Retail Mag

RETAILMAG

RETAIL MAG

KøbSe sneak peek

Overblikperspektivinspiration

En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbrugeradfærd med forundring og oplever behovet for forandring. En voksende nethandel ser en lys fremtid, men internationale giganter spøger i kulissen og intensiverer kravet om øget automatisering og digitalisering. Store og små spillere kæmper med integrationsproblemer, når online og offline mødes i kombinationer på spektret fra multi channel, over cross channel, til omni channel.

Magasinet Retail Mag giver overblik, perspektiv og inspiration til professionelle aktører inden for detailhandel og nethandel samt alle de leverandører og samarbejdspartnere, der er knyttet dertil.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, de mest inspirerende butikskoncepter, nethandlens fortsatte vækst, integrationen mellem online og offline, tips og tricks til for eksempel visual merchandising og meget mere.

Retail Mag udkom for første gang den 17. april 2019, og blev lanceret med baggrund i pej gruppens 20 års erfaring med retailtrends og otte års erfaring med retailkonferencer. Magasinet er en naturlig efterfølger til pej gruppens tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018, som blev kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger i 2018.

Indhold i Retail Mag no. 1, 2019

Retail Mag no. 1

Når forbrugerne er 10 skridt foran

Single channel, multi channel, cross channel, omni channel, total retail. Kom i gang med en strategi, og det skal gå tjept, for forbrugerne venter ikke. Sådan lyder budskabet fra Louise Byg Kongsholm.

Hvad skete der lige?

Martin Michael Frederiksen ser nærmere på udviklingshastigheden inden for detailhandlen og stiller spørgsmålet: Hvad skete der, siden detailhandel blev løbet over ende af e-handel?

De vigtigste e-handelstrends i 2019

En række nye trends og tendenser inden for e-handel er værd at holde øje med i 2019. Lars Hedal kommer med sit bud på de kommercielt vigtigste trends.

Den fysiske butik er (stadig) under udvikling – ikke afvikling

Selv om e-handlen stiger, stopper verdens største brands ikke med at udvikle deres instore-miljøer. Ifølge Mette Skovgaard Frich synes gentænkningen af den fysiske butik ingen ende at ville tage.

VM or die

De katastrofale konsekvenser af at nedprioritere visual merchandising må ikke ignoreres. Hvis man vil sælge varer i butikken, er udnyttelsen af den fysiske ramme et must, mener Stine Grubbe.

Er enden nær? Eller er der håb forude?

Flere traditionelle murstensbutikker forsvandt fra detailscenen i 2018 og i starten af 2019. Louise Byg Kongsholm undersøger, hvad det næste skridt for de fysiske butikker er.

10 unmissable stores

Kom med en tur rundt i et udvalg af verdens mest spektakulære butikker, når Matthew Brown præsenterer 10 butikker, som du ikke må misse.

KøbSe sneak peek

Indhold i Retail Mag no. 2, 2019

Retail Mag 2

Hvem er forbrugerne? Og hvorfor opfører de sig så underligt?

Det at drive handel – hvad end det er online eller offline – er blevet en mere krævende disciplin, fordi forbrugerne i dag er ti skridt foran, ikke mindst digitalt.

What is the role of the store in a digital-first world?

Physical retail is not going anywhere, but it is changing in the face of digital. This creates an exciting opportunity for retailers to figure out what value their stores offer and maximise that.

Er indkøbsoplevelsen

i din butik tiden værd for kunderne? Med fuld fokus på de ændrede markedsvilkår og et godt greb i den oplevelsesøkonomiske værktøjskasse kan små og mellemstore butikker skabe bedre indkøbsoplevelser for kunderne.

God kundeservice – en gang mere for prins Knud!

En refleksion over hvordan personaleengagement, kundeoplevelser og lønsomhed skabes i praksis i en ÆGTE kundecentreret kultur.

Oplevelser og detailhandel

Oplevelser er nøglen til fremtidens detailhandel. Men hvis det ikke (altid) skal ende i VIP-aftener med rabat, modeshows og Open by Night, hvad skal – og kan – man så?

Omnichannel retail: Der var engang…

I den moderne, tidspressede og conveniencesøgende forbrugers verden er internethandlen kommet for at blive, og grænsen mellem fysisk og digitalt er udvisket.

Kloge firmaer og mindre kloge metoder

Omnichannel og sammensmeltningen mellem fysiske butikker og onlinehandel er godt i gang med at ændre spillereglerne i retailbranchen – og vi bliver hele tiden klogere på området.

Hvorfor abonnementsmodellen er win-win for både forretninger og forbrugere

Flere retailere er begyndt at bryde med den traditionelle transaktionsbaserede forretnings­model og tage springet til abonnement, som skaber fordele for såvel butikker som kunder.

KøbSe sneak peek
Retail Mag

Få et sneak peek på Retail mag

Når du downloader sneak peek på Retail Mag tilmelder dig nyhedsmailen. Du kan altid framelde dig igen.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kunderne siger

”Magasinet er spændende fordi, det giver mig indsigt i helt aktuelle udfordringer i retail, samt indblik i nyeste tendenser og retninger indenfor retail. Det sætter tankerne i gang hos mig og giver mig inspiration, som jeg kan bruge når jeg, sammen med mine kollegaer, udvikler den retning vi hos Bolia bevæger os i. Vi er konstant i gang med at udvikle vores koncept, og i den forbindelse er Retail Mag er en stærk faglig inspirationskilde.”

– Thomas Fruergaard Schelander, Concept Design Manager hos Bolia International A/S

Det får du medRetail Mag

Retail Mag udgives af pej gruppen – scandinavian trend institute, der også står bag branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends og 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser. Retail Mag er inkluderet i abonnementerne på disse medier. Magasinet udkommer to gange om året – i april og oktober.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter, får du solid viden og inspiration i Retail Mag. pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018.

Priser

Retail Mag koster DKK 300,- i løssalg og DKK 500,- i abonnement med to årlige udgivelser.

AbonnementLøssalg

Annoncér i bladet

Mediekit 2020

Annoncér i Retail Mag i 2020. Klik og se mediekittet for 2020.