For fire måneder siden gik vi fra den normale, velkendte hverdag til en forandret verden på et splitsekund. Covid-19-udbruddet har påvirket alt og alle – og ikke mindst modebranchen ser nu markant anderledes ud, end den gjorde i starten af marts 2020.

Nu er den tredje udgave af pej gruppens tidskrift TID & tendenser 2020 endelig udkommet. Her kan du blandt andet blive klædt godt på inden for strategi og ledelse med artikler, der blandt andet kaster lys på HR og forandringsledelse.

Du kan også blive inspireret af Lene Tanggaard, der mener, at afvisninger kan være en kreativ drivkraft, ligesom du kan læse om, hvordan alder som segmenteringsværktøj både kan være en begrænsning og en mulighed.

Se noget af indholdet herunder

HR – afvikling eller udvikling?
HR, som vi kender det, har ingen fremtid – ikke engang på kort sigt. De, der insisterer på at blive stående, vil se øjeblikkelige konsekvenser i forhold til organisationens evne til at tiltrække, eksekvere og udvikle. I!

Fatale forandringer – forstå forandringsledelse i en uforudsigelig verden
Vi er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. Meget af det, vi gør i dag, peger i den gale retning: Det gør forandringer til noget, der er svært. Til noget, der alligevel ikke nytter noget eller bare er noget, der skal overstås, som en undtagelse.

Det kreative nej
Afvisninger kan være en kreativ drivkraft. Ved at omfavne de fejl og afvisninger, vi støder på livet igennem, kan de give os positiv energi og blive værdifulde medspillere i vores kreativitet.

Alder – begrænsninger og muligheder
Alder som segmenteringsvariabel er en af de mest simple og mest gængse. Den er til at arbejde med i relation til store mængder data, men den er ikke specielt retningsvisende for forbrug gennem livet.

 

Du kan se hele indholdsfortegnelsen her →