Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Køb billet

Fremtidens detailhandel nu.


Vi inviterer til retailkonference i to byer i maj 2018 og tilbyder alle deltagere en super effektiv og inspirerende heldagskonference med fokus på fremtidens detailhandel, næste generation nethandel, teamtankegang og kundeservice, internationale og danske cases og personlige erfaringer med hvordan man bliver en stærk spiller. Få masser af inspiration, konkrete anbefalinger og ny viden fra et stærkt ekspertteam, internationale vinkler samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

retail

Emner på dagen


Opsvinget er i fuld gang – kan du se det på dine salgstal?

Næste nedtur venter i 2022 – er du klar?

Alle drømmer om cross og omni channel – men de fleste dør på vej mod målet!

Digitale front runners bruger kunstig intelligens i deres onlineløsninger

Sæt barren højt og skab me-tail med inspiration fra hele verden

Abonnementsrevolutionen er over os, og forbrugere og brands elsker det

Sådan vinder Danmarks bedste shoppingcenter den ene pris efter den anden

TOTAL RET@IL: Ny bog sætter retningen for fremtidens ret@il

Salg mellem virksomheder rykker online – er du klar til B2B-onlinesalg?

Den fantastiske oplevelse giver glade kunder – og de kommer igen

Forbrugerne giver det danske serviceniveau fingeren – hvordan reagerer du?

Eventet er ikke aktivt længere - se kalender

Emner på dagen


Foredragsholdere


MatthewBrown


From retail to me-tail: The future of retail in an Omnichannel world

We are staring into the face of a real apocalypse, as the landscape evolves faster than ever. Technology has changed customer expectations forever and Omnichannel no longer means just selling products online. Omnichannel is about developing new relationships with customers based on their needs, not yours! Physical stores are by no means finished, but they must evolve from ‘Places to Buy, to Places to Be’.

In a highly visual and entertaining presentation, retail trend hunter Matthew Brown will show how the most innovative brands are transforming bricks and mortar stores, putting the customer at the heart of retail, in order to create a seamless brand experience.

JesperH. Jensen


Fårup Sommerland: Teamet som katalysator for medarbejderengagement og motivation

Medarbejderengagement og motivation er afgørende for at skabe positive købsoplevelser i Fårup Sommerland. Teamet støtter den enkelte i at være sit bedste jeg og udleve netop det. Denne teamkompetence trænes og udvikles gennem målrettet kompetenceudvikling, opfølgning på interne aftaler og ledelsesstøtte.

”Det er ikke det, vi ved, men det vi gør, med det vi ved, der gør den egentlige forskel for gæsterne! Dermed har alle medarbejdere en mulighed for at give gæsterne en fantastisk oplevelse.” Således lyder det fra HR-chef Jesper H. Jensen, som vil give indsigt i, hvordan Fårup Sommerland sikrer engagement og motivation hos medarbejderne.

Jonas JuulJeppesen


Subscrybe: Abonnementer som den næste vækstmotor

Abonnementsrevolutionen er over os. Flere og flere virksomheder og brancher går i abonnement, og alle taler om det store Amazon Prime-spøgelse, som kommer tættere og tættere på. Men hvad er det, der gør abonnementsmodellen så attraktiv for både virksomheder og forbrugere? Hvilke abonnementsmodeller er de fremherskende inden for retail i dag og i fremtiden? Og hvordan kommer man godt i gang med abonnementsforretningsmodellen i egen forretning?

Disse spørgsmål vil blive besvaret i oplægget af Jonas Juul Jeppesen fra Subscrybe, som i mere end seks år har rådgivet virksomheder i abonnementsinnovation, blandt andet for Dansk Supermarked, Interflora og Bianco.

Lars Hedal


Hesehus: Er du klar til kampen mod Amazon?

Med et buldrende e-handelsmarked går tingene stærkt, og præmisserne ændrer sig hele tiden. Forbrugerne stiller nye krav, konkurrenterne lancerer smarte, innovative features og nye spillere, som de udenlandske markedspladser og webshops, er pludselig en del af ligningen. Så hvordan imødekommer I forbrugerne anno 2018, hvordan tager I kampen op mod globale giganter som Amazon, og hvad skal der til for, at netop jeres webshop er et skridt foran konkurrenternes? Få svaret, når e-handelsekspert Lars Hedal, stifter og adm. direktør hos e-handelshuset Hesehus, stiller skarpt på de 10 vigtigste e-handelstrends, I som e-handlere bør tage højde for, hvis jeres webshop skal gøre sig blandt de bedste.

Niklas Joensen


Traede: Den sikre vej til succes med wholesale online

Der hersker i dag en trend, hvor det ikke kun er salget fra butik til forbruger, der rykker online, men også salget virksomheder imellem. Mange brands og producenter tilbyder således deres retailkunder at lave bestillinger via deres egen onlineplatform. Det sætter nye krav til producenterne, og giver mere convenience til butikkerne, i en grad der hidtil har været forbeholdt slutforbrugerne.

Hør oplægget af Niklas Joensen fra Traede om udviklingen i B2B-eCommerce markedet, og hvordan retailers agerer som forbrugere i en online og digital verden.

Mille Toft Schou


Skoringen: Forstå kunstig intelligens i den digitale rejse

Skoringen sælger et klassisk produkt, men det forhindrer dog ikke Skoringen i at levere en markedsføringsindsats, der er blandt de absolut mest moderne og opdaterede herhjemme. I spidsen for denne transformation fra traditionel markedsfører til digital front runner står CMO Mille Toft Schou, som i sit oplæg vil give et indblik i, hvordan Skoringen som detailkæde bruger kunstig intelligens og machine learning til at forbedre kundeoplevelsen og sikre målrettet kommunikation af relevant content til de rigtige forbrugere på det rigtige tidspunkt.

VibekeQvist


Frederiksbergcentret: Historien bag prisregnen hos Frederiksberg Centret

Hvordan skaber man positiv awarenes i Nordeuropas tættest befolkede område, hvor kunderne går op i økologi, grøn energi og genbrug, mere end andre steder i landet? Det er lykkedes Frederiksberg Centret at vinde adskillige priser som henholdsvis Danmarks bedste, Nordens bedste og Europas bedste shoppingcenter samt en række andre priser – både for shoppingcentret, marketing offline og online.

Vibeke Qvist har været chef for Centerforeningen, hvor hun blandt andet har arbejdet med markedsføring og branding af Frederiksberg Centret i 11 år. Vibeke Qvist har således godt styr på sit marked og kunderne og hun vil fortælle om den udvikling, som man i mediemarkedet og i et shoppingcenter konstant står overfor.

TineChoi


Danske Bank: Forhold dig til de finansielle markeder

Globalisering, digitalisering og Trumpnomics giver udfordringer, men også muligheder. Danske Banks chefstrateg, Tine Choi, giver i sit oplæg et bud på, hvad man skal holde øje med, og hvordan man skal forholde sig til de finansielle markeder i en tid, hvor et tweet kan forandre verden. Tine Choi vil blandt andet gennemgå dollarkursen, de nordiske valutaer og andre forhold, som er vigtige for livstilsvirksomheder.

Martin Frederiksen og Louise Byg Kongsholm


Total Retail: Ny bog sætter retningen for fremtidens ret@il

Martin Frederiksen, digital haj og e-commerce specialist, og Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen, udgiver en ny bog i forbindelse med retailkonferencen. I bogen sættes der ord på den ændrede forbruger adfærd, konsekvenserne for fysisk detailhandel og nethandel samt alle mulige og umulige krydsninger mellem de to typer salgskanaler. Begge forfattere deltager med indlæg på retailkonferencen og giver deres bud på, hvorfor begrebet ’total retail’ er vejen frem.

Nyhed!


TOTAL RET@IL bog

NYHED! Tilkøb bogen ’Total Ret@il’ af Louise Byg Kongsholm og Martin Frederiksen med din billet for kun DKK: 200,- (Normalpris DKK: 395,-) og vær en af de første til at få fingrene i den.

Info


Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 16.30. Alle deltagere får dagens præsentationer tilsendt. Dagens forplejning er i topklasse, og konferencen afvikles i pej gruppens Strategihus.

Prisen er inklusiv forplejning til alle deltagere, herunder fuld morgenmad, frokost, pauseserveringer, smagsprøver og drikkevarer.

Tilmelding


København

1. maj 2018
kl. 8.00-16.30
Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København

Herning

3. maj 2018
kl. 8.00-16.30
pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

4.100,-

Ekskl. bogen Total Ret@il

4.300,-

Inkl. bogen Total Ret@il

Eventet er ikke aktivt længere - se kalender

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.