Vi søger nu!

Vi søger lige nu praktikanter til redaktionen og trendafdelingen.

Ansøgningsfrist: 31. marts 2017
Start: August 2017

Hos pej gruppen kan du prøve alle medier af – både offline og online. Du kan grave dig ned i research, arbejde med grafiske trends og digitale medier og skrive artikler inden for mode, interiør, trends og livsstil til B2B markedet samt deltage i udviklingen af trendprodukter. Er det noget for dig?

Som praktikant på branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends bliver du ansvarlig for den daglige nyhedsmail til professionelle aktører i modebranchen, hvor du skal udarbejde brancherele- vante artikler og interessante portræt- ter af folk fra branchen. Du kommer også til at deltage på redaktionsmøder for de fire årlige trykte udgivelser af branchebladet TØJ – Fashion & Busi- ness Trends. Her kommer du til at bi- drage med planlægning af indhold til de kommende udgaver, hvor du skal researche historier, interviewe kilder og læse korrektur før tryk.

Som praktikant i trendafdelingen får du mulighed for at deltage i udviklingen af pej gruppens egne trendprodukter til virksomheder inden for mode-, livsstils- og interiørbranchen. Du kommer til at deltage i planlægningen af processerne samt i samarbejdet med grafisk afdeling. Derudover vil du skulle skrive relevante artikler til pej gruppens online og offline medier.

Se mere og ansøg
Praktikanter

Aldrig er tiden fløjet så hurtigt, som da jeg var i praktik hos pej gruppen. Som praktikant på redaktionen TØJ blev jeg fra dag et vist stor tillid. Jeg sad med det daglige ansvar for den online nyhedsportal og udsendelse af nyhedsmail. Derudover skrev jeg artikler til det trykte blad og var med på messe. Gennem min praktik har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, og min sans for at skrive er blevet skærpet markant. Samtidig har jeg fået en kæmpe viden om, hvordan den danske modebranche er skruet sammen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at komme i praktik i det spændende og inspirerende hus.

Stine Grønbæk Grau, Designstudier, SDU

Se mere og ansøg