Mads Arlien-Søborg
Foredragsholder

Mads Arlien-Søborg


Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert, og har tidligere været en del af pej gruppens trendteam. Mads arbejder som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner, og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Danmarks førende trendforsker...


Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert, og har tidligere været en del af pej gruppens trendteam.

Mads arbejder som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner, og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Mads er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Han har en fortid som trendforsker hos pej gruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist på Euroman. Idag er han Partner hos OK-DK i New York, designkonsulent hos Austere i Los Angeles og TV-vært hos DR.

Emner


  • Vilde verden
  • Trends i bolien
  • Tidens trends

Book foredragsholder