Herning — 10/3 2020

Strategikonference2020

Strategikonference2020

Heldagskonferencen med fokus på strategisk fremtidsnavigation.

OBS: kun 60 pladser!Sidste konference var udsolgt en måned før afvikling.

STRATEGIFREMTIDLEDELSE

For sjette år i træk afholder pej gruppen en heldagskonference med fokus på fremtidsnavigation, strategi og ledelse. Indlægsholderne på dagen har alle et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategiarbejde og ledelse i en omskiftelig og krævende verden. Dagen er en kombination af relevante faglige indlæg og inspirerende cases. En konference du ikke vil gå glip af.

Emner


Hummel version 3.0: Vækst og internationalisering

Debunking disruption – forandring er ikke nyt eller skræmmende

Jysk: Klar til 40 år mere?

Aller Media: Medievirksomhed i en ny tidsalder

Livsfaser som vigtigt strategisk værktøj

Hildebrandt & Brandi: Strategi og ledelse er som et godt jazzorkester

IIH Nordic: 4-dages arbejdsuge giver effektivitet og overskud

Billetter

Foredragsholdere


Jysk:Klar til 40 år mere?

Jan Bøgh

Jan Bøgh er den mest indfyldelsesrige mand i en af Danmarks største kæder: Jysk. Han omtales ofte som Købmanden bag Købmanden med reference til rollen som den, der styrede virksomheden for Lars Larsen.

Jysk: Klar til 40 år mere?

Jan Bøgh er den mest indfyldelsesrige mand i en af Danmarks største kæder: Jysk. Han omtales ofte som Købmanden bag Købmanden med reference til rollen som den, der styrede virksomheden for Lars Larsen. Med stor omkostningsbevidsthed, godt købmandsskab, en stor mængde flid og lettere firkantet disciplin har Jan Bøgh været med til at bære Jysk gennem årtiers vækst og global ekspansion.

Indlægget vil afdække emner som detailhandlens udvikling generelt og set ud fra Jysks øjne, ligesom internationaliseringens fordele og ulemper perspektiveres.

Ledelse – hvordan leder man en stor organisation med meget forskellige profiler? Og på tværs af lande? Kommunikation er en svær størrelse – hvordan får man alle til at gå i samme retning? Centralt vs. lokalt ansvar?

Hvilke udfordringer står Jysk overfor, og hvordan håndteres de? Og hvad sker der efter Lars Larsen? Hvor er Jysk om 10, 20 eller 40 år?

IIH Nordic:4-dages arbejdsuge – øget arbejdsglæde, effektivitet og overskud

Mette Kjølbro Hald

Mette Kjølbro Hald er Head of Business Excellence i IIH Nordic og har haft ansvaret for at implementere mange af de tiltag, der har været med til at muliggøre virksomhedens 4-dages arbejdsuge.

IIH Nordic: 4-dages arbejdsuge – øget arbejdsglæde, effektivitet og overskud

Hvordan kan en arbejdsplads nedbringe arbejdstiden med 20 procent og samtidig øge trivsel og overskud som resultat? I dette indlæg kastes der lys over IIH Nordics 5-årige rejse mod en 4-dages arbejdsuge, samt om de resultater det har kastet af sig 2 år efter indførslen. Foredraget omhandler blandt andet:

 • Udfordringer på fremtidens arbejdsmarked
 • Idéen til og tilblivelsen af en 4-dages arbejdsuge
 • Værktøjer og tiltag, der har forbedret produktiviteten
 • Resultater i bløde og hårde tal
 •  Hvad så nu? Nordic Life og 4-dages arbejdsuge 2.0

Aller Media:Udvikling af en 145 år ung virksomhed

Lars Sander Matjeka

Lars Sander Matjeka, CEO hos Aller, HD fra CBS, og erfaring fra lederjobs siden han blev 21 år. Bestrider i dag flere bestyrelsesposter, holder foredrag og er flittig skribent.
Indlægget afvikles som debat med spørgsmål til Lars fra konferencier og publikum.

Aller Media: Udvikling af en 145 år ung virksomhed

Hvad betyder det at insistere på at lede fra et værdimæssigt ståsted, når en etableret medievirksomhed skal udvikles af en (ny) topchef med et andet mindset? Hvilken opbakning og modstand fører det med sig – og hvordan ser fremtiden ud, både når det gælder ledelse, kultur og forretning?

Hør blandt andet om den administrerende direktørs leveregler og ledelsesfilosofi med fokus på et bedre liv, fællesskab, trivsel, mentalt og fysisk helbred samt effekten af at danse hver dag.

Hummel:Version 3.0 - vækst og internationalisering

Allan Vad Nielsen

Allan Vad Nielsen, CEO hos Hummel siden 2017, tidligere 15 år hos Bestseller, herunder en rolle i topledelsen med ansvar for Bestsellers forretning i Storbritannien, Irland, USA og Canada.

Hummel version 3.0

En ærlig beretning om Hummels nye vækststrategi samt transformation fra en dansk virksomhed med eksport til en global virksomhed med egne datterselskaber i hele verden.

Med et ambitiøst mål om at fordoble omsætningen i løbet af fem år følger også en klar vækststrategi. En strategi, der først og fremmest tager udgangspunkt i kultur, DNA og mennesker, og som har til formål at manifestere Hummels potentiale og berettigelse på den internationale scene. Emner, som berøres er:

 • Medarbejderne i centrum
 • Kultur
 • Internationalisering
 • Digitalt mindset

Hildebrandt & Brandi:Konsulenterne kommer

Kasper Wittrup

Kasper Wittrup er Senior Advisor i H&B | Hildebrandt & Brandi. Han erfaring med strategiudvikling i en bred vifte af industrier.

Gode strategiprocesser afklarer de store og svære spørgsmål

I en virkelighed under hastig forandring stiller mange virksomhedsledere sig i disse år spørgsmålet: Hvad skal vi egentligt med strategi, når virkeligheden har ændret sig dagen efter sidste punktum er sat? Hos H&B hjælper vi virksomheder igennem strategiprocesser og vi er overbeviste om, at det mere end nogensinde er afgørende at have styr på strategien. Vi ser hvordan en god strategiproces og en tydelig strategi skaber stærke virksomheder! Desuden handler strategi grundlæggende om at forstå hvem man er, hvem man ønsker at være noget for og hvordan man ønsker at være dette. Temaer som altid være vigtige, om man er en nystartet virksomhed eller om man befinder sig i C25-indekset. Vi vil i vores oplæg blandt andet komme ind på:

 • Hvorfor er strategien (fortsat) vigtig?
 • Tag fat det rigtige sted: Strategi til ejerskabet, koncernen og forretningen
 • Anledninger til et serviceeftersyn på strategien
 • Strategiprocessen anno 2019 – slut med one size fits all
 • Konkrete cases og eksempler

Debunking disruption

Professor Philipp Schröder

Philipp Schröder er professor i økonomi fra Aarhus Universitet samt direktør for Research Centre for Firm and Industry Dynamics. Han forsker i globalisering, internationale aktiviteter i virksomheder og industriel dynamik samt automatiseringens betydning for samfundsøkonomien.

Debunking disruption

Disruption, digitalisering, kunstig intelligens og automatisering er på alles læber for tiden. Og det kan være svært at få overblik over, hvad vi realistisk set kan forvente. Endvidere bliver disruption og automatisering ofte anskuet som noget negativt. Men er det virkelig så farligt, og skal vi frygte, at ’this time is different’?

Det uheldige ved debatten om disruption er, at den er drevet af techno-entusiaster og techno-phobe. Derfor er debatten ofte unuanceret, følelsesladet og urealistisk. I indlægget belyser Philipp Schröder, hvad der er op og ned. Hvem bliver vindere og tabere? Eller måske kan vi alle vinde på den lange bane? Hvad kan vi forvente af fremtidens arbejdsmarked? Hvilken betydning har digitalisering og automatisering for virksomhederne og samfundsøkonomien? I hvilke brancher kan vi forvente vækst, og hvilke kompetencer vil blive efterspurgt i fremtiden?

Livsfaser som strategisk værktøj

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen samt forfatter til en række bøger om forbrugeradfærd, detailhandel, trendforskning mv. Den nyeste bog ’Livsfaser og forbrug 2.0’ udkommer i marts 2020 og præsenteres for første gang på Strategikonferencen.

Livsfaser som strategisk værktøj

Der er gået koks i klassisk segmentering, og der gribes efter alternative og mere givtige måder at beskrive forbrugernes adfærd. I 2007 udgav pej gruppen den første bog om livsfasesegmentering, og siden har modellen været en grundsten i konsulentprojekter og foredrag. En række virksomheder har også tage modellen til sig, herunder Mindshare, der kan bevise, at modellen er mere retningsvisende og forudsigende med hensyn til reelt forbrug end andre segmenteringsmodeller. I marts 2020 udkommer en ny udgave af bogen fra 2007, og de vigtigste pointer præsenteres på Strategikonferencen.

Program


08.00 – 09.00
Tjek ind og morgenmad


09.00 – 09.10
Velkomst og program


09.10 – 09.40
Livsfaser som strategisk værktøj


09.40 – 10.00
Pause


10.00 – 10.40
Aller Media: Udvikling af en medievirksomhed


10.40 – 11.00
Pause


11.00 – 11.40
IIH Nordic: 4-dages arbejdsuge


11.40 – 12.10
Frokost


12.10 – 12.50
Hummel: Livsstilsvirksomhed med god karma


12.50 – 13.10
Pause 


13.10 – 13.50
Professoren: Debunking disruption


13.50 – 14.10
Pause


14.10 – 14.50
Hildebrandt & Brandi: Konsulenterne kommer


14.50 – 15.10
Pause


15.10 – 16.00
Jysk: Klar til 40 år mere?


Det får du


Livsfasebog

Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt, ligesom de får en udgave af bogen ’Livsfaser og forbrug 2.0’.

Derudover får alle deltagere mulighed for at købe bogen ‘4 dages arbejdsuge‘ fra IIH Nordic til nedsat pris på dagen.

Program


Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 16.00.

Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt efter konferencen.

Der serveres god mad og drikke samt spændende overraskelser hele dagen.

Se det fulde program

Dato


10. marts 2020

Kl. 8.00 – 16.00

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.200,-

Ved 2 deltagere er der 10 procents rabatVed 3+ deltagere er der 20 procents rabatRabat gives kun ved samlet tilmelding og betaling.
Billetter
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Alle priser ekskl. moms. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.

Tilmeld dig updates på Strategikonferencen