Herning — 9/1 '20

Pulse 2020 er et marketingseminar, der forudsiger de største trends i 2020 inden for medier, mennesker, marketing og martech

Medier,mennesker,marketing& martech

Invitation til Pulse 2020 – årets vigtigste oplæg om forbruger- og marketingtrends.

Sæt kryds i kalenderen! Det er blevet tid til kaste et blik ind i krystalkuglen og undersøge, hvad forbrugerne kommer til at efterspørge i 2020.

For 12. år i træk åbner Dentsu dørene til præsentation af årets trendstudie Pulse 2020. Programmet er spækket med de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi, hvor du vil få indblik i indsigter, spændende cases og de enkelte trends’ implikationer for din forretning.

Så tag din kollega under armen og nyd en formiddag, hvor du får indblik i, hvordan vi imødekommer fremtidens trends i et praktisk marketingperspektiv, som du aktivt kan anvende i dine planer for 2020.

marketing pulse19

Hvorfor deltage?


Bliv klogere på de største forbrugertendenser indenfor marketing, for det kommende år

Oplev spændende cases fra ind- og udland fra brands, der allerede arbejder med udvalgte trends

Lær hvordan de vigtigste 2020 trends kan inkorporeres i din marketingindsats

Billetter

Hvordan skal du drive marketing i 2020? og hvad er de største forbrugertrends med interesse for medie- og marketinginteresserede? Igennem et større trendstudie kan du blive klogere på de trends, der tegner udviklingen inden for forbruger- og marketingtrends det kommende år.

For 12. år i træk har bureaugruppen Dentsu Aegis Network udarbejdet trendstudiet PULSE20. Et trendstudie, der forudsiger de største trends i det kommende år inden for medier, mennesker og marketing.

Det ses tydeligt, at medie- og marketinglandskabet i disse år ændrer sig hurtigere end nogensinde før, og derfor tager PULSE20 afsæt i, hvad globale og nationale marketingledere peger på som de største muligheder og udfordringer i markedet nu og fremadrettet. 1.000 globale CMO’ere har bidraget til studiet for ikke at nævne en række danske marketingansvarlige fra blandt andet JYSK, Home, og Bolia, digitale eksperter, fremtidsforskere og ikke mindst danskerne selv.

Programmet vil være spækket med spændende indsigter, cases og perspektiver på, hvordan vi skal drive marketing i 2020. Vi skal på en rejse gennem tidens største trends inden for forbrugeradfærd, marketing og kommunikation.

Så kom med til en dag fyldt med spændende indsigter, cases og perspektiver på hvordan vi skal drive marketing i 2020, der giver dig et indblik i, hvordan du imødekommer fremtidens forbrugere i et praktisk marketingsperspektiv, som du aktivt kan anvende i de 2020 planer.

Til arrangementet vil du blandt andet stifte bekendtskab med trends kaldet Guide Their Life, Calm Their Anxiety, Build Meaningful Relationships og Rethink Your Transactions. PULSE20 vil blive præsenteret af Anne Rosendal og Katrine Lassen fra Dentsu Aegis Network.

Foredragsholdere


Anne Rosendal

Anne Rosendal


Anne arbejder som Senior strategi og forbrugerspecialist hos kommunikationsbureaugruppen Dentsu Aegis Network. Her arbejder hun til dagligt med at klæde brands på til at forstå nutidens forbrugere og marked til at lægge virksomheders fremtidige strategier i et omskifteligt forbruger- og mediemarked.

Katrine Lassen

Katrine Lassen


Katrine Lassen er Insight Specialist hos Dentsu, hvor hun til dagligt arbejder med markedsanalyser, strategisk kommunikation og branding i krydsfeltet mellem kvantitative og kvalitative analyser. Data og indsigter er derfor grundpillen, når hun rådgiver virksomheder indenfor trends, markedsføring, forbrugeradfærd og kommunikation.

Tid & sted


9. januar 2020
Kl. 12.30 – 15.00

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Program


Tjek ind fra 12.30 – 13.00
Seminar fra 13.00 – 15.00

Pris


600,-

Prisen er inkl. kaffe, te og vand ved ankomst, kage i pausen.
Pris er pr. deltager og ekskl. moms.

Billetter
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Ved afmelding senere end 30 dage før konferencen eller seminaret, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog muligt at sende en anden person fra samme firma i stedet. Dette bedes oplyst i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til konference@pejgruppen.dk.

Få updates når programmet er klar!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.