Tilmeld dig updates om konferencen, og få 3 tips til en bedre strategi.

Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Køb billet

Don’t miss out!


Gå ikke glip af muligheden for at mestre strategidisciplinen– fra store visioner til konkrete handlingsplaner og ølkassetaler. Deltag på den supereffektive og dybt relevante heldagskonference med fokus på strategi og eksekvering med stærke fagfolk, erfarne rotter i branchen og inspirerende cases. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter viden, inspiration og netværk, mød de vigtigste spillere i livsstilsbrancherne til Skandinaviens mest inspirerende dag med fokus på strategi og fremtidsnavigation.

strategi

Emner på dagen


Strategieksekvering er svaret på alt

Skab bedre strategier ved at holde mund

Forhold dig til de finansielle markeder

Lad dig ikke forføre af buzzwords

Strategien bag det nye LEGO house

Sådan vækker man et slidt sportsmærke

Skrot de fine strategiteorier og bestig ølkassen

Gå på jagt efter sandheden om forbrugerne

Eventet er ikke aktivt længere - se kalender

Foredragsholdere


JørgenNielsen


Strategieksekvering er svaret på alt

Mød Jørgen Nielsen, manden bag dagligvarekæden MENYs benhårde strategieksekvering, og hør om hvorfor han nu har sat sig for at revolutionere Københavns Zoo.

Fra hverdagens autopilot til ny dagsorden

Jørgen Nielsen har stået bag strategiprocesser og turnarounds gennem de sidste 20 år i nogle af Danmarks stærkeste virksomheder. Hemmeligheden er blandt andet gemt i et stort fokus på individet, skabelsen af begejstring, holdånd og eksekveringsvilje for derigennem at skabe dramatiske vækstforbedringer.

På strategikonferencen svarer Jørgen Nielsen på væsentlige spørgsmål såsom: Hvor skal væksten komme fra? Hvordan sikrer jeg, at min strategi og forretningsplan holder? Hvordan får jeg sammen med medarbejderne planen eksekveret? Og vigtigst – hvordan sikrer jeg, at medarbejderne er top motiveret og engageret år efter år?

BastianOvergaard


Skab bedre strategier ved at holde mund

Mød Bastian Overgaard, der hævder, at der spildes kostbar tid til uproduktivt strategiarbejde, men også at ’stilhed’ kan være et aktiv i strategiprocessen.

Strategi eller bare snak?

At udvikle en stærk strategi kræver mange møder og meget snak. Eller gør det? Med udgangspunkt i Bastian Overgaards banebrydende arbejde med silent co-creation viser han, hvor effektiv en strategiproces kan være, når stilheden får plads. Opdag hvordan ’intelligente mellemrum’ sikrer, at alle perspektiver kommer i spil og skaber mening og medejerskab i komplekse udviklingsmøder.

Bastian er p.t. leder af Projekt Effektive Møder 2017, hvor blandt andet Finansforbundet og Ingeniørforeningen udforsker potentialet i silent co-creation. Han er for tiden en efterspurgt foredragsholder, der er kendt for at levere sit øjenåbnende budskab med imponerende nærvær. Hans pionerarbejde omtales som genialt, innovativt og superrelevant.

TineChoi


Forhold dig til de finansielle markeder

Mød chefstrategen Tine Choi fra Danske Bank, som vil fortælle om, hvordan man holder hovedet koldt i en verden, hvor et tweet kan forandre alt.

En verden i forandring

Globalisering, digitalisering og Trumpnomics giver udfordringer, men også muligheder. Danske Banks chefstrateg Tine Choi giver sit bud på, hvad man skal holde øje med, og hvordan man skal forholde sig til de finansielle markeder i en tid, hvor et tweet kan forandre verden. Tine Choi vil blandt andet gennemgå dollarkursen, de nordiske valutaer og andre forhold, som er vigtige for livstilsvirksomheder.

Tine Choi har siden 2016 været chefstrateg i Danske Bank Wealth Management, hvor hun har ansvaret for at opbygge og formidle Danske Banks rådgivningsbudskaber på investeringsområdet. Hun har gennem de seneste 17 år arbejdet i finanssektoren med økonomisk analyse og finansmarkederne.

Jakob Grabow og Anders Drejer


Lad dig ikke forføre af buzzwords

Mød Jakob Grabow og Anders Drejer, der plæderer for, at mange i deres iver efter at formulere en skarp strategi lader sig forføre af smarte buzzwords og koncepttænkning.

Maksimer værdiskabelsen i dit strategiarbejde

Hvorfor er det okay, at du har en forretning? Dette grundlæggende strategiske spørgsmål skal du kunne svare på, hvis du vil have en succesfuld virksomhed i dag, i morgen og fremover. Desværre er det ikke alle, der kan det, da mange ledere i deres iver efter at formulere en skarp strategi lader sig forføre og forvirre af buzzwords og smarte koncepter. Kort og godt handler strategiarbejdet stadig om at maksimere værdiskabelsen i den eller de forretninger, som virksomheden råder over.

Bogen Fast Forward Strategi hjælper dig med at skære helt ind til benet i strategiarbejdet ved at arbejde fokuseret med fire grundlæggende forhold for at få maksimal værdi ud af strategiarbejdet. Strategylab har brugt tilgangen gennem de sidste seks år og har spritnye cases med, som kan inspirere dig til at få ny energi og effektivitet ind i strategiprocessen.

Jakob Grabow er cand merc. i Strategi, Organisation og Ledelse. Han er ekstern lektor i Strategi og Forretningsudvikling på Aarhus Universitet, foredragsholder og konsulent inden for strategi, forretningsudvikling og ledelse.

Anders Drejer er uddannet civilingeniør med speciale i virksomhedssystemer og har en Ph.D. grad i strategi. Han er professor i strategi og forretningsudvikling på Aalborg Universitet tillige med tilknytning til Strategylab. Anders Drejer har udgivet en række bøger om strategi og ledelse, og arbejder yderligere som foredragsholder, kommentator og konsulent.

Morten Gisselmann


Adm. direktør for NSH Nordic A/S

Mød Morten Gisselmann sammen med Jakob Grabow og Anders Drejer fra Strategylab.

I 2015 stod NSH Nordic A/S overfor en række store forandringer i form af øget digitalisering, brug af nye forretningsmodeller, tiltagende markedskonsolidering, stigende globale samarbejdsmuligheder samt nye kompetencebehov. Tiden var for NSH Nordic derfor til at gennemføre en gennemgribende strategiproces, hvor forretningen blev diskuteret og belyst i alle perspektiver for at (gen)-finde grundstenene til en fremtidig stærk konkurrencedygtig og moderne grossistvirksomhed.

Her fik Strategylab lov at komme på banen og med bestyrelsens tydelige mandat blev forskellige scenarier afsøgt, hvor ét tydeligt viste sig at være en attraktiv vej at gå for NSH Nordic. En vej der fokuserede skarpt på forretningens forskelligheder i to forretningsdivisioner, men også samtidig hvad der samlet skaber en stærk virksomhed med en fælles identitet.

NSH Nordic er i dag midt i virksomhedens mest omfattende strategiske transformation, og resultaterne følger med i takt med at ledergruppen øger deres strategiske kapabiliteter. Retningen er sat for de næste 2 år, målene er udstukket, så nu handler det om at arbejde grundigt med at hjælpe de ansatte sikkert over mod den nye virkelighed.

GitteNipper


Hør om strategien bag det nye LEGO house

Mød Direktør Gitte Nipper fra det spritnye LEGO house, og hør om hvordan man spinner en strategisk global story om LEGO universet og parrer det med arkitekten Bjarke Ingels i bestræbelserne på at skabe noget unikt.

LEGO House – en drøm bliver til virkelighed

LEGO House er et unikt oplevelseshus beliggende midt i Billund, hvor LEGO-koncernen blev grundlagt i 1932. Her i LEGO-klodsens hjemsted vil LEGO-fans i alle aldre kunne opleve magien i LEGO-universet og få den ultimative LEGO-oplevelse året rundt.

LEGO House startede som en drøm og et tankespind fra LEGO-koncernens ejer Kjeld Kirk Kristiansen. En drøm om at bygge et hus, der repræsenterer alt det LEGO-brandet står for. Og et ønske om at kunne fejre de uendelige muligheder, som LEGO-klodsen giver. Indlægget vil give et indblik bag kulissen om processen og tankerne bag LEGO House – det eneste af sin art i verden. Arkitektur, oplevelser, design, identitet og læring gennem leg – alt i symbiose med alt det LEGO-brandet står for.

Gitte Nipper er Head of Sales & Marketing i LEGO House og har ansvaret for det kommunikations-strategiske fundament og implementering af samme på alle platforme i rejsen mod at opbygge et globalt kendskab til LEGO House.

MikkelChristensen


Sådan vækker man et slidt sportsmærke

Mød Mikkel Christensen fra H2O, og hør blandt andet om hvordan man i samarbejde med designeren Stine Goya evnede at vække det slumrende brand til live.

Fra slidt 80’er sportsmærke til hip fashion?

Da Christian Trads og Mikkel Christensen som del af en investorgruppe overtog H2O, var mærket kendt af de fleste, men foretrukket af de færreste. Selskabets image var fæstnet i fortiden. Med beslutningen om at repositionere H2O og sigte mod en yngre og mere modebevidst forbruger skulle mærket genoplives. Samarbejdet med designer Stine Goya blev første skridt. Flere designsamarbejder, limited editions og aktiv branding har sidenhen været med til at skubbe H2O på vej fra et 80’er sportsmærke til et brand, der tiltaler både den unge fashionorienterede målgruppe og den mere generelt kvalitetsorienterede forbruger.

Mikkel Christensen fortæller om visionerne, designsamarbejderne, fravalg og den alternative forretningsmodel, der også indebærer segmentering af kunder i sportsbranchen på tværs af de klassiske forhandlernet og kædeaftaler.

Poul ErikJakobsen


Skrot de fine strategiteorier og bestig ølkassen

Mød Poul Erik Jakobsen, strategi- og bestyrelseskonsulent, og hør om hvorfor alt for mange er bange for at holde strategiarbejdet enkelt og tydeligt.

Rend mig i strategierne

Foredraget af strategi- og bestyrelseskonsulent Poul Erik Jakobsen handler om, at skrotte de fine teorier og alle flosklerne. Brænd strategimapperne, drop kpi’erne og smid excel-arkene i papirkurven. Der er en meget kortere vej til målet: Definer din/jeres drøm, sæt maks 10 ord på vision og mission, ansæt de rigtige folk, stå op på ølkassen og sig, hvad du mener og hvor du vil hen. Skab resultater gennem andre mennesker, og eksekver så det gør ondt. Og tænk 24/7 som en kunde i din egen butik! Længere er den ikke.

Poul Erik Jakobsen stiftede pej gruppen, længe før markedet kunne stave til ’trend’. Han har siden 1975 holdt foredrag, skrevet, formidlet og motiveret de kreative brancher til at se potentialet i fremtidens muligheder og i action-orienteret strategisk tænkning. I dag er han bestyrelsesformand og strategisk rådgiver i detail-, reklame-, mode-, og designbranchen samt i andre kreative industrier.

Louise BygKongsholm


Gå på jagt efter sandheden om forbrugerne

Mød Louise Byg Kongsholm, ejer af pej gruppen og hør om hvordan man finder ud af, hvad forbrugerne vil have, inden de selv ved det, og bliv opdateret på forbrugerens aktuelle drømme om det gode liv.

Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier end tidligere og har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og servicer som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Louise Byg Kongsholm bidrager med pej gruppens perspektiv på fremtid, økonomi, tidsånd og forbrug samt de overordnede trends, der kan have indflydelse på strategi- og handlingsplaner de kommende år.

Ekstra!


Fast Forward Strategy

Bogen ‘Fast Forward Strategi’, skrevet af Anders Drejer og Jakob Grakow, er en del af dagens deltagermateriale, og den får du gratis, når du bestiller din billet til Strategikonferencen.

Info


Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 16.00. Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt. Dagens forplejning er i topklasse, og konferencen afvikles i pej gruppens Strategihus.

Prisen er inklusiv bogen ‘Fast Forward Strategi’, forplejning til alle deltagere, herunder fuld morgenmad, specialudviklet frokostmenu, pauseserveringer, smagsprøver og drikkevarer.

Tilmelding


Dato
6. marts 2018
kl. 8.00-16.00

Sted
pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.000,-

Pris pr. deltager ekskl. moms.

Eventet er ikke aktivt længere - se kalender

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.