Herning

31. august 2017  *  kl. 13.00 - 16.00

Planteseminar 2017


Vi gentager succesen fra 2016 og afholder et eftermiddagsseminar med fokus på trends, farver og stilretninger inden for planter og blomster. Rikke Skytte fra pej gruppen og Anna Marie Hillebro har udviklet fire kommercielle trendtemaer som kan bruges til udvikling og salg af planter, blomster, krukker mv. Trendtemaerne præsenteres af trendrådgiver Rikke Skytte, der denne gang også inkluderer stylingtips. Denne gang er der afsat mere tid til gennemgang af kommercielle og stilsikre trendtemaer til sæsonen.

Seminaret indeholder også en opdatering på tidsånd, forbrug og detail samt række relevante og lærerige cases, som kan inspirere til ny udvikling i branchen. Denne del præsenteres af pej gruppens ejer Louise Byg Kongsholm samt Anna Marie Hillebro.

Derudover deltager Liv Caroline Hotvedt Laursen og Louise Jacobsen, der står bag tidsskriftet Blad, der handler om stueplanter, grønne fingre og urbant planteliv i byrummet og i urbane hjem.

Trendseminaret er relevant for plante-, krukke- og emballageproducenter, blomstergrossister, havecentre, blomsterbutikker, boligindrettere, stylister og detailhandel med samme varekategorier.

Gratis bog + tidsskrift


Med i deltagerprisen får du bestsellerbogen ’Cross channel 2’ med de tre største trends inden for detail og nethandel, danske og internationale cases samt gode råd til revitalisering af den fysiske butik samt integration mellem offline og online.

Tidsskriftet ’Blad’ præsenterer plantelivet gennem et grafisk sofistikeret layout og smukke billeder. Siden foråret 2015 er der udkommet 6 numre af tidsskriftet, der forhandles i både ind- og udland og har modtaget omtale og anerkendelse hos både nationale og internationale medier, herunder Wallpaper.

Vores kunder:

Bliv opdateret


Få fuldt udbytte af dagen

En supereffektiv og kommerciel eftermiddag med fokus på viden og perspektiv samt helt konkrete anvisninger på farver for de kommende sæsoner. Med i deltagerprisen får du bogen ’Cross channel 2’ samt din helt egen udgave af magasinet ’Blad’.

Deltagermateriale
Dagens præsentationer tilsendes efterfølgende. Flotte trendark til sæsonen SS 18 med farver, billeder og plantetrends får du udleveret på dagen. Lige til at tage med hjem og arbejde videre med.

Du får:

Opdatering på tidsånd, forbrug og detailNye og lærerige cases i både ind- og udlandKonkrete sæsontrends til forår/sommer 2018 og efterår/vinter 18/19Stilretning og stylingtipsBogen ’Cross channel 2’Tidsskriftet ’Blad’

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og ejer af pej gruppen

Louise er uddannet cand. merc. med speciale i strategi og ledelse og har speciale i forbrugeradfærd, detailhandel, mode og interiør samt fødevarer. Hun er derudover også forfatter til flere bøger, chefredaktør og konsulent.

Rikke Skytte


Kreativ leder for trendafdelingen hos pej gruppen

Rikke har en baggrund som scenograf, er uddannet retail designer med speciale i udstillingsdesign og formidling af butikskoncepter. Hun har arbejdet som interiørstylist, skribent, redaktør, og interiørdesigner v. diverse museer og butikskoncepter.

Anna Marie Hillebro Nielsen


Selvstændig marketingkonsulent og planteekspert

Hillebro er et nystiftet firma med fokus på markedsføring og presseindsats for den grønne branche og har 15 års erfaring med plantetrends og formidling.

Liv Laursen & Louise Jacobsen


Indehavere af tidsskriftet 'BLAD'

BLAD er et dansk tidsskrift om stueplanter, grønne fingre og urbant planteliv. Louise Jacobsen og Liv Caroline Hotvedt Laursen er begge uddannede grafiske designere fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Louise har derudover en overbygning kommunikation og byplanlægning.

31. august 2017  *  kl. 13.00 - 16.00


Herning

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

(Sandwich og indskrivning fra kl. 12.00)

1.400 kr.

inkl. bogen ’Cross Channel 2’ og tidsskriftet ’Blad’

Dette event er afholdt – Se aktuelle events her

1.200 kr. uden bog, men med tidsskriftet ’Blad’
1.000 kr. uden bog og uden tidsskrift
Alle modtager trendark med farver og stilretning for SS18 uanset den valgte pris

Alle priser er ekskl moms.