Herning

2. maj 2017

København

4. maj 2017

Danmarks bedste retailkonference


For sjette år i streg afvikler vi Danmarks bedste og mest inspirerende retailkonference – og endnu engang både i Herning og København. Vi har sammensat et superstærkt og ultrakompakt program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række kompetente detailhandelseksperter. Mød aktuelle og succesrige aktører med hænderne på kogepladen. Hør om og se alle de mest spændende internationale koncepter og vær med, når vi går bag om nogle af de største detailhandelstrends.

Vi håber at se jer den 2. maj i Herning eller den 4. maj i København.

NB: Nye og bedre lokaler i begge byer.

Vi har samlet

Dansk detailhandels topfolk


Kom og oplev aktuelle og succesrige aktører inden for dansk detailhandel komme med deres bud på hvordan fremtiden ser ud. Invester en dag i din fremtid og deltag i enten Herning eller København.

Vores kunder:

Emner


Det går vi i dybden med

Vi kommer omkring økonomi, politik, forventninger til fremtiden, forbrugslysten, luksus og god service, butikslandskabet – både online og offline, forbrugeradfærd, forbrugerne og kunderejsen, retailkoncepter, den digitale tidsalder, den fysiske butik, convenience-koncepter, detailhandelsmodeller, oplevelsesdesign og meget mere…

Invester en dag, og bliv klædt på til fremtiden i din branche.

Kom og oplev:

Mette Skovgaard Frich, retailrådgiver og forbrugerekspert.Anni Thøgersen, business development driver hos Københavns Lufthavn.Jacob Risgaard, medstifter af Coolshop og marketingdirektør.Charlotte Vendelbo Schrøder, konceptchef hos 7-Eleven.Jeanette Jussing Amdal, centerchef hos Ringsted Outlet.Jan Holm, sales manager hos MultiQ.Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen.Case: Kasper Bondegaard Pedersen og Camilla Louise Krøyer, Trendday.dk

Foredragsholdere


Retailkonferencen byder på et helt unikt hold af indlægsholdere, som gavmildt deler ud af deres erfaringer, og som er i stand til at omsætte fin teori til praksis.

Mette

Mette Skovgaard Frich


Retailrådgiver og forbrugerekspert

Gør dine kunder til fans med retailvention

Forbrugerne bombarderes som aldrig før med tilbud, koncepter og kampagner, men de stærkeste detailhandelskoncepter er dem, der forstår at opbygge og dyrke relationerne til sine kunder. Fremtidens detailhandel handler både om convenience, nye detailhandelsmodeller og ikke mindst gennemtænkt oplevelsesdesign.

Detailhandelsekspert Mette Skovgaard Frich stiller skarpt på, hvad der fremadrettet kan engagere, begejstre og fastholde kunderne.

AnniThøgersen


Business development driver hos Københavns Lufthavn

CASC – Verdens bedste airport-shoppingcenter

Københavns Lufthavn er flere gange kåret til Europas bedste airport-shoppingcenter. Men lufthavnen stiler højere og stræber efter at blive verdens bedste airport-shoppingcenter. De store ambitioner og et stigende antal rejsende gør, at lufthavnens kapacitet løbende skal udvides. Men hvad kræver gæsterne egentlig af et moderne airport-shoppingcenter? Hvordan orkestrerer man at holde lufthavnen på vingerne, samtidig med at man udvider? Og hvordan får man tiltrukket spændende nye koncepter til Københavns Lufthavn i de kommende år?

Indlægsholder Anni Thøgersen er kommerciel ansvarlig for udviklingen af København Lufthavns shoppingcenter.

Jacob Risgaard


Medstifter af Coolshop og marketingdirektør

Coolshop.dk rykker offline

Skellet mellem online og offline viskes langsomt ud som en reaktion på forbrugernes adfærd samt de absolutte driftsfordele, der er ved at være til stede på begge kanaler. Den nordjyske netbutik Coolshop rykker offline med fysiske legetøjsbutikker og tester dermed fremtidens detailkoncept af. De fem Kids Coolshop-butikker, der tidligere var en del af Legekæden, er kun første skridt i en langsigtet plan om at blive en landsdækkende kæde.

Jacob Risgaard, medstifter af Coolshop og marketingdirektør, bidrager på konferencen med fortællingen om onlinekometens vækst og planerne om forankring i den fysiske verden.

Charlotte Vendelbo Schrøder


Konceptchef hos 7-Eleven

7-Eleven: Kæden hvor convenience blev født og fortsat udvikles

Den første 7-Eleven butik i Danmark åbnede i 1993, og siden da er det blevet til 290 butikker i storbyer, på servicestationer og togstationer. Men historien om convenience startede længe før: 7-Eleven blev grundlagt i 1927 under navnet Southland Ice i Dallas, Texas, og tilbød isblokke til madvareafkøling samt mælk, æg og brød på søndage og om aftenen, når købmanden var lukket – og dermed var convenience-konceptet født. Formålet var at spare forbrugeren tid og frustration – og det er stadig kernen i konceptet i dag.

Den kommercielt ansvarlige for 7-Eleven Danmark, indkøbs-, marketing- og konceptchef Charlotte Vendelbo Schrøder, giver et indblik i den rivende udvikling, som convenience-kæden undergår samt de udfordringer og muligheder, som den ændrede forbrugeradfærd giver.

Jeanette Jussing Amdal


Centerchef hos Ringsted Outlet

Ringsted Outlet – fra hård opstart til flotte vækstrater

I en tid hvor kampagnerabatter fylder stormagasinernes etager, og gode tilbud aldrig er længere end et enkelt klik væk, er det lykkedes Ringsted Outlet at skabe en shoppingdestination, der trækker besøgende til fra både ind- og udland. Interessen for outletkonceptet har givet Ringsted Outlet tocifrede vækstrater, en høj omsætning per kvadratmeter og over 1,6 millioner årlige gæster. For når de besøgende sætter kurs mod outletbyen, så gør de det ikke kun for at spare penge, men i ligeså høj grad for at bruge penge – og det er en af nøglerne til den succes, som Ringsted Outlet har skabt gennem de seneste år.

Hør centerchef, Jeanette Jussing Amdal, fortælle om arbejdet med at udvikle Ringsted Outlet til en unik shoppingdestination og dele nogle af de erfaringer, der er gjort undervejs.

Jan Holm


Sales manager hos MultiQ

Digitale løsninger løfter oplevelsen i butik

Fremtidens retail er godt i gang. Som brand og retailer bliver man udfordret på at omfavne den digitale tidsalder og imødegå de stadigt mere teknologisk kyndige forbrugere og udnytte muligheden til at forbedre eller forny den fysiske butik. Kommunikationen skal være smartere, mere intelligent og bidrage til større oplevelser for kunden i butikken – og her kan digitale virkemidler være en del af løsningen. Et digitalt setup giver blandt andet mulighed for at præsentere hele sortimentet, men skal også evne at gøre det interessant for den enkelte shopper.

Jan Holm fra MultiQ, verdens førende inden for digitale skærme, arbejder udelukkende med digitale mediekoncepter, som forbedrer shoppingoplevelsen i retail.

Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og ejer af pej gruppen

Den komplette opdatering

Økonomi, politik og forventninger til fremtiden er afgørende for forbrugslysten, samtidig med at opfattelsen af det gode liv, luksus og god service ændrer sig og skaber nye taber- og vinderkoncepter. Butikslandskabet – online og offline – afspejler i dag langt mere forbrugernes reelle adfærd end for blot fem år siden. Det er ikke lig med, at rejsen frem mod fremtidens detailhandel er slut. Forbrugerne er hele tiden tre skridt foran. Så der skal fortsat tænkes nyt, skæres til, investeres, læres og arbejdes med kunderejsen fra start til slut.

Trendforsker, bestsellerforfatter og ejer af pej gruppen giver den komplette opdatering på, hvad der rykker lige nu og i fremtiden, inklusiv highlights fra Retails Big Show i New York og Euroshop i Düsseldorf samt en præsentation af de skarpeste retailkoncepter på verdensplan.

trendday.dk - portrætter

case:Trendday.dk


Kasper Bondegaard Pedersen og Camilla Louise Krøyer, Ejere af trendday.dk

Trendday.dk: millionvækst på under to år

Med en startkapital på 20.000 kr. opstod Trendday.dk i foråret 2015, og kun to år senere er budgettet sat til flere millioner. Webshoppen, der sælger tøj til piger og kvinder mellem 16-29, har tårnhøje ambitioner, når det kommer til udvidelse af målgruppe og produktsortiment – indenfor de næste 3-4 år er målet, at alle kvinder i alderen 16-50 år ved, hvad Trendday.dk er.

Kasper Bondegaard Pedersen og Camilla Louise Krøyer vil fortælle om deres spændende rejse med alle dens op- og nedture, og hvordan de i en alder af 23 og 21 år har håndteret deres store succes.

Program


Morgenbuffet fra kl. 08.00-09.00
Første indlæg starter kl. 9.00, og dagen slutter kl. 16.30
Der vil være forfriskninger og kaffepauser hele dagen samt vores traditionsrige frokost.

Det får du:
Fuldt konferenceprogram
Forplejning fra start til slut
Dagens slides tilsendt som pdf

2. maj 2017


Herning

MCH Messecenter
Auditoriet
Vardevej 1
7400 Herning

4.000,-

Billetter

4. maj 2017


København

Mogens Dahl
Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

4.000,-

Billetter

Praktisk information


Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk / ring på (+45) 9711 8900

Alle priser er i danske kroner (DKK) og eksklusiv moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 dage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Vi flytter gerne tilmeldte til en anden konferencedag. Det er også muligt at sende en anden person i stedet.