Herning — 7/3 '19UDSOLGT!

Strategikonference2019

Strategikonference2019

Heldagskonference med fokus på strategisk fremtidsnavigation

StrategiFremtidLedelse

For femte år i træk afholder pej gruppen en heldagskonference med fokus på fremtidsnavigation, strategi og ledelse. Indlægsholderne på dagen har alle et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategiarbejde og ledelse i en omskiftelig og krævende verden. Dagen er en kombination af relevante faglige indlæg og inspirerende cases. En konference du ikke vil gå glip af.

Emner


Professionalisering af bestyrelsen er både nemmere og sværere, end du tror!

Hvilke nye samfunds- og livsstilstrends får betydning for strategiarbejdet?

Hvordan får vi flere kompetente kvinder i bestyrelser?

Fokus på kerneydelser og mindre bullshit-bingo!

Har du styr på dit responsive lederskab?

Strategien er bestyrelsens ansvar!

Pseudoarbejde - hvordan fik vi travlt med at lave ingenting?

Relevante og inspirerende cases fra virkeligheden

Udsolgt!

Dagens temaer


Vi har sammensat en spændende konferencedag med fokus på de relevante emner i relation til strategiarbejdet samt kombineret faglige indlæg med cases.

Tema 1)

Det professionelle bestyrelsesarbejde

En professionel bestyrelse kan være med til at sikre, at virksomheden tænker langsigtet og strategisk og hele tiden får rykket sig fremad på sin egen udviklingsbane.

Det professionelle bestyrelsesarbejde

En professionel bestyrelse kan være med til at sikre, at virksomheden tænker langsigtet og strategisk og hele tiden får rykket sig fremad på sin egen udviklingsbane.

Foredrag:
Poul Erik Jakobsen

Strategi er bestyrelsens ansvar

Foredragsholder:
Poul Erik Jakobsen

De sidste tantebestyrelser er ved at være lukket ned. Siden finanskrisen i 2008 er der sket en glædelig bestyrelsesrevolution i Danmark, til trods for at der er langt igen mange steder, og at der stadig mangler kompetente kvinder i de danske virksomhedsbestyrelser. Hør, hvordan man rekrutterer og håndterer en slagkraftig bestyrelse og skaber rum for et konstruktivt strategiarbejde i små og mellemstore virksomheder.

Poul Erik Jakobsen har over de seneste 25 år arbejdet i mere end 30 bestyrelser og har deltaget i adskillige virksomhedssalg, primært i familie- og kapitalfondsejede selskaber. I dag er han på nedtrapning og arbejder primært som formand i familieejede selskaber og som strategirådgiver.

Mie Krog

Den aktive bestyrelse i SMV’er

Foredragsholder:
Mie Krog

For mange små og mellemstore virksomheder er professionaliseringen af bestyrelsen – og invitationen af eksterne kræfter – en skræmmende og næsten uoverskuelig opgave. Men det behøver det ikke at være.
Mie Krog er i dag en af Danmarks mest efterspurgte kvindelige bestyrelseskandidater. Hun har i dag bevidst fokus på SMV-segmentet på trods af en lang karriere i en stribe af Danmarks helt store ejerledede virksomheder som Lego, Jysk og Salling Group. Motivationen for bestyrelsesarbejdet tager afsæt i ønsket om at bidrage til vækst, internationalisering og digitalisering – emner som hun har helt under huden fra sin tidligere karriere som kommerciel- eller marketingdirektør. I dag bringer Mie Krog sine kompetencer i spil i over 10 bestyrelser som henholdsvis formand, næstformand og menigt medlem på tværs af børsnoterede og privatejede virksomheder.

Mie Krog er også medlem af Bestyrelseskvinder, en frivillig forening, der i dag har over 100 medlemmer og hurtigt vokser målt på antallet af bestyrelser, hvor kvinder bliver inviteret ind. Målet er at sætte værdiskabelsen gennem øget fokus på diversitet i spil. Målet er ligeledes at skabe øget synlighed på kompetente kvinder, som er klar til at bidrage i bestyrelser.

Bernt Dahl

Case: Kentaur: Det er sundt at blive udfordret af en stærk bestyrelse

Foredragsholder:
Bernt Dahl, Kentaur

Bernt Dahl er grundlægger og ejer af Kentaur A/S. Til dagligt er Bernt Dahl administrerende direktør i virksomheden og leder af den nu fem mand store direktion. Kentaur A/S omsætter for cirka 300 mio. kroner, er specialiseret i let erhvervsbeklædning til tekstilservicebranchen og har gennem de sidste 10 år styrket sin position markant. Både eksport og en yderligere differentiering på segmenter, som virksomheden opererer på, har skabt grundlag for vækst. Specielt en styrkelse af de organisatoriske kompetencer og involveringen af en professionel bestyrelse har bidraget særdeles positivt til udviklingen. I efteråret 2018 blev Bernt Dahl udnævnt til Årets Ejerleder af Dansk Industri i Trekantsområdet.

Tema 2)

Ledelse i en ny tidsalder

I en uforudsigelig tid, hvor digital transformation påvirker alle brancher, er ledelsen vigtigere end nogensinde. Når virksomheder og deres omverden bliver mere agil, stilles der nye krav til lederen.

Foredrag:
Erik Korsvik Østergaard

Responsivt lederskab

Foredragsholder:
Erik Korsvik Østergaard

Verden ændrer sig drevet af både teknologi og sociologi, men hvordan griber den moderne, fremtidsorienterede leder og organisation det an? Hør Erik Korsvik Østergaard beskrive, hvordan de gode ledere takler udfordringerne, og hvad der karakteriserer deres ledelsesstil. Erik Korsvik Østergaard er bogaktuel med ’The Responsive Leader’ og kommer med udvalgte uddrag fra bogen, som blev udgivet i februar 2018.

Erik Korsvik Østergaard er partner i Bloch&Østergaard, som han grundlagde i 2014. Han er uddannet civilingeniør med speciale i kaosmatematik, og har yderligere en EBA i tværkulturel projektledelse. Han har arbejdet med ledelse, digitalisering, strategi, forandringsledelse og organisatorisk transformation i over 15 år som leder, projektleder og rådgiver – og han har en brændende passion for lederskab, engagement og den moderne arbejdsplads. Erik Korsvik Østergaard er formand for Ledernes tænketank ’Digitalisering og ledelse’.

Jesper og Louise

Strategi-
eksekvering med vedvarende effekt

Foredragsholdere:
Jesper Moos og Louise Lorenzen, Shining Eyes

I forlængelse af Eriks oplæg beskriver Louise Lorenzen og Jesper Moos fra Shining Eyes, hvordan de sikrer 360 graders handlekraftigt ejerskab på alle niveauer i organisationen, når det kommer til eksekvering af strategien. Det handler primært om kultur, defineret som delte hverdagsvaner og adfærd – eller med andre ord; hvordan vi gør sammen.

Nøgleordene er tydelighed, involvering og mening, og afsættet tages i hjerneforskning kombineret med hands-on-ledelse leveret i øjenhøjde. Hør Louise og Jesper fortælle om biologien bag motivation, life-gamification, buddyordninger og andre højeffektive metoder, der skaber forståelse, en responsiv kultur og høj trivsel blandt medarbejderne.

Jesper og Louise er begge partnere i Shining Eyes og har tilsammen mere end 15 års erfaring med ledelse og organsationsudvikling. De brænder for at lave impacts, der skaber vedvarende positiv effekt og frisætter potentialet i individer og teams på alle organisationsniveauer.

Daniel Henriksen

Case: Hübsch: Fra excellent til outstanding

Foredragsholder:
Daniel Henriksen, partner i interiørvirksomheden Hübsch

Under oplægget får Jesper og Louise besøg af Daniel Henriksen, partner i interiørvirksomheden Hübsch. Daniel vil komme med konkrete eksempler på Hübschs oplevelser og erfaringer fra arbejdet med kulturudvikling fra ”excellent til outstanding”, hvor medarbejderne kommer på og går fra arbejde med armene over hovedet – og hvor bundlinjen følger den positive udvikling.

Tema 3)

Strategiarbejde for strategiens skyld?

Vi løber stærkere og stærkere, og stress er blevet en folkesygdom. Alligevel kæmper mange mennesker med at finde mening og retning i det travle, moderne arbejdsliv.

Foredrag:
Dennis Nørmark

Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting

Foredragsholder:
Dennis Nørmark

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu. I hvert fald ifølge Dennis Nørmark, der sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen for nyligt udgav debatbogen ’Pseudoarbejde – Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting’ der strøg til tops på bestsellerlisten. Baseret på interviews, statistikker og forskning stiller Nørmark skarpt på alle de overflødige opgaver, som vi fylder arbejdstiden med. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint-præsentationer, målinger, policies og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at skabe værdi, innovere og først og fremmest skabe en meningsfuld arbejdsdag. For vi har alle travlt, men har vi i virkeligheden travlt med at lave ingenting?

Dennis Nørmark er antropolog, foredragsholder, konsulent og forfatter til flere bøger. Gennem 15 år har han rådgivet virksomheder i kulturforståelse og ledelse. Derudover har han været en åbenmundet og bredt citeret kommentator i medierne. Han arbejder både i Danmark og internationalt med vidensformidling om samarbejde, ledelse og kultur. Dennis Nørmark sidder også i flere bestyrelser herunder i Danmarks Radio.

Martin Daniali

Ledelse uden strategiplaner

Foredragsholder:
Martin Daniali, Brødflov ApS

Hos Brødflov ApS er der ingen vision, mission og strategiplaner. Her gøres der i stedet en dyd ud af, at medarbejderne fokuserer på kerneydelserne – at producere brød og kager af høj kvalitet, samt at servicere kunderne og derved skære alle andre overflødige ’fedtlag’ væk. Beslutninger om arbejdsprocesser og faglige aspekter træffes på gulvet af de faglige medarbejdere, hvor Martin Daniali ser sin opgave som menneskelig leder med fokus på udvikling af medarbejdere, sammensætning af teams samt at være nysgerrig på branchen og samfundets udviklingstendenser.

Martin Daniali er autodidakt stifter af Brødflov ApS en økologisk bagerforretning med tre butikker i København og et forretningsben i B2B med erhvervskunder som 7-Eleven, Aarstiderne og en lang række kunder i foodservicebranchen. Martin Daniali har en baggrund som medstifter af Grød ApS, og han har haft ledende stillinger i convenience- og restaurationsverdenen.

Tema 4)

Samfund, tidsånd og forbrug

Verden ændrer sig hurtigere, end de fleste kan følge med, og mængden af trends er steget kraftigt. Men hvilke trends er vigtigst?

Foredrag:
Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm

De 8 megatrends der afspejler tidsånd og værdier

Foredragsholder:
Louise Byg Kongsholm, pej gruppen

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier, og de har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Trendforskeren Louise Byg Kongsholm viser, hvordan samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier og livsstil og dermed de krav, som de stiller til brands, arbejdspladsen, detail og etail. Louise Byg Kongsholm giver også et indblik i, hvordan man får fanget forbrugernes sparsomme opmærksomhed.

I maj 2018 udkom den tredje bog om fremtidens detailhandel på pej gruppens forlag, Total Ret@il. Bogen sætter ord på den ændrede forbrugeradfærd, konsekvenserne for fysisk detailhandel og nethandel samt alle mulige og umulige krydsninger mellem de to typer af salgskanaler, der samlet set skal modsvare en forbrugers krævende købsadfærd. Louise Byg Kongsholm præsenterer nogle af hovedkonklusionerne fra bogen på konferencen.

Program


Se dagens detaljerede program her.

08.00 – 09.00:
Tjek ind og morgenmad

09.00 – 09.10:
Velkomst, program og praktik

09.10 – 09.40:
Tidsånd og megatrends
v. Louise Kongsholm (pej gruppen)

09.40 – 09.50:
Krisenavigation
v. Louise Byg Kongsholm (pej gruppen)

09.50 – 10.05:
Pause (15 min)

10.05 – 11.05:
Responsivt lederskab
v. Erik Korsvik Østergaard (Bloch&Østergaard)

11.05 – 11.20:
Pause (15 min)

11.20 – 11.50:
Strategieksekvering med effekt
v. Louise Lorenzen & Jesper Moos (Shining Eyes)

11.50 – 12.15:
Fra excellent til outstanding
v. Daniel Henriksen (Hübsch)

12.15 – 12.55:
Frokost (40 min)

12.55 – 13.30:
Den aktive bestyrelse
v. Mie Krog (Bestyrelseskvinder mm.)

13.30 – 13.45:
Pause (15 min)

13.45 – 14.05:
Sunde udfordringer med professionel bestyrelse
v. Bernt Dahl (Kentaur)

14.05 – 14.25:
Strategi er bestyrelsens ansvar
v. Poul Erik Jakobsen

14.25 – 14.40:
Pause (15 min)

14.40 – 15.40:
Pseudoarbejde
v. Dennis Nørmark (Antropolog, foredragsholder, forfatter mm.)

15.40 – 16.00:
Ledelse uden strategiplaner
v. Martin Daniali (Brødflov)

08.00 – 09.00:
Tjek ind og morgenmad

09.00 – 09.10:
Velkomst, program og praktik

09.10 – 09.40:
Tidsånd og megatrends
v. Louise Kongsholm (pej gruppen)

09.40 – 09.50:
Krisenavigation
v. Louise Byg Kongsholm (pej gruppen)

09.50 – 10.05:
Pause (15 min)

10.05 – 11.05:
Responsivt lederskab
v. Erik Korsvik Østergaard (Bloch&Østergaard)

11.05 – 11.20:
Pause (15 min)

11.20 – 11.50:
Strategieksekvering med effekt
v. Louise Lorenzen & Jesper Moos (Shining Eyes)

11.50 – 12.15:
Fra excellent til outstanding
v. Daniel Henriksen (Hübsch)

12.15 – 12.55:
Frokost (40 min)

12.55 – 13.30:
Den aktive bestyrelse
v. Mie Krog (Bestyrelseskvinder mm.)

13.30 – 13.45:
Pause (15 min)

13.45 – 14.05:
Sunde udfordringer med professionel bestyrelse
v. Bernt Dahl (Kentaur)

14.05 – 14.25:
Strategi er bestyrelsens ansvar
v. Poul Erik Jakobsen

14.25 – 14.40:
Pause (15 min)

14.40 – 15.40:
Pseudoarbejde
v. Dennis Nørmark (Antropolog, foredragsholder, forfatter mm.)

15.40 – 16.00:
Ledelse uden strategiplaner
v. Martin Daniali (Brødflov)

Det får du


The responsive leader

Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt, ligesom de får en udgave af bogen “The Responsive Leader” med hjem.

Program


Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 16.00.

Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt efter konferencen.

Der serveres god mad og drikke samt spændende overraskelser hele dagen.

Dato


7. marts 2019

Kl. 8.00 – 16.00

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.000,-

Ved 2 deltagere er der 15 procents rabatVed 3+ deltagere er der 30 procents rabatRabat gives kun ved samlet tilmelding og betaling.Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt, ligesom de får en udgave af bogen “The Responsive Leader” med hjem.
Udsolgt!
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Alle priser ekskl. moms. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.