Herning — 29. august 2018

Plantetrendseminar

Seminar med trends, farver og stil inden forinteriør, blomster og planter med fokus på 2019

Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Eventet er afsluttet

Futureplant& flowertrends

Igen i august 2018 inviterer pej gruppen til et eftermiddagsseminar med fokus på trends, farver og stilretninger inden for planter og blomster. Rikke Skytte, trendforsker og farvekonsulent, og Anna Marie Hillebro, selvstændig marketingkonsulent og planteekspert, har udviklet fire kommercielle trendtemaer, som kan bruges til udvikling og salg af planter, blomster, krukker med videre.

Seminaret indeholder også en opdatering på tidsånd, forbrug og detail ved pej gruppens ejer Louise Byg Kongsholm, der står bag en ny bog om fremtidens detailhandel.

Derudover deltager Annette von Einem, anerkendt blomsterdekoratør, som giver et indblik i hendes egen inspirationsverden.

Trendseminaret er relevant for plante-, krukke- og emballageproducenter, blomstergrossister, havecentre, blomsterbutikker, boligindrettere, stylister samt detailhandel med samme varekategorier. En super effektiv og kommerciel eftermiddag med fokus på viden og perspektiv samt helt konkrete anvisninger på farver for de kommende sæsoner.

Emner


Last minute trends for 2018

Kommercielle trendtemaer til 2019

Planter og blomster til trendtemaer

Inspiration til nye koncepter og ideer

Opdatering på tidsånd, forbrug og detail

Du får bogen ’Total Ret@il’ med i billetprisen

Event afsluttet – se kalender

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm


Louise er trendforsker og ejer af pej gruppen. Hun er uddannet cand. merc. med speciale i strategi og ledelse og har speciale i forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er derudover også forfatter til flere bøger, chefredaktør og konsulent.

Rikke Skytte


Rikke har en baggrund som scenograf, er uddannet retail designer med speciale i udstillingsdesign og formidling af butikskoncepter. Hun har arbejdet som interiørstylist, skribent, redaktør, og interiørdesigner v. diverse museer og butikskoncepter.

Anna Marie Hillebro Nielsen


Anna Marie er selvstændig marketingkonsulent og planteekspert. Anna Marie ejer firmaet Hillebro som har fokus på markedsføring og presseindsats for den grønne branche og hun har 15 års erfaring med plantetrends og formidling.

Anette von Einem


Mange års erfaring har gjort Annette til specialist i kommunikation og skabelsen af fantastiske fortællinger og udtryk gennem blomster. Veludført blomsterdesign kommunikerer og understreger profilen på en virksomhed eller et brand i forbindelse med produktpræsentationer, presseevents, reklamer eller andet arrangement.

Blomster overrasker, fremhæver og understøtter et koncept. Mulighederne er mange og unikke. Nyt og interessevækkende. Blomster skaber imageløftende branding.
Blomsterdesigner Annette Von Einem har gennem mere end 20 år gang på gang skubbet grænserne for blomsterdesign, koncept- og eventstyling i branchen. Hun rangerer blandt Europas absolut bedste designere, og er anerkendt i branchen for sin position som trendsætter, og for sine unikke teknikker og sine stilsikre arbejder.

Mange års erfaring har gjort Annette til specialist i kommunikation og skabelsen af fantatiske fortællinger og udtryk gennem blomster. Veludført blomsterdesign kommunikerer og understreger virksomhedens profil eller et brand i forbindelse med produktpræsentationer, presseevents, reklamer eller andet arrangement.

Annette fortæller både om hvor hun selv får inspiration og giver eksempler på hvordan hun omfortolker tidens trends, et brands dna eller en personlighed til blomsterdesign.

TOTAL RET@IL bog

Med i deltagerprisen får du den nye bog ’Total Ret@il’ fra maj 2018, skrevet af Martin Michael Frederiksen og Louise Byg Kongsholm (værdi DKK 395,- + moms).

29. august 2018kl. 13.00 – 16.00


Herning

pej gruppen
Bitsovvej 2
740 Herning

(Sandwich og indskrivning fra kl. 12.00)

1.400,-

inkl. sandwich, kaffe, kage med videre samt bogen’Total Ret@il’ og specialudviklede trendark.Pris uden bog: 1.200 kr.

Tilmeld dig updates på plantetrend seminaret