København — 27/2 '19Herning — 28/2 '19

MiniTrendkonferenceSS 20

Mini TrendkonferenceSS 20

Indholdet fra den store trendkonference på kun 3 timer

Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Køb billet

Emner


Den vigtigste viden fra trendkonferencen SS 20 på kun 3 timer

Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen

Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi

Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden

Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.100,-

Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen

Billetter

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Louise BygKongsholm


Louise som er Trendforsker og ejer af pej gruppen fortæller om samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases som viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, samt hvordan man får fanget deres opmærksomhed.

pej gruppens ejer, Louise Byg Kongsholm, sætter fokus på den globale og regionale forbrugsudvikling og skaber forståelse og sammenhæng med politik, økonomi, forbrugsdrømme om det gode liv.

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier, og de har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier og livsstil og dermed de krav, som de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Rikke Skytte - foredragsholder og kreativ leder

RikkeSkytte


Rikke som er trendkonsulent og foredragsholder, sammenfatter de vigtigste pointer, farver og trenden generelt for sæsonen spring/summer 2020.

Rikke vil fortælle om den kommende sæson på denne mini trendkonference SS 20.

Et nyt årti står foran os. Med sæsonen SS 20 er 2020’erne for alvor kickstartet, og tanker om en ny begyndelse og et optimistisk, håbefuldt fremtidssyn er sat i gang.

I de ’turbulente teenageår’, som prægede 2010’erne, kæmpede vi med vokseværk, hormonelle humørsvingninger og rebelsk adfærd. De første teenageår, fra 2010 til 2015, var præget af krise, introvert adfærd og en negativ holdning til omverdenen. Men i de sidste teenageår, fra 2016 til 2019, oplever vi derimod vækst, ekstrovert adfærd og en næsten euforisk overreaktion efter mange års mørke kriseskygger.

I SS 20 er vi klar til de mere modne, selvreflekterende og identitetsbundne tyvere. Vi står foran en ny begyndelse, som inspirerer os til at tænke i retningen af en frisk start samt muligheden for at vaske tavlen ren og bygge noget op fra bunden. En mere moden tidsåndsperiode, hvor vi i højere grad hviler i os selv og har fokus på vores IDENTITET.

Med starten på det nye årti kommer kreativitet som en katalysator for en ny designverden, hvor designere kan tilføje identitet til produkter og åbne op for nye, fordybende oplevelser mellem forbrugere og brands. Som forbrugere får vi derfor mulighed for at udforske og udvikle vores personlige identitet blandt masserne og omfavne en frisk start i tæt samarbejde med iden­titetsskabende brands og produkter.

Hør Rikke fortælle meget mere om sæsonen SS 20 på mini trendkonferencen. Husk at du får en pej colour med i deltagerprisen (værdi: 2.100 kr).

SS 20 inspiration
SS 20 inspiration
SS 20 inspiration

Info


Mini trendkonference SS 20 afholdes mellem 13.00 – 16.00.
Der serveres sandwich kl. 12.00, og seminaret starter kl. 13.00.

Pris:
1 deltager: 2.900 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 underviser: 2.100 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 studerende: 600 kr. (ekskl. ‘pej colour’)

Priser er inkl. forplejning og ekskl. moms.

Tilmelding


København
27. februar 2019, kl. 13.00-16.00
KEA Guldbergsgade
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Hovedbygning A på 2. sal
Klasselokale 202

Herning
28. februar 2019, kl. 13.00-16.00
pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

2.900,-

Pris pr. deltager ekskl. moms.

Billetter

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.