Shoesplanet

Fokuseret online trendsite for dem, der vil vide mere om trends, stil og farver for damesko, herresko og tasker to til fire sæsoner frem samt farveinspiration, farvekombinationer, stilguides, catwalkanalyser samt billedgalleri og streetstylereportager.

Shoesplanet

Trend Forecast

Her får du adgang til fremtidige trends og farver inden for sko og tasker med trendbøger, billedgalleri og farvelaboratorie, hvor du kan finde tegninger, skitser, farvestudier og –kombinationer, grafisk inspiration samt billeder fra modeshows. Det hele er opdelt i temaer, så det er let at overskue.

Hør mere
Shoesplanet

Beat Report

Rapporter, artikler og billeder med de nyeste modetendenser samt nye produkter fra de internationale messer såsom Lineapelle, Première Vision Leather, TheMicam, Mipel, Pitti Uomo, Premiere Classe, White, Super og Premium.

Hør mere
Shoesplanet

Fashion Shows

Studier og analyser af de nyeste trends inden for sko og læderaccessories fra de største modeshows i New York, London, Milano og Paris. Du får professionelle analyser af nye trends i forhold til former, hæle, strukturer, materialer og farver. Derudover er der closeup-billeder af sko og tasker, som er sorteret efter by og designer.

Hør mere
Shoesplanet

Style File

Den mest omfattende og up-to-date billedbank fra butiksvinduer i verdens største modebyer:
Milano, Paris, London, New York, Barcelona, Firenze, Berlin og Rom. Der er også mulighed for at generere statistikker, så du kan analysere trends op mod tidligere sæsoner.

Hør mere
Shoesplanet

Street Spy

Både i sociale miljøer rundt om i verden og gennem snapshots af mennesker i bybilledet bliver mode båret og fortolket meget forskelligt af vidt forskellige slutbrugere. Her vises sko og tasker i mange forskellige sammenhænge – lige fra hverdag til ekstremt trendy.

Hør mere
Shoesplanet

Billedarkiv gennem 16 år

Shoesplanet.com tilbyder adgang til hele billedarkivet gennem 16 år med start i vintersæsonen i år 2000. Med næsten 800.000 billeder er arkivet på Shoesplanet.com et ekstraordinært bibliotek af sko og tasker online.

Hør mere

Hør mere om Shoesplanet og hvor meget du kan spare i både tid, omkostninger og udvikling af dine produkter.