Flere har allerede brugt pej gruppens unikke lokaler som lokation til deres fotooptagelser af produkter med det smukke lys som strømmer uhindret ind ad vinduerne, og de fantastiske omgivelser både inde og ude, lokker til at få det bedste frem i billederne.

Mangler du en lokation, med inspirerende omgivelser, er lige så vigtig for dig, som for os? Flere har allerede brugt pej gruppens unikke lokaler som lokation til deres fotosessions af produkter mm. Hos os strømmer det smukke lys uhindret ind ad vinduerne. De fantastiske omgivelser både inde og ude, lokker til at få det bedste frem i billederne. du kan leje lokalerne til fotosession i de smukke gamle lokaler på den renoverede Bitsovgaard.

Her kan du se behind the scenes billeder. Skovby møbelfabrik og Bloomingville har været forbi og tage billeder af deres produkter. pej gruppens domicil blev brugt som lokation.

pej gruppens lokaler bliver også flittigt brugt til både vores egne og vores kunders konferencer, seminarer, strategidage, møder, konfirmationer m.m. Kom endelig forbi og se vores domicil live. Så kan du se mulighederne for netop dit event eller lokation til din fotosession.

Lej vores lokaler her →