Seminar

Marketingudfordringer i lyset af COVID-19

Marketingudfordringeri lyset af Covid-19

Hvordan påvirker COVID-19 danskerne og hvilken betydning får det for salg, marketing, medier og reklamer?

COVID-19 har vendt op og ned på danskernes hverdag og medført bekymringer for vores helbred, sundhedsystemet, erhvervslivets fremtid og vores egen privatøkonomi.

Mindshare har løbende taget en status på betydningen af COVID-19 og udviklingen i danskernes indkøbsvaner, forbrugsvalg, medieadfærd og holdninger til reklamer. Med udgangspunkt i disse undersøgelser sammenfattes de væsentligste indsigter om, hvordan COVID-19 har påvirket danskerne og hvilke marketingudfordringer dette medfører.

Implikationerne perspektiveres og der gives konkrete svar på, hvordan virksomheder maksimerer salg/ROI, skaber bedre kundeoplevelser og kommer videre med digitalisering af kunderejsen.

Få highlights fra Mindshares Reklameanalyse 2020 om danskernes syn på reklamer. Reklamer har mistet deres positive rolle hos forbrugerne de seneste 10 år. Kan en krise som COVID-19 ændre på dette?

Bliv klogere på danskernes indkøbsvaner, forbrugsvalg og medieadfærd i lyset af corona-krisen. Hvordan har danskernes adfærd og vaner ændret sig igennem corona-krisen?

Hør om hvilke udfordringer danske marketingchefer står overfor i kølvandet på corona-krisen og få svar på, hvordan din virksomhed kommer videre med optimering af salg, kundeoplevelse og digitalisering af kunderejsen.

Som integreret bureau leverer Mindshare strategisk rådgivning på tværs af alle discipliner inden for markedsføring. Analyse og indsigt er altid udgangspunktet i vores rådgivning. Og vores rådgivning er altid tænkt ind i en større sammenhæng med forståelse for vores kunders forretning.

I en stadig mere kompleks virkelighed tager vi ansvar for, at vores kunder forbliver på linje med den fastlagte strategiske rejse og hjælper til at flytte kundens forretning i den rigtige retning hurtigere end konkurrenterne. Det gør vi ud fra en dyb forståelse for markedet, brandet og forbrugerne.

Vi ved hvad der skaber effekt, og vi guider vores kunder til at få succes på tværs af hele kunderejsen. Vi tager implikationerne af vores analyser og indsigt ind i en kontekst, hvor det kan implementeres i praksis.

Arnt Gustafsson

Direktør, Mindshare

Nicolaj Weber

Senior konsulent

Tilmelding


Dato og tidspunkt:

27. oktober 2020
kl. 13.00 – 15.30


Sted:
pej gruppen
Bitsovvej 2
740 HerningPris:
kr. 700,-

Pr. deltager ekskl. moms, inkl. kaffe, te og vand ved ankomst, kage i pausen.


Dette event er afholdt

Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning.Læs handelsbetingelserne her >