Retail Mag

Netop udkommet

RETAILMAG

RETAIL MAG

KøbIndhold i denne udgave

Covid-19 – en meget grim gave

Krisetid er læringstid. Det er det altid. Og det er nemt at sige lige nu, at vi kommer styrket ud på den anden side. Men det viser historien, at vi altid gør.

Krisehåndtering er altid hårdt og beskidt arbejde, som initialt synes menings­løst. Det er kortsigtet, lettere panisk og oftest i blinde. Men det er også krise­håndteringen, der viser, hvad vi er gjort af. Vi får truffet masse beslutninger på kort tid, beskytter og udvikler vores kerneforretning, fokuserer ind og prioriterer benhårdt i, hvad der er ’need’, og hvad der er ’nice’, samtidig med at vi ekspanderer og investerer i fremtiden.

På samfundsniveau, i virksomheder og organisationer, i familier og relationer, i det personlige værdisæt og handlinger er en krise et ’wakeupcall’ – faktisk kan man beskrive det som et telefonopkald med en blid stemme, der spørger: Hvad har du egentlig gang i? Hvor er du på vej hen? Og ønsker du at komme derhen? Eller skal du et helt andet sted hen?

Man kan ligefrem sige, at en krise er en gave, der er pakket grimt ind. Denne gang faktisk rigtig grimt – for den har et lyseblåt mundbind på. Corona­krisen er en gave, som vi på ingen måde har ønsket os, som ikke er særlig interessant at modtage, og som sender nogle meget negative og skræmmende signaler.

Men modtages, det skal den – det er nemlig en tvangsgave. Og den tager lang tid at pakke op – den er nemlig pakket ind i noget frygteligt grimt papir i flere lag, og der er brugt alt for meget tape. Men det, der er indeni, er godt. Rigtig godt. Det tager bare lidt tid, inden vi ser det.

I en tid, hvor fremtid og strategi virker meget fjernt væk for de fleste, opfor­drer vi til at kigge fremad og finde det, der ligger indeni den grimme gave. Vi har samlet bidrag fra flere prominente fagfolk inden for trends, detail­handel, nethandel og kundeservice i denne udgave af Retail Mag. Vi har også inviteret skribenter, der har en holdning til fremtiden, og som kan hjælpe dig med at besvare spørgsmålene: Hvor vil du gerne hen? Og hvordan kommer du derhen?

Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm
Chefredaktørens signatur

Louise Byg Kongsholm,
Chefredaktør

OverblikPerspektivInspiration

En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbrugeradfærd med forundring og oplever behovet for forandring. En voksende nethandel ser en lys fremtid, men internationale giganter spøger i kulissen og intensiverer kravet om øget automatisering og digitalisering. Store og små spillere kæmper med integrationsproblemer, når online og offline mødes i kombinationer på spektret fra multi channel, over cross channel, til omni channel.

Magasinet Retail Mag giver overblik, perspektiv og inspiration til professionelle aktører inden for detailhandel og nethandel samt alle de leverandører og samarbejdspartnere, der er knyttet dertil.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, de mest inspirerende butikskoncepter, nethandlens fortsatte vækst, integrationen mellem online og offline, tips og tricks til for eksempel visual merchandising og meget mere.

Retail Mag udkom for første gang den 17. april 2019, og blev lanceret med baggrund i pej gruppens 20 års erfaring med retailtrends og otte års erfaring med retailkonferencer. Magasinet er en naturlig efterfølger til pej gruppens tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018, som blev kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger i 2018.

Indhold i Retail Mag nr. 2 2020

Retail Mag

Læs Retail Mag nr. 1 2020

Forbrugeradfærd

Corona har skubbet os fem år frem i tid

Pandemien har ændret vores syn på arbejde, fritid og alle andre udadvendte aspekter af livet. Men mest af alt har vi taget et kæmpe digitalt skridt fremad.

Purpose:
Er det vigtigere efter Covid-19?

Hvilken betydning har et klart formål for moderne forbrugere, og har brands, der har levet op til deres purpose i forbindelse med Covid-19, bedre chancer for at udnytte den økonomiske genopretning?

Kundeoplevelsen i 2020

Covid-19 har været hård ved detailhandlen. Kunstig intelligens (AI) kan måske vise sig på flere områder at være detailhandlens nye bedste ven.

Den fysiske butik

Greb du dit corona-momentum?

Alle fik en mulighed foræret, da Covid-19 brød løs. Nogle greb den, men alt for mange gjorde ikke. Gjorde du?

Slå tilbage mod onlineshopping?

E-handel er ikke en trussel, men nye ideer og muligheder – og masser af inspiration!

Global retail innovation in the Covid landscape

Six of the best new ‘phygital’ stores, recently opened around the world.

Omnichannel, loyalitet og abonnement

Sådan mestrer du omnichannel

Vejen til at sikre en sammenhængende oplevelse er ofte lang og besværlig, men andres erfaringer er guld værd.’

Fungerer loyalitetsprogrammer?

Langt fra alle loyalitetsprogrammer forbedrer kundeoplevelsen – se hvordan du skaber ægte tilhørsforhold.

Abonnementsrevolutionen

Antallet af abonnements- forretninger eksploderer verden over i disse år – skal du med, mens tid er?

Covid era trends – Retail Sector

The top 10 trends likely to be prevalent in the Covid era world for the retail sector.

Teknologi

Data og analystisk modenhed er afgørende

Nye spilleregler kræver nye analysemetoder og værktøjer.

Can machines & AI become the brain of retail planning?

What type of decisions need making in retail – and what role can machine learning and AI play?

Måling af kundeadfærd

Brands behøver ikke at kende kundernes inderste, kun deres karakteristika.

Køb

Retail Mag

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

Køb

Kunderne siger

”Magasinet er spændende fordi, det giver mig indsigt i helt aktuelle udfordringer i retail, samt indblik i nyeste tendenser og retninger indenfor retail. Det sætter tankerne i gang hos mig og giver mig inspiration, som jeg kan bruge når jeg, sammen med mine kollegaer, udvikler den retning vi hos Bolia bevæger os i. Vi er konstant i gang med at udvikle vores koncept, og i den forbindelse er Retail Mag er en stærk faglig inspirationskilde.”

– Thomas Fruergaard Schelander, Concept Design Manager hos Bolia International A/S

annoncer

Det får du medRetail Mag

Retail Mag udgives af pej gruppen – scandinavian trend institute, der også står bag branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends og 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser. Retail Mag er inkluderet i abonnementerne på disse medier. Magasinet udkommer to gange om året – i april og oktober.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter, får du solid viden og inspiration i Retail Mag. pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018.

Priser

Retail Mag koster DKK 300,- i løssalg og DKK 500,- i abonnement med to årlige udgivelser.

AbonnementLøssalg

Annoncér i bladet

Mediekit 2020

Annoncér i Retail Mag i 2020. Klik og se mediekittet for 2020.

Mediekit 2021

Annoncér i Retail Mag i 2021. Klik og se mediekittet for 2021.