Den fysiske minikonference er flyttet online

MiniFoodkonference2021–2024

Mini Foodkonference2021–2024

pej gruppen og nørgaard mikkelsen

Futurefoodtrends

Grundet Coronavirus, filmes Minifoodkonferencen, og sendes ud til alle de deltagere, der oprindeligt havde tilmeldt sig og til dem, der køber adgang sidenhen.VIGTIGT: De fødevaretrends, som præsenteres fra Nørgaard Mikkelsen, er udarbejdet ud fra hvordan verden så ud for 14 dage siden. Den krise vi alle pt. står i kommer helt sikkert til at forvandle verdensbilledet, og dermed også de trends vi vil se, fremadrettet – så det er naturligvis med det forbehold at man skal se/læse/lytte til præsentationen.

Oplev fremtiden i dag!

Hvert år i september afholder pej gruppen den store food + consumer trends konference 2021-2024, hvor der kastes lys over tidsånd, købs- og forbrugeradfærd, kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage for de mere end 300 deltagere.

Grundet den store efterspørgsel på at komme med på denne konference, afvikler vi en miniversion i samarbejde med Nørgård Mikkelsen, hvor vi har kogt højdepunkterne ned til få timer.

Emner


Få viden om de kommercielle mikrotrends, der vil påvirke indkøbsvaner og ganer frem imod 2024

Megatrends: Hvilke største trends dikterer tidsånd og forbrugeradfærd i de kommende år?

Bliv beriget med ny viden om samfund, tidsånd, forbrug samt fødevare- og detailhandelstrends

Hvordan kommunikerer du til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed

Foredragsholdere


Louise Byg Kongsholm - CEO / Adm. dir.

Louise Byg Kongsholm


Trendforsker og ejer af pej gruppen

Samfund, tidsånd og forbrug

Nutidens og fremtidens forbrugere navigerer efter andre værdier og har ændret deres adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og services som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, retail og e-tail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Du får:

Video på 1,5 time med Louise om megatrends, livsfaser og forbrug
Hele præsentationen på PDF

Hanne Harbo


Strategic food planner hos Nørgaard Mikkelsen

Få indsigt i de nyeste Food Trends.

Hvor er sundheden på vej hen? Hvad med bæredygtigheden, gastronomien, convenience, snackification, flexican tsunamien og alle de andre trends, som rykker lige nu?

Hvilke trends vil indlejre sig i danskernes bevidsthed og forbrug? Og hvad karakteriserer de største Food Trends lige nu?

Hør Strategisk Food Planner og Partner Hanne Harbo, forfatter til den meget efterspurgte Food Trends 2018 give dig overblik og indsigt.

Du får:

Video på 1 time med Hanne om kommercielle fødevaretrends
Hele præsentationen på PDF

TIlmelding

Du får:

  • Video på 1,5 time med Louise om megatrends, livsfaser og forbrug
  • Video på 1 time med Hanne om kommercielle fødevaretrends
  • PDF’er med alle præsentationer
  • Du får i alt 2,5 times præsentation + digitalt materiale


Pris:
Pr. deltager: kr. 1.800,-
Underviser: kr. 900,-
Studerende: kr. 600,-

Eventet er slut - se kalender
Du kan også tilmelde dig via mail til konference@pejgruppen.dk eller ringe til os på (+45) 9711 8900. Alle priser er ekskl. moms og inkl. forplejning. Alle priser ekskl. moms.  Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Ved afmelding senere end 30 dage før konferencen eller seminaret, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog muligt at sende en anden person fra samme firma i stedet. Dette bedes oplyst i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til konference@pejgruppen.dk