København — 21. juni 2019

CPH Garden

Plantetrendseminar

Plantetrendseminar

Seminar med trends, farver og stil inden forinteriør, blomster og planter med fokus på 2020

Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Billetter

Futureplant& flowertrends

I juni 2019 inviterer pej gruppen igen til et formiddagsseminar med fokus på trends, farver og stilretninger inden for planter og blomster.

Rikke Skytte, trendforsker og farvekonsulent, og Anna Marie Hillebro, selvstændig marketingkonsulent og planteekspert, har udviklet fire kommercielle trendtemaer, som kan bruges til udvikling og salg af planter, blomster, krukker med videre.

Seminaret indeholder også en opdatering på tidsånd, trends, forbrug og detail ved pej gruppens ejer Louise Byg Kongsholm, der står bag en ny bog om fremtidens detailhandel.

Trendseminaret er relevant for plante-, krukke- og emballageproducenter, blomstergrossister, havecentre, blomsterbutikker, boligindrettere, stylister samt detailhandel med samme varekategorier. En super effektiv og kommerciel formiddag med fokus på viden og perspektiv samt helt konkrete anvisninger på farver for de kommende sæsoner.

Emner


Last minute trends for 2019

Kommercielle trendtemaer til 2020

Planter og blomster til trendtemaer

Inspiration til nye koncepter og ideer

Opdatering på tidsånd, forbrug og detail

Trendark med farver, planter og blomster

Billetter

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm


Louise er trendforsker og ejer af pej gruppen. Hun er uddannet cand. merc. med speciale i strategi og ledelse og har speciale i forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er derudover også forfatter til flere bøger, chefredaktør og konsulent.

Rikke Skytte


Rikke har en baggrund som scenograf, er uddannet retail designer med speciale i udstillingsdesign og formidling af butikskoncepter. Hun har arbejdet som interiørstylist, skribent, redaktør, og interiørdesigner v. diverse museer og butikskoncepter.

Anna Marie Hillebro Nielsen


Anna Marie er selvstændig marketingkonsulent og planteekspert. Anna Marie ejer firmaet Hillebro som har fokus på markedsføring og presseindsats for den grønne branche og hun har 15 års erfaring med plantetrends og formidling.

21. juni 2019kl. 10.00–12.00


København

Cph Garden
Marbækstien, 2740 Skovlunde

1.200,-

Prisen er incl kaffe, kage og sandwich, samt adgang til Haveselskabet Cph Garden.Ved afslutning på seminaret udleveres kupon, der kan indløses til sandwich, vand, kaffe og kage i Haveselskabets Cafe.Seminaret foregår i ”Taleteltet” se vejen på de opstillede oversigttavler.For at få adgang til Cph Garden området skal man henvende sig ved billetsalget, vise billetten til seminaret og få udleveret et armbånd, der gælder som indgangsbillet.

Tilmeld dig updates på plantetrend seminaret