First colour udkommer 11/3 2020 og udgives af pej gruppen og er livsstilbranchernes tidligste farvekort
. De første farver udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson

 og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt.

pej first colour ss22

Indhold

  • 8 farveretninger
  • Visuelt stemningsopslag til hver retning
  • Værktøj så du kan skabe dit eget farvekort
  • 50-60 farver i alt
  • PANTONE TCX (Cotton) strips af hver farve

“Jeg bruger først og fremmest pej trend som en af flere indikatorer på, om mine egne fornemmelser er rigtige. Det er en meget konkret måde at ”stikke fingeren i jorden” på i forhold til det kommercielle, bygget sammen med alle de fornemmelser, jeg selv samler sammen undervejs. Vi arbejder med produkter, der skal vare langt længere end et par sæsoner, så i kollektionsopbygningen kan det være nyttigt at arbejde med flere af bøgerne på samme tid, for at understøtte en mere langvarig tendens.” — Anne Skyum Høgfeldt, Design Manager Silkeborg Uldspinderi ApS

De første

Som de første i verden har pej gruppen – scandinavian trend institute knækket koden til at forudsige kommercielle farvescenarier – to år før forbrugerne ser farverne. Udgangspunktet for det nye trendprodukt har været næsten 30 års intensiv statistisk analyse af farvetrends i mode- og interiørbrancherne.

Forskningsprojektet har taget udgangspunkt i konkrete kommercielle farvedata fra mere end 60 sæsoner. Det store statistiske materiale er bearbejdet med det formål at finde mønstre og sammenhænge i farveudviklingen over tid. Hele projektet resulterer nu i udgivelsen af verdens første scenariebaseret farvekort first colour.

First colour udgives af pej gruppen og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Farvekortet udkommer i et begrænset oplag.

Se mere / køb