livsmønstre. Foredraget fokuserer på de vigtigste konsekvenser og tendenser, som udspringer af coronakrisen - fra produkt og detail til forbrug og adfærd.

Vilde verden

Verden er fuld af vilde, innovative ideer og koncepter. Det er drivkraften som skubber udviklingen fremad og giver inspiration til os alle. Vær klar til at blive udfordret og opdateret på nogle af de mest fantastiske koncepter, som vil revolutionere verden. Få ny inspiration via dette spændende foredrag om de vildeste koncepter indenfor design, fashion, lifestyle, retail og hospitality

Trends i boligen

Hvilke farver, materiale og former definerer tiden og den nære fremtid? Den nordiske indretningsstil er udfordret af internationale strømninger der ruller ind over Skandinavien og indbyder til mere eklektiske løsninger. Det stiller større krav til måden vi indretter os på og giver blandt andet mere rum til personlige historier og udtryk har fået langt mere plads. Få overblik over tidens trends via dette foredrag om de nyeste trends indenfor bolig og boligindretning.

Tidens trends

Bliv opdateret på de nyeste trends og tendenser for en specifik sæson eller for et mere generelt overblik over de kommende år. Tidens trends rammer bredt over mange discipliner og sætter de mange trends og tendenser ind i en samlet fortælling. Et foredrag med indblik i tidens nyeste trends, farver og materialer.

Book foredragsholder

Det er ikke bindende at sende en forespørgsel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere info eller har spørgsmål på 9711 8900 eller [email protected].

DD dash MM dash YYYY
Dit navn(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.