WGSN, verdens førende online trendservice til alle livsstilsbrancher, og pej gruppen har indgået et nyt strategisk partnerskab. Fra den 1. august 2015 er pej gruppen det skandinaviske kontor for WGSN i Danmark og Norge, mens WGSN selv etablerer et kontor i Stockholm.

WGSN, verdens førende online trendservice til alle livsstilsbrancher, og pej gruppen har indgået et nyt strategisk partnerskab. Fra den 1. august 2015 er pej gruppen det skandinaviske kontor for WGSN i Danmark og Norge, mens WGSN selv etablerer et kontor i Stockholm.

Partnerskabet betyder oprettelse af en WGSN Lounge hos pej gruppen, ansættelse af en dedikeret WGSN-konsulent til salg og service af den komplette produktpalette i Danmark og Norge, aktiv deltagelse af WGSN på CIFF, Northmodern og Formland samt seminarer og konferencer i efteråret.

Officiel pressetekst fra WGSN kan læses her

Det rette tidspunkt

WGSN har til dato styret salg og service i Norden fra London. Et ledelsesskifte, samt en ny strategi, betyder, at der nu satses på strategiske partnerskaber og lokal tilstedeværelse. Og timingen synes at være rigtig, da bedre tider venter forude for både mode- og interiørbranchen, hvorfor der også vil være stærk aktivitet under augustmesserne i begge brancher.

Det nye strategiske partnerskab skaber glæde hos pej gruppen i Herning:

”Vi er glade for og stolte over, at verdens førende online trendservice inden for design, mode og interiør har valgt os som samarbejdspartner og glæder os til at vise de forskellige trendservices til vores kunder. Vi er imponerede over indhold, form og funktionalitet, og vi er sikre på, at mange flere vil kunne få glæde af WGSN,”

siger adm. direktør i pej gruppen, Louise Byg Kongsholm.

Partnerskabet betyder, at pej gruppen søger en ny medarbejder til salg og service af WGSN hurtigst muligt, ligesom der investeres i en WGSN Lounge i pej gruppens trendstore. Ligeledes deltager WGSN på CIFF, Formland og Northmodern i august på pej gruppens stand – både for at informere interesserede om de forskellige trendservices, men også for at holde foredrag.

En unik mulighed

WGSN ser partnerskabet med pej gruppen, som i år fejrer sit 40 års jubilæum, som en unik mulighed:

“Partnerskabet vil skabe grundlaget for vækst i begge virksomheder ved at kombinere pej gruppens erfaring og lokale tilstedeværelse med den viden, som WGSN’s globale research- og analyseteam kan tilbyde,” siger Thorsten Traugott, Executive Vice President EMEA hos WGSN og fortsætter:”WGSN er veletableret i Sverige, hvor en række store mode- og interiørvirksomheder allerede benytter sig af vores trendservice. Ved at etablere et partnerskab med pej gruppen i Danmark og Norge får vi mulighed for at nå ud til et stort marked og dermed realisere vores mål om vækst gennem lokal tilstedeværelse.”

Louise Byg Kongsholm kommenterer hertil:

”pej gruppen er den ledende trendvirksomhed i Skandinavien og har gennem fire årtier opbygget virksomheden. Med vores viden, kompetencer og netværk er vi i stand til at bringe international ekspertise til de skandinaviske lande gennem en række forskellige agenturer og samarbejdsaftaler. WGSN’s digitale trendservice er et perfekt match til vores eksisterende udvalg af fysiske trendmaterialer og vil bringe ny inspiration og innovation til regionen.”

Officiel pressetekst fra WGSN kan læses her

 

Hvem er WGSN?

WGSN er en online trendservice til både mode- og interiørbranchen og har mere end 75.000 brugere på tværs af 6.000 globale virksomheder, herunder New Look, Marks & Spencer, Coca Cola og Nike.

WGSN tilbyder følgende services:

  • WGSN / Fashion trend
  • WGSN / Lifestyle & Interior
  • WGSN / Instock
  • WGSN / Styletrial
  • WGSN / Mindset

WGSN ejes af Top Right Group, som også ejer Planet Retail, Retail Week, Drapers, Lions Festivals og i2i, der står bag Pure London og World Retail Congress. Top Right Group har 1.800 fuldtidsansatte på verdensplan, heraf mere end 500 hos WGSN.

Se mere på www.wgsn.com

Hvem er pej gruppen?

pej gruppen er Nordeuropas største trend- og inspirationshus og har gennem 40 år været livsstilsbranchernes foretrukne sparringspartner.

pej gruppen formidler og perspektiverer viden om tidens største trends og tendenser inden for mode, interiør, design, fødevarer, medier, reklame og retail. pej gruppen står bag branchebladene: TØJ – Fashion & Business Trends til modebranchen og 365DESIGN til design- og interiørbranchen samt tidsskriftet TID & tendenser, der leverer inspiration på tværs af brancher. pej gruppen udgiver egne sæsonbaserede trendmaterialer til mode- og interiørbranchen samt et årligt trendmateriale til fødevarebranchen. I 2015 lanceres også ‘pej kids’, et trendmateriale til aktører med fokus på børn og børnefamilier.

pej gruppen holder foredrag, afvikler store konferencer samt en række seminarer og fungerer som konsulenter, rådgivere og sparringspartnere. pej gruppen har ligeledes en stor inspirationsbutik med trendmaterialer, bøger, magasiner, Pantone- og RAL-farvesystemer og meget mere.

Se mere www.pejgruppen.dk