Aarhus — 7/5 '19København — 9/5 '19

New Retail Day 19

New RetailDay 19

Den mest inspirerende retailkonference i 2019

Detailforum + pej gruppen arrangerer:

RetailFremtidTrends

Den mest inspirerende retailkonference i 2019 afvikles i stærkt samarbejde mellem Detailforum og pej gruppen, der begge har stået bag succesfulde retailkonferencer gennem flere år. Heldagskonferencen afvikles både i Aarhus og København med en lang række inspirerende foredragsholdere, der samlet set kommer omkring de største trends, bidrager med værdifuld viden og erfaring og inspirerer til nytænkning.

Emner


Nethandel, trends og forbrug

Local heroes + international stars

Ejerskabsmodeller og konsekvenser for detail

Nye forretningsmodeller sætter kunden i fokus

Sådan overlever den fysiske butik!

Fremtidens convenienceløsning i butik

Abonnements- løsninger i vild vækst

Forandring og bevaring af familievirksomhed

Eventet er slut

Dagens temaer


Vi har sammensat en spændende konferencedag med fokus på relevante temaer i relation til fremtidens retail, både offline og online. Inspirerende indlægsholdere bidrager med viden, erfaring, perspektiv og holdning.

Pil ned

Tema 1

Trends, tal og perspektiver på butik og nethandel

Tema 2

Detail – styrker og svagheder i mødet med fremtiden

Tema 3

Nye modeller i fremmarch

Tema 4

Ejerskabets konsekvenser

Tema 1)

Trends, tal og perspektiver på butik og nethandel

Hvad er seneste status på nethandlen i ind- og udland, og hvilke trends tegner sig i horisonten? Hvordan klarer den fysisk detailhandel sig nu og i fremtiden?

Henriette Høyer

Henriette Høyer

Head of sales hos DIBS


Nordisk e-handel og forbrugertendenser

E-handlen i Danmark vækster med 20% om året – en tendens vi også ser i resten af Norden. Men selvom vi på mange måder ligner vores nordiske naboer, er vi som onlineforbrugere meget forskellige – på nogle områder. Bliv klogere på, hvordan de nordiske forbrugere foretrækker at shoppe og betale på nettet, og få indsigt i de forbrugertendenser vi ser lige nu i de nordiske lande og hvad vi kan forvente i fremtiden.

Stine Grubbe

Stine Grubbe

Visual Merchandising ekspert


Sådan overlever den fysiske butik

Praktiker og visual merchandising ekspert Stine Grubbe giver sit bud på, hvilke elementer der vil få afgørende betydning for de fysiske butikker i fremtiden. Med udgangspunkt i hendes daglige gang i detailbranchen, ser Stine en tydelig rød tråd i hvilke knapper der skal skrues på, for at generere salg og kundeloyalitet.

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Louise Byg Kongsholm

Ejer og adm. dir. hos pej gruppen


Er du klar til fremtiden?

Den teknologiske udvikling har ført til signifikante ændringer i forbrugernes adfærd, når de laver research før købet og selve købsprocessen, har ændret sig – for altid. I de kommende år vil vi se, at forandringstempoet fortsætter. Hvordan forstår man fremtidens forbrugere, deres ønsker og behov, og hvilke konsekvenser har det for forretningsmodeller, salgskanaler og kommunikation?

Tema 2)

Detail – styrker og svagheder i mødet med fremtiden

Med mange års erfaring fra dansk detailhandel bidrager fem detailhandelspraktikere med viden og perspektiv på trends, styrker og svagheder.

Michael Christiansen

Michael Christiansen

Rådgiver og bestyrelsesformand
(Kun i Aarhus)


Hvor blev købmandskabet af?

Skyldes udfordringerne i detailhandlen, at fokus på digitalisering har fået os til at glemme traditionelt købmandsskab? Og hvad gør vi ved det?

Henrik Libak

Henrik Libak

Rådgiver og butiksformidler
(Kun i København)


Der er ikke krise i detailhandlen

Det går faktisk meget godt. Vi dog skal vænne os til, at butikker med traditionel detailhandel i byerne og centrene bliver erstattet af noget andet. Danskerne er i fuld gang med at bytte gamle vaner om en shoppetur ud med nye vaner, hvor vi stadig går ud sammen – men i stedet for at shoppe går vi ud for at hygge os omkring en aktivitet.

Marianne Bedsted

Marianne Bedsted

Direktør hos Salling
(Kun i Aarhus)


Revitalisering af det klassiske stormagasin

Salling har succes med oplevelser, mad og ikke mindst Salling Rooftop har sat gang i trafik – både i den fysiske verden og på de sociale medier. Med en unik destination har Salling Rooftop i Aarhus haft mere end 2 mio. besøgende på halvandet år og succesen forsætter nu i Aalborg. Revitaliseringen er allerede godt i gang og mere er i vente.

Jenni Ôsterlund

Jenni Ôsterlund

General Manager hos Sephora
(Kun i København)


How Can Retailers Stay Competitive in Today’s changing market

As a retailer in today’s market we are all concerned about the future challenges in brick & mortar Stores. The retail landscape has gone through tremendous change in the past few years and keeping up with the industry — and your customers — can be challenging. What does it require to be relevant, get traffic and growth in the years to come?

Frantz Longhi

Medejer og adm. direktør for Paustian


“E-handel er godt – men skal kombineres med et fysisk designunivers for at være rigtig godt!”

Ekspert i revitalisering af designbrands, Frantz Longhi har for alvor sat skub i Paustians udvikling. Efter successen med Kähler er det nu Paustian, der skal udvikles og udbredes. Og det skal ikke kun ske på nettet, men i lige så høj grad i det fysiske møde med alle designelskere. Nyeste tiltag er butikken i Niels Hemmingsens Gade ved Strøget i København, som er skabt som et nytænkende og indbydende univers for alle, der interesserer sig for design. Hør om strategien bag et fornyet Paustian.

Tema 3)

Nye modeller i fremmarch

Klassiske forretningsmodeller får kamp til stregen af nye måder at tænke kunderejser på. De nye tilgange vender tingene på hovedet og sætter kunden først.

Jacob Fejerskov

Jacob Fejerskov

Bilka To Go


Overliggeren skal sættes højt

Et stort digitalt projekt i en stor ”murstensbutik” kan give mange skvulp, kampe, opgør med gamle vaner etc. At bygge bro mellem online og offline er ikke nemt og selv om it-systemer er kernen, så er forandringsledelse essentielt. Med Bilka To Go er overliggeren lagt højt og der leveres altid mere end lovet. En god start skaber tro, engagement og commitment.

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

Winefamly


Muligheder og barrierer

Den succesfulde medlemstjeneste for vin oplever stor succes i form af meget loyale kunder og et højt køb pr. kunde, men har sværere ved rekruttering hvorfor der nu lanceres en ”Winefamly Free”-løsning. Hvilke muligheder og barriere møder man med denne nye forretningsmodel og hvordan får man dem fikset?

Tema 4)

Ejerskabets konsekvenser

Ejerskabsmodel har afgørende betydning for forretningsdrift, strategi og tidshorisont – hør både om kapitalfondsejerskab og familieejerskab og konsekvenserne af samme.

Christian Hincheldey

Christian Hincheldey

Perchs tehandel


Forandre for at bevare

I en tid hvor der stilles stadig større krav til detailhandelens omstillingsparathed, er mange ejerledede virksomheder udfordret. Hvordan navigerer man en næsten 200 år gammel familievirksomhed igennem 7 generationer og hvilke konsekvenser har det?

Asbjørn Hyldgaard

Asbjørn Hyldgaard

Partner hos Axcel


Hvilke rolle spiller en kapitalfond?

Axcel deler deres erfaringer med at investere i forbrugsgoder og detailhandel, hvad de leder efter og ser potentiale i samt hvordan det er at være ejet af/ indgå partnerskab med en kapitalfond.

Program


Se dagens detaljerede program her.

08.30 – 09.00
Tjek ind og morgenmad 


09.00 – 09.10
Velkomst, praktik og præsentation af indlægsholdere v. Louise Byg Kongsholm


09.10 – 09.30
Den moderne forbruger og trends v. Louise Byg Kongsholm


09.30 – 10.00
Nethandel – tal og trends v. Henriette Høyer


10.00 – 10.25
Pause


10.25 – 10.55
Den fysiske butik – revitalisering og trends v. Stine Grubbe


10.55 – 11.25
Local hero: Salling i Aarhus + International spiller: Sephora i København


11.25 – 11.50
Pause


11.50 – 12.20
Erfaring, does and don’ts: Michael Christiansen i Aarhus + Henrik Libak i København


12.20 – 12.50
Paustian – nyt niveau i dansk møbeldetail? v. Frantz Longhi


12.50 – 13.25
Frokost


13.25 – 13.30
Opsummering på formiddagen + intro til eftermiddagen v. Louise Byg Kongsholm


13.30 – 14.00
Nye forretningsmodeller: Bilka To Go v. Jacob Fejerskov


14.00 – 14.30
Nye forretningsmodeller: Winefamly v. Thomas Pedersen


14.30 – 14.55
Pause med let servering


14.55 – 15.25
Ejerskabsmodeller: Perchs tehandel v. Christian Hincheldey


15.25 – 15.55
Ejerskabsmodeller: Acxel v. Asbjørn Hyldgaard


15.50 – 16.00
Opsummering på eftermiddagen + nøglecitater v. Louise Byg Kongsholm


Det får du


Dagens tovholder er Louise Byg Kongsholm, forfatter til tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel, trendforsker og ejer af pej gruppen.

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference afvikles i både Aarhus og København i maj 2019. Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt team af indlægsholdere. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter inspiration og netværk til denne inspirerende konference.

Køb bogen Total Ret@il på konferencen og få 25% rabat!

Total Ret@il

Aarhus


7. maj 2019

Kl. 8.00 – 16.00

Smedien
Værkmestergade 7
8000 Aarhus

Parkering kan foregå i Bruun’s Galleri eller ved havnen.

3.500,-

Eventet er slut
Er du medlem af pej gruppen eller Detailforum, koster billetten kun kr. 3.500,-. Er du ikke medlem er prisen kr. 4.000,-. Rabat ved flere deltagere - Bestilling af pladser skal ske samlet for at få rabatten!3-4 personer: spar 10%5-9 personer: spar 15%10+ personer: spar 20%OBS! De to overstående rabatter kan IKKE kombineres.

København


9. maj 2019

Kl. 8.00 – 16.00

Hotel Ottilia
Konferencelokalet 4. sal
Bryggernes Plads 7
1799 København V.

Ved ankomst med taxi/bus: Pasteursvej 4, 1799 København V.

3.500,-

Eventet er slut
Er du medlem af pej gruppen eller Detailforum, koster billetten kun kr. 3.500,-. Er du ikke medlem er prisen kr. 4.000,-. Rabat ved flere deltagere - Bestilling af pladser skal ske samlet for at få rabatten!3-4 personer: spar 10%5-9 personer: spar 15%10+ personer: spar 20%OBS! De to overstående rabatter kan IKKE kombineres.
Du kan også tilmelde dig på mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet. 

Tilmeld dig updates på New Retail Day

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.