Retai lMag

Læs denne udgave gratis!

RETAILMAG

RETAIL MAG

KøbLæs denne udgave

Usædvanlige tider – usædvanlige metoder

Retail Mag blev født i maj 2019, og er her i sit andet leveår på vej til at blive etableret som et inspirerende og perspektiverende medie for dem, der er interesseret i fremtidens detail- og nethandel. Magasinet er opfølgningen på tre bestsellerbøger, der i 2014, 2016 og 2018 satte fokus på ændret for-brugeradfærd og trends samt konsekvenserne af disse. Et magasinformat er mere taknemmeligt – både for udgiver, skribenter og læsere – og derfor skif-tede vi fra bog til magasin i 2019. Tilbagemeldingerne har kun været positive.

Retail Mag er pej gruppens største medie i forhold til distribution: Det sendes automatisk til alle abonnenter på branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends, branchebladet 365DESIGN og tidsskriftet TID & tenden-ser, ligesom abonnenter på Retail Mag også modtager det.

Med pej gruppens mere end 40 års erfaring i afkodningen af trends og formidling af disse samt en stor og respekteret skare af eksterne skribenter, er Retail Mag et unikt medie, som bringer perspektiv på udviklingen – både på kort og langt sigt. Men selv de bedste planer indhentes af virkeligheden.

Vi er et trendhus, der går meget op i æstetik og lækre brugeroplevelser. Derfor sender vi under normale omstændigheder også Retail Mag til tryk – med lækkert papir og lak på forsiden. Men vi er ikke i en tid beskrevet som normale omstændigheder. Derfor har vi valgt at udgive Retail Mag nr. 1 2020 digitalt og sende den til jeres mailboks på hjemmekontoret i stedet for jeres postkasse på arbejdet.

Vi håber, at I – trods sundhedskrise og regeringens vidtgående foranstalt-ninger – har lyst til at lade jer inspirere og dermed være klar til den verden, der venter ude på den anden side.

Vi ses i Retail Mag til oktober, hvor vi i øvrigt også afholder konferencen New Retail Day i samarbejde med Detailforum.

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm
Chefredaktørens signatur

Louise Byg Kongsholm,
Chefredaktør

Overblikperspektivinspiration

En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbrugeradfærd med forundring og oplever behovet for forandring. En voksende nethandel ser en lys fremtid, men internationale giganter spøger i kulissen og intensiverer kravet om øget automatisering og digitalisering. Store og små spillere kæmper med integrationsproblemer, når online og offline mødes i kombinationer på spektret fra multi channel, over cross channel, til omni channel.

Magasinet Retail Mag giver overblik, perspektiv og inspiration til professionelle aktører inden for detailhandel og nethandel samt alle de leverandører og samarbejdspartnere, der er knyttet dertil.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, de mest inspirerende butikskoncepter, nethandlens fortsatte vækst, integrationen mellem online og offline, tips og tricks til for eksempel visual merchandising og meget mere.

Retail Mag udkom for første gang den 17. april 2019, og blev lanceret med baggrund i pej gruppens 20 års erfaring med retailtrends og otte års erfaring med retailkonferencer. Magasinet er en naturlig efterfølger til pej gruppens tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018, som blev kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger i 2018.

Indhold i Retail Mag no. 1, 2020

Retail Mag

Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug

I stedet for at fokusere på køn og alder som segmenteringsværktøjer kan man med fordel rette blikket mod de forskellige livsfaser, som forbrugerne gennemlever.

Din personlighed er en styrke i skabelsen af succesfulde kundeoplevelser

Kunder er kunder mindre end en procent af tiden, og de er mennesker 100 procent af tiden. Derfor ønsker vi alle at blive set, hørt og behandlet som mennesker og ikke som en afsætningskanal.

Future Forecast 2020

The Future Laboratory, a London-based strategic foresight consultancy, shares elements from its new Future Forecast 2020 Trend Report.

E-handel på steroider

Som med al anden teknologi er der et usynligt kapløb i gang, hvor e-handlere forsøger at skabe den bedste platform. Målet er at kunne sælge flest varer på kortest tid, skabe den største loyalitet og holde omkostningerne nede.

Amazon Go eller Amazon Wait?

Den fagre nye verden er lige rundt om hjørnet, men hvis du tror, at Amazon Go er fremtidens butikskoncept, så har du nok ikke besøgt en af butikkerne endnu.

Vielsesringen og vaskepulveret – sådan kan virksomheder gøre personalisering cool fremfor creepy

De seneste år er der sket enorme fremskridt inden for kunstig intelligens og maskinlæring. Anvendelsen af ny teknologi til
at understøtte virksomheders kunderejser er i kraftig vækst.

Fem digitale trends som danske retailere ikke kan ignorere i 2020

Internethandel har ændret forholdet mellem retailere og deres kunder. Men nye teknologiske landvindinger giver samtidig retailere de bedste forudsætninger for at (gen)-skabe tætte bånd til deres kunder.

Retail i konstant udvikling

Arkitekter inden for retailsegmentet følger udviklingen i en branche, der har ændret sig drastisk over de seneste seks år. Læs om de største tendenser, som definerer branchen i disse år.

How to create a more sustainable physical store and reach the (conscious) consumer

Sustainable retail is not only a trend, sustainable retail is part of new era, transforming the physical store into a whole new universe, offering the consumer a new set of values and sustainable experiences.

Gør butikken til brandets sanselige showroom

Fremtiden ser lys ud for den fysiske butik – i hvert fald for de detaillister, som er villige til at redefinere sig selv og styre målrettet efter forbrugernes adfærd – også selv om den ofte skifter retning.

Franchise – måske verdens bedste forretningsform for vækst?

At være dansk eller skandinavisk er en styrke og en særdeles stor fordel, når man skal ud på de internationale markeder. Det er nærmest som at være et internationalt brand, der giver substans og opmærksomhed.

KøbLæs denne udgave

Læs den gratis!

Læs ekstraordinært denne udgave af Retail Mag helt gratis. (Normalpris kr. 300,-). Køb abonnement nu, og få de næste to udgaver som et fysisk blad, når de udkommer.

Læs Retail Mag

Kunderne siger

”Magasinet er spændende fordi, det giver mig indsigt i helt aktuelle udfordringer i retail, samt indblik i nyeste tendenser og retninger indenfor retail. Det sætter tankerne i gang hos mig og giver mig inspiration, som jeg kan bruge når jeg, sammen med mine kollegaer, udvikler den retning vi hos Bolia bevæger os i. Vi er konstant i gang med at udvikle vores koncept, og i den forbindelse er Retail Mag er en stærk faglig inspirationskilde.”

– Thomas Fruergaard Schelander, Concept Design Manager hos Bolia International A/S

annoncer

Det får du medRetail Mag

Retail Mag udgives af pej gruppen – scandinavian trend institute, der også står bag branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends og 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser. Retail Mag er inkluderet i abonnementerne på disse medier. Magasinet udkommer to gange om året – i april og oktober.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter, får du solid viden og inspiration i Retail Mag. pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018.

Priser

Retail Mag koster DKK 300,- i løssalg og DKK 500,- i abonnement med to årlige udgivelser.

AbonnementLøssalg

Annoncér i bladet

Mediekit 2020

Annoncér i Retail Mag i 2020. Klik og se mediekittet for 2020.

Mediekit 2021

Annoncér i Retail Mag i 2021. Klik og se mediekittet for 2021.