Emner   |   Foredragsholdere   |   Info      Køb billet

Emner


Den vigtigste viden fra trendkonferencen AW 19/20 på kun 3 timer

Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen

Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi

Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden

Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.100,-

Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen

Billetter

Foredragsholdere


Louise BygKongsholm


Louise som er Trendforsker og ejer af pej gruppen fortæller om samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases som viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, samt hvordan man får fanget deres opmærksomhed.

pej gruppens ejer, Louise Byg Kongsholm, sætter fokus på den globale og regionale forbrugsudvikling og skaber forståelse og sammenhæng med politik, økonomi, forbrugsdrømme om det gode liv.

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier, og de har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier og livsstil og dermed de krav, som de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

RikkeSkytte


Rikke som er trendkonsulent og foredragsholder, sammenfatter de vigtigste pointer, farver og trenden generelt for sæsonen AW 19/20.

Inspirationen til den nye sæson kommer fra ekstraordinære farvesammensætninger, funktioner, former og materialer.

Der sættes fokus på den nye tidsåndsbaserede tematik samt gennemgang af temaer, farver og detaljer.

Der er i efteråret og vinteren 19/20 totalt overskud på kontoen inden for bedre livskvalitet, vækst og social ansvarlighed. Der er fokus på det helt særlige og på det ekstraordinære design og de ekstraordinære oplevelser. Det ekstraordinære eller helt særlige kan være i det ydre – i form, farver og materialer. Det ekstraordinære kan også være i det indre. Vores mentale og følelsesmæssige hulrum fyldes med tætte relationer og lindrende oplevelser.

Til sæsonen vil vi se, at ekstraordinære farver, materialer, former og funktioner træder frem, og at behovet for at fremprovokere ekstraordinære reaktioner og følelser er i centrum. Dermed er der også et øget behov for kreativitet, grænsesøgning og nye konstellationer.

pej gruppens trendmateriale til AW 19/20 indeholder både en grundhistorie, som reflekterer tidsånd og forbrugeradfærd samt fire konkrete trendtemaer til design, mode og interiør med stil, farver og farvekombinationer, samt anbefalinger til materialer og stylinger etc.

Info


Seminaret holdes mellem 12.00 – 16.00.
Der serveres sandwich ved ankomst.

Pris:
1 deltager: 2.800 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 underviser: 2.000 kr. (inkl. farvebogen ‘pej colour’)
1 studerende: 500 kr. (ekskl. ‘pej colour’)

Priser er inkl. forplejning og ekskl. moms.

Tilmelding


Herning
11. september 2018, kl. 12.00-16.00
pej gruppens Strategihus
Bitsovvej 2
7400 Herning

København
13. september 2018, kl. 12.00-16.00
KEA
Guldbergsgade 29N
2200 København N
Store anneks P4

2.800,-

Pris pr. deltager ekskl. moms.

Billetter

Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.