Herning

8. marts 2017 * kl. 9.00 - 16.00

Strategikonference 2017


For fjerde år i træk afholder pej gruppen en heldagskonference med fokus på strategisk tænkning og fremtidsnavigation. Indlægsholderne på dagen har alle et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategi og navigation i en omskiftelig og krævende fremtid.

Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk i flotte omgivelser.

pej gruppen

Vores kunder:

Ekstra!


Få alt det bedste fra bogen 'Cross Channel 2'

Cross Channel 2 bogen

I juni 2016 udkom bogen ’Cross Channel 2’ med opdaterede nøgletal, nye case stories og inspiration fra ind- og udland samt refleksioner over fremtidens detailhandel. Fokus er på den ændrede forbrugeradfærd og købsproces samt den digitale udvikling og konsekvenserne heraf. De bedste cases fra bogen inddrages på strategikonferencen.

Indlæg:

Nils Villemoes – The grand old man inden for strategi og ledelse.Jonathan Løw – Serie-iværksætteren.Laurant Ponty – Innovationschefen fra Arla.Frantz Longhi – Arkitekten og manden bag Kähler.Lars Ib – Rektor og direktør hos Business Institute i Aalborg.Lars Jespersen – Chefredaktør ved NORDJYSKE Medier.Poul Erik Jakobsen – Selvstændig bestyrelsesrådgiver.Louise Byg Kongsholm – Trendforsker og ejer af pej gruppen.

Foredragsholdere


Vi har samlet Danmarks dygtigste strateger og bedt dem dele ud af deres viden på denne heldagskonference. Riv en dag ud af kalenderen, og deltag på konferencen som afholdes på pej gruppens Strategihus i smukke omgivelser.

Nils Villemoes

Nils Villemoes


The grand old man inden for strategi og ledelse

Strategi, udvikling og bøvl...

Strategiplaner vil altid fejle – lær at ændre retning.

The grand old man inden for strategi og ledelse Nils Villemoes deltager på konferencen med et foredrag om, hvorfor strategiplaner er forkerte, så snart de er skrevet færdige, og hvorfor budgetter kun laves, for at man kan afvige fra dem. Strategi bliver man aldrig færdig med, og al planlægning af udvikling vil fejle. Det handler i stedet om at opøve evnen til hele tiden at følge med, hænge i og ændre retning.

Nils er en underholdende og indsigtsfuld foredragsholder, der kan tale i timevis uden pause, da hans passion for strategi, ledelse og nærværende kommunikation er stærk. Vær forberedt på en storm af provokerende tanker og førsteklasses underholdning.

Jonathan Løw

Jonathan Løw


Serie-iværksætteren

Skab store resultater med iværksætter tankegange...

Man kan hurtigt miste pusten, hvis man som virksomhed kigger rundt i verden og ser de landevindinger og innovationer, der finder sted i disse år. Denne udvikling stiller både store krav, men åbner også op for store muligheder i forhold til, hvordan man i fremtiden kan arbejde med innovation til glæde for såvel omverden som bundlinje. Det kræver imidlertid, at medarbejderne kan tænke mere som iværksættere og entreprenører.

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw stiller skarpt på, hvordan man kan opnå store resultater ved at tænke mere som iværksættere. Der inddrages aktuelle cases, nede-på-jorden værktøjer og gives gode råd, blandt andet med fokus på organisering og kultur.

Jonathan er aktuel med ’Gurubogen’, der i efteråret 2015 meget hurtigt blev en bestseller. 100 erhvervsfolk har bidraget med deres syn på og erfaring med iværksætteri, innovation og autentisk ledelse. På konferencen inddrages en række af de gode råd, der er i bogen. Deltagerne får også bogen med hjem.

Laurent Ponty

Laurent Ponty


Kategorichefen fra Arla

Brand love og innovation i en volumenvirksomhed...

Innovationschefen har stor erfaring i at drive innovation og kategoriudvikling i Danmark og i udlandet, og han er ansvarlig for strategi, markedsføring og innovation på mælk og yoghurt i Danmark.

Nogle af de udfordringer, som innovationschefen kæmper med, handler om, hvordan man holder mælk sexet og aktuelt, samtidig med at mælkeforbruget generelt falder og angribes af veganere, hvordan man fortsat vokser og er kreativ, når man er en dominerende spiller med en markedsandel på 70 procent, hvordan man udvikler små innovative forretningsområder i en stor industrivirksomhed drevet af volumen, og hvordan man angiver nye kategorier uden for kerneforretningen?

Laurant er i øvrigt selv laktoseintolerant og farveblind, hvilket dog ikke har hindret ham i at stå for udviklingen af succesfulde produkter. Han deler dog mindst lige så gerne ud af sine erfaringer med knap så succesfulde produktlanceringer, da de er meget mere lærerige end de succesfulde.

Frantz Longhi

Frantz Longhi


Arkitekten og manden bag Kähler

Salg eller ikke salg, det er spørgsmålet...

Ejeren af Danish Design Management stod pludselig med et dansk designikon på hænderne. Kähler blev på kort tid en stor succes herhjemme, hvorefter andre lande blev indtaget. Over årene blev flere restauranter tilføjet, ligesom det nyåbnede fødevaremarked i Aarhus er skabt af Frantz. I 2015 var der tale om salg af Kähler, men af flere årsager blev salgsplanerne skrinlagt i 2016, da salget begyndte at vige, og da det skabte for meget uro internt.

Frantz er en fantastisk idémand med passion for arkitektur, keramik og mad. Han ser altid muligheder og investerer først og fremmet med hjertet. Hør hans meget personlige og ærlige fortælling om eventyret, der langt fra er slut endnu.

Lars Ib

Lars Ib


Rektor og direktør hos Business Institute i Aalborg

Strategi på paradoksernes holdeplads...

Få inspiration til hvordan du, i en brydningstid, kan arbejde konkret og praktisk med strategi, så det giver retning og fokus. Der sættes fokus på: Hvordan kan man arbejde med strategiudvikling i en disruptiv verden? Hvilke kritiske spørgsmål skal du stille dig selv for at få det rette fokus? Hvordan skabes der sammenhæng mellem strategien og strategieksekveringen?

Lars Ib er rektor og direktør hos Business Institute i Aalborg og er uddannet cand.merc. i international virksomhedsøkonomi. Lars har passion for at udvikle virksomheder inden for strategi, processer, forandringsledelse og innovation. Han arbejder med at skabe sammenhæng mellem bestyrelse, direktion og ledere med henblik på at sikre en helhedsorienteret udvikling. Dette sker gennem undervisning af ledere, via bestyrelsesposter samt ved at arbejde som strategifacilitator for danske og udenlandske virksomheder.

Lars Jespersen

Lars Jespersen


Chefredaktør ved NORDJYSKE Medier

Digitalisering af en 250 år gammel medievirksomhed…

NORDJYSKE Medier er skabt ud af et solidt lokalt fodfæste og har gennem en del år måtte navigere gennem de hurtige forandringer, som påvirker medier på grund af digitalisering, globalisering og ændringer i mediebrugernes liv og interesser. Der er flere brugere på mobiltelefon, end læsere af avisen, men det er stadig dagbladet som bærer kernen af økonomi og redaktionelle kræfter og det fundamentale spørgsmål om, hvordan medierne er i kontakt med og skaber værdi for brugerne er, under forandring.

Der er fantastiske muligheder med nye kanaler og devices, men Google og Facebook tager en stor del af den digitale omsætning, så der stilles store krav til innovativ tænkning og strategisk letfodethed. Lars har som chefredaktør og medlem af koncernledelsen været med til at udvikle NORDJYSKEs brede vifte af medier, som nu når 87% af nordjyderne på en uge. Han fortæller om arbejdet med at tackle den accelererende digitale transformation.

Poul Erik Jakobsen

Poul Erik Jakobsen


Selvstændig bestyrelsesrådgiver

Det besværlige virksomhedssalg...

pej gruppens stifter og tidligere ejer, Poul Erik Jakobsen, fungerer i dag som bestyrelsesrådgiver og har flere gange deltaget i både succesfulde og fejlslagne virksomhedshandler. Hør hans småprovokerende indlæg om bøvl, besvær og muligheder i forbindelse med drømmen om at sælge sin virksomhed.

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og ejer af pej gruppen

Den konstruktive revolution som mantra...

De kreative brancher er ved at finde sig selv efter både finans-, forbrugs- og identitetskriser. Der er klare signaler på en meningsfyldt og konstruktiv fremtid med vækst og helt nye ideer som generator. Og det hele kommer ud af en ny designrevolution, der på mange måder kan sidestilles med det, der skete i begyndelsen af 90’erne og i begyndelsen af 00’erne.

Louise bidrager med pej gruppens holdning til den nye meningsfyldte revolution, der kommer til at påvirke alt fra arkitektur, fødevarer, journalistik, retail, innovation, mode, politik, tidsånd og farver samtidig med at økonomien generelt udvikler sig mere positivt – både herhjemme og på eksportmarkederne.

Ekstra!


Alle detlagere får en udgave af bestselleren 'Gurubogen', hvor 100 førende iværksættere og ledere fra hele verden skriver på en jordnær og handlingsorienteret måde om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Info


Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 16.00.

Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt, ligesom de får en udgave af ’Gurubogen’ med hjem. Dagens forplejning er i topklasse, og konferencen afvikles i pej gruppens nye strategihus.

Medlemmer af pej gruppens Trendlab har ret til 1 gratis billet.

NB: Specialpris for dem, der deltog sidste år, hvor Nils Villemoes desværre blev forhindret. Rabat på 500 kr. pr. billet.

Tilmelding


8. marts 2017
kl. 9.00-16.00

pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.000,-

Afholdt

Prisen er inklusiv forplejning til alle deltagere, herunder fuld morgenmad, specialudviklet frokostmenu, pauseserveringer, smagsprøver og drikkevarer. Alle priser er ekskl. moms.

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900.
Alle priser er ekskl. moms.