Retail Mag

NYHED!

RETAILMAG01 2019

RETAIL MAG01 2019

KøbSe sneak peek

Overblikperspektivinspiration

En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbruger­adfærd med forundring og oplever behovet for forandring. En voksende net­handel ser en lys fremtid, men internationale giganter spøger i kulissen og intensiverer kravet om øget automatisering og digitalisering. Store og små spillere kæmper med integrationsproblemer, når online og off­line mødes i kombinationer på spektret fra multi channel, over cross channel, til omni channel.

Midt i denne øgede kompleksitet, hvor evnen til at træffe de rigtige beslutninger (og gerne hurtigt), lancerer pej gruppen et nyt magasin for alle professionelle aktører i og omkring fremtidens handel.

Retail Mag giver overblik, perspektiv og inspiration til professionelle aktører inden for detailhandel og nethandel samt alle de leverandører og samarbejdspartnere, der er knyttet dertil.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, de mest inspirerende butikskoncepter, nethandlens fortsatte vækst, integrationen mellem online og offline, tips og tricks til for eksempel visual merchandising og meget mere.

pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, otte år med retail­konferencer og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018, som blev kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger i 2018. Det er denne solide erfaring og kompetence, der nu lægges bag et nyt medie for alle med interesse for fremtidens forbrugeradfærd, digitalisering, auto­matisering og konsekvenserne af dette for retail og etail. På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter får du solid viden og inspiration i Retail Mag.

Chefredaktørens signatur
Louise Byg KongsholmChefredaktør

Indhold

Når forbrugerne er 10 skridt foran

Single channel, multi channel, cross channel, omni channel, total retail. Kom i gang med en strategi, og det skal gå tjept, for forbrugerne venter ikke. Sådan lyder budskabet fra Louise Byg Kongsholm.

Hvad skete der lige?

Martin Michael Frederiksen ser nærmere på udviklingshastigheden inden for detailhandlen og stiller spørgsmålet: Hvad skete der, siden detailhandel blev løbet over ende af e-handel?

De vigtigste e-handelstrends i 2019

En række nye trends og tendenser inden for e-handel er værd at holde øje med i 2019. Lars Hedal kommer med sit bud på de kommercielt vigtigste trends.

Den fysiske butik er (stadig) under udvikling – ikke afvikling

Selv om e-handlen stiger, stopper verdens største brands ikke med at udvikle deres instore-miljøer. Ifølge Mette Skovgaard Frich synes gentænkningen af den fysiske butik ingen ende at ville tage.

VM or die

De katastrofale konsekvenser af at nedprioritere visual merchandising må ikke ignoreres. Hvis man vil sælge varer i butikken, er udnyttelsen af den fysiske ramme et must, mener Stine Grubbe.

Er enden nær? Eller er der håb forude?

Flere traditionelle murstensbutikker forsvandt fra detailscenen i 2018 og i starten af 2019. Louise Byg Kongsholm undersøger, hvad det næste skridt for de fysiske butikker er.

10 unmissable stores

Kom med en tur rundt i et udvalg af verdens mest spektakulære butikker, når Matthew Brown præsenterer 10 butikker, som du ikke må misse.

KøbSe sneak peek
Retail Mag - Sneak Peek!

Få et sneak peek på Retail mag

Når du downloader sneak peek på Retail Mag tilmelder dig nyhedsmailen. Du kan altid framelde dig igen.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det får du medRetail Mag

Retail Mag er et nyt medie fra pej gruppen – scandinavian trend institute, der også står bag branchebladene TØJ – Fashion & Business Trend og 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser. Retail Mag er inkluderet i abonnementerne på disse medier. Magasinet udkommer to gange om året – første gang den 17. april 2019.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter, får du solid viden og inspiration i Retail Mag. pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018.

Priser

Retail Mag koster DKK 300,- i løssalg og DKK 500,- i abonnement med to årlige udgivelser.

AbonnementLøssalg