TrendPulse

Et specialiseret online design-, møbel- og interiørtrendsite. Farveforecast 2+ år frem medtrends, inspiration, reportager samt billeder og analyser fra de største interiørmesser, de bedste butikker og de meste inspirerende marketingkampagner. TrendPulse giver indsigt i globale trends inden for livsstil og indretningsprodukter til detaillister, leverandører, indkøbere og designere.

trendpulse gallerier

Billedgallerier

Et levende arkiv med tusindvis af originale billeder samlet i billedgallerier inden for retail. TrendPulse har billeder fra de førende branchemesser i Europa og USA, samt særligt udvalgte inspirationsbilleder fra hele verden.

Billederne er altid opdaterede med korte søgbare nøgleord. De præsenteres med simple, enkle historier baseret på koncept, design eller farver.

Messebilleder inkluderer oplysninger om udstillere for at sikre nem krydsreference. På den måde kan detaillister finde frem til nye produkter og kontakte producenter.

Alle billederne kan downloades i jpg-format og er selvfølgelig i høj opløsning. De kan således bruges til både moodboards og præsentationer. Trendpulse har rettighederne til størstedelen af billederne, og de er derfor copyrightfrie for abonnenter.

Hør mere
trendpulse trend og farve forecasts

Farve- og trendforecasts

Et onlineabonnement inkluderer omfattende farveforecast og sæsonbestemte trendretninger fra TrendPulse. Det bliver udgivet to gange årligt, 24 måneder før sæsonen.

TrendPulse’s forecasts er fyldt med inspirationsbilleder, farver angivet i Pantone TPX, Pantone C farver samt materialer.

Hør mere
trendpulse teamet

Individuel konsultation

TrendPulse tilbyder skræddersyede konsultationer til kunder, som har brug for ekspertviden til produktudvikling. Det kan være  inden for bolig- og interiørområdet, herunder senge, bad, borde, gaver, køkken, tekstiler, kontor- og toiletartikler.

TrendPulse er placeret i London og drives af de to kreative direktører, Sarah Shepherd og Sally Nettleton. De har hver over 20 års erfaring fra interiør- og designindustrien med speciale i trend- og farveforecasting til kommercielle markeder.

Hør mere

Hør mere om TrendPulse og hvor meget du kan spare i både tid, omkostninger og udvikling af dine produkter.