Herning — 16/1 '19Oslo — 17/1 '19

MiniFoodkonference2020–2023

Mini Foodkonference2020–2023

Højdepunkterne fra den store food + consumer trends konference 2020-2023

Futurefoodtrends

Oplev fremtiden i dag

Hvert år i september afholder pej gruppen den store food + consumer trends konference 2020-2023, hvor der kastes lys over tidsånd, købs- og forbrugeradfærd, kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage for de mere end 300 deltagere.

Grundet den store efterspørgsel på at komme med på denne konference, afholder vi nu en miniversion, hvor vi har kogt højdepunkterne ned til en eftermiddag. Få den komprimerede viden fra den store heldagskonference på denne mini-konference, som afholdes i både Herning og Oslo.

food seminar

Emner


Få viden om de kommercielle mikrotrends, der vil påvirke indkøbsvaner og ganer frem imod 2023

Oplev hvordan du omsætter dit produkt, branding og strategien med nye trends fra fødevareindustrien

Megatrends: Hvilke største trends dikterer tidsånd og forbrugeradfærd i de kommende år?

Bliv beriget med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends

Hvordan kommunikerer du til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed

Mød cases fra hele verden, som illustrerer de nye foodtrends, så de er lige til at gå hjem og arbejde med

Billetter

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og ejer af pej gruppen

Trends 2025

De nye forbrugere i en ny tid navigerer efter helt andre værdier, og de har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier og livsstil og dermed de krav, som de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Louise er trendforsker, foredragsholder og forfatter. På konferencen bidrager hun med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends.

Cathrine Gro Frederiksen


Strategisk trendresearcher

Food trends

Hvad kommer efter plantefars, avokadotoast og alkoholfrie drinks? På konferencen præsenteres bud på nye kommercielle mikrotrends, der vil påvirke indkøbsvaner og ganer frem imod 2023. Forvent at møde inspirerende cases fra hele verden, som illustrerer og eksemplificerer de mikrotrends, der præsenteres, så de er lige til at gå hjem og arbejde med.

Cathrine er strategisk trend researcher bosat i København og Tokyo, og hun hjælper virksomheder med at kortlægge nye trends inden for deres industri samt omsætte dem til produkt, branding og strategi.

Program


Tjek ind og sandwich fra kl. 12.00 – 13.00
Seminar fra kl. 13.00 – 15.30

16. januar '19


Herning

pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

2.200,-

Underviser kr. 1.100,-Studerende kr. 550,-Priser ekskl. moms.

17. januar '19


Oslo

&Tradition showroom v. Jesper Svangård
Parkveien 41B
0258 Oslo
Norge

2.400,-

Underviser kr. 1.200,-Studerende kr. 600,-Priser ekskl. moms.
Billetter
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Alle priser ekskl. moms. Merpris i Norge skyldes større omkostninger til lokaleleje, forplejning, teknisk personale etc. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen, og ved afmelding senere end 5 dage før betales det fulde beløb. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.