Årets sidste udgave af Branchebladet TØJ lander snart hos alle abonnenter – fyldt til bristepunktet med relevante og inspirerende artikler til alle i og omkring modebranchen.

Årets sidste udgave af Branchebladet TØJ lander snart hos alle abonnenter – fyldt til bristepunktet med relevante og inspirerende artikler til alle i og omkring modebranchen.

Hvad er der fokus på ?

I denne udgave af TØJ bringer blandt andet TØJs top 150 over modebranchens leverandører. Glæd dig til at læse alt om, hvordan det går i branchen, og hvem der er røget op og ned af rangstigen.

Herudover vil der i årets sidste udgave af TØJ som vanligt være en række modeportrætter. I denne udgave kommer vi blandt andet tæt på Canada Goose, Bon’a Parte og Københavns fortrukne modedestination, Lindgreens Allé.

Vi ser nærmere på de nyeste tendenser inden for wearble teknologi og trenden normcore, hvor det gælder om at klæde sig så almindeligt som muligt. Begge er mere end blot modefænomener.

Alt dette sat sammen på 100 sider til vores faste abonnenter.  Alt sammen nøje udvalgt, skrevet af de bedste og med stor interesse for detaljerne og det grafiske udtryk.

Hvad får du som abonnent?

TØJ er et relevant brancheblad, der klæder alle aktører på med artikler, der går bagom og tæt på branchen, giver inspiration og som flytter fokus til der, hvor skoen trykker. TØJ er modebranchens fagblad, uafhængigt og seriøst.

Du har som abonnent adgang til de bedste, mest relevante nyheder via den daglige nyhedsmail samt mange ekstra artikler online. Du har også adgang til regnskabskommentarer og messekalender, får tilsendt trendartikler og stilguides som optakt til messerne og kan deltage gratis på årets kick off. En totalpakke, der gør branchebladet til et fast anker og en kilde til viden, inspiration, perspektiv og nyheder.

Årets sidste udgave af TØJ er på vej til alle abonnenter. Og så kan du godt begynde at glæde dig til det store og inspirerende messenummer af TØJ med tre sektioner, som udkommer i januar.