I pej gruppens nye vidensrapport om Generation Alpha er der både et generationsportræt, 10 egenskaber som fremtidens børn ikke kan undvære og seks trends til kids retail.

I pej gruppens nye vidensrapport om Generation Alpha er der både et generationsportræt, 10 egenskaber som fremtidens børn ikke kan undvære og seks trends til kids retail.

Hver af de seks retailtrends er beskrevet, eksemplificeret og visualiseret og giver et indtryk af en kompleks og krævende målgruppe.

Køb vidensrapporten lige her og bliv klædt på til fremtiden

For det første udgør detailhandel målrettet børn en kompleks problemstilling, da der er flere målgrupper. Butikken skal tiltale både børnene og deres forældre. Mens børn tiltrækkes af farverige universer, sjov og underholdning, søger forældrene genkendelse, tryghed og et mere sofistikeret udtryk for deres egne ambitioner.

Desuden er børn ikke en homogen gruppe. Hvad der appellerer til et spædbarn eller en toårig er meget anderledes end det, der appellerer til den modebevidste tween.

Detailhandel målrettet børn (og deres forældre) er samtidig underlagt de samme makrotrends som resten af detailhandlen med stigende nethandel og fysiske butikker, der kæmper for at overleve.

De seks trends, som vi har identificeret i samarbejde med Matthew Brown fra Echochamber i London, og som indgår i rapporten om Generation Alpha, er følgende:

  1. Disney Retail v. 2.0
  2. Do It Yourself
  3. Push for Posh
  4. Mini Me
  5. Help Me
  6. Tiger Mother

Køb rapporten lige her og bliv klædt på til fremtiden

Billedet til dette post er fra Crayola og hører til under trenden ‘Do it yourself’ og casen beskrives som følgende i rapporten:

The Crayola Experience is proof that nothing need be boring. The world’s most iconic crayon brand, sold in 80 countries worldwide, founded in 1885 as a pigment company, launched Crayola in 1903. Now owned by Hallmark, Crayola is using retail-tainment to drive brand awareness through the Crayola Experience; an interactive exhibition theme park which brings colour to life. Located first at the Crayola factory in Easton Pennsylvania, a second experience opened in Orlando, with a third due to open at the Mall of America in Summer 2016. The 70,000 sq ft Orlando experience has more than 25 attractions from Crayonoligists to digital animation.