Herning — 6/3 '20

Mini
Trendkonference
SS 2021

Mini Trendkonference
SS 2021

Indholdet fra den store trendkonference på kun 3 timer

Emner

Den vigtigste viden fra trendkonferencen SS 21 på kun 3 timer

Gennemgang af pej gruppens grundfortælling og trendtemaer til sæsonen

Perspektiv på udviklingen af tidsånd, samfund og økonomi

Rundtur i et stort inspirationsunivers fra hele verden

Dit eget farvekort – pej colour til en værdi af DKK 2.200,-

Oversigt over konkrete og kommercielle farver og farvekombinationer til sæsonen

Dette event er slut - se andre events

Foredragsholdere

Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Louise Byg
Kongsholm


Louise som er Trendforsker og ejer af pej gruppen fortæller om samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases som viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, samt hvordan man får fanget deres opmærksomhed.

pej gruppens ejer, Louise Byg Kongsholm, sætter fokus på den globale og regionale forbrugsudvikling og skaber forståelse og sammenhæng med politik, økonomi, forbrugsdrømme om det gode liv.

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier, og de har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier og livsstil og dermed de krav, som de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Rie Fjordsøe Rasmussen

Rie Fjordsøe
Rasmussen


Rie, som er trendredaktør hos pej gruppen, sammenfatter de vigtigste pointer, farver og trenden generelt for sæsonen SS21.

Rie vil fortælle om den kommende sæson på denne mini trendkonference SS21.

Med udgangspunkt i en kortlægning af tidsånden og de vigtigste trends, der har betydning for kommercielle aktører i livsstilsbrancherne, skabes grundlaget for den kommende sæsons grundtanke, tematik og farver.

Præsentationen kredser om de fire største trendretninger for spring/summer 21, herunder grundfortælling, farver, farvekombinationer og stilretninger for både damemode, herremode, børnemode, møbler, interiør, lamper, kunst, installationer og retail. Temaerne krydres med inspirerende internationale cases, der viser hvordan temaet kan anvendes i praksis.

Husk at du får en pej colour med i deltagerprisen (værdi: 2.s00 kr).

pej colour SS 21

TIlmelding

Herning
6. marts '20

Dette event er slut - se andre events


Tidspunkt:
09.00 – 12.00


Sted:
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning


Pris:
1 deltager: 3.000 kr.*
1 underviser: 2.200 kr.*
1 studerende: 600 kr.**


* inkl. farvebogen pej colour SS 21
** ekskl. farvebogen pej colour SS 21


Tjek ind fra 08.30 – 09.00. Efter seminaret vil der blive serveret sandwich.
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.