Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Køb billet

Emner på dagen


Den vigtigste viden fra trendkonferencen SS19 på kun 3 timer

Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen

Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi

Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden

Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.000,-

Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen

Billetter

Foredragsholdere


Louise BygKongsholm


Louise som er Trendforsker og ejer af pej gruppen fortæller om samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases som viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, samt hvordan man får fanget deres opmærksomhed.

Louise fortæller om de nye forbrugere. De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier end tidligere og har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og servicer som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

RikkeSkytte


Rikke som er kreativ leder i pej gruppens trendafdeling forklarer at tillid er et af de vigtigste nøgleord i denne sæson. De nye forbrugergenerationer er mere optaget af tillidsvækkende involvering, samhørighed og positive visioner end yderligtgående partipolitik og religion i SS 19.

Rikke fortæller om spring/summer 19, hvor overskriften er ‘tillid. De nye forbrugergenerationer er mere optaget af tillidsvækkende involvering, samhørighed og positive visioner end yderligtgående partipolitik og religion. Tillid er et nøgleord til denne sæson, og tillid og tiltro til fremtiden vil vise sig ved, at vi søger en dyb­ere mening og skaber relationer, der kan underbygge denne følelse, og det være sig til design-, mode- eller interiør­brands. Forår og sommer 2019 byder derfor på en tid, hvor tillid og tiltro får råderum, og det tillidsfulde design skal bidrage til en livsstil, hvor vi ønsker at opnå sympati, ærlighed, harmoni og et frisind med plads til leg. Forår og sommer 2019 viser fire trend­retninger, hvor tillid er grundlaget: 1. Sympathy, 2. Honesty, 3. Harmony og 4. Playful.

Info


Seminaret holdes mellem 12.00 – 16.00.
Der serveres sandwich ved ankomst.

Pris:
1 deltager: 2.800 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 underviser: 2.000 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 studerende: 500 kr. (ekskl. ‘pej colour’)

Priser er ekskl. moms.

Tilmelding


Herning
26. februar 2018, kl. 12.00-16.00
pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

København
1. marts 2018, kl. 12.00-16.00
KEA
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Store anneks P4

2.800,-

Pris pr. deltager ekskl. moms.

Billetter

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.