Retail Mag no. 2 2019 / udkommer 23/10 2019

Udkommer næste gang 23/10 '19

RETAILMAG

RETAIL MAG

KøbSe sneak peek på nr. 1

Overblikperspektivinspiration

En tilsyneladende kriseramt detailhandel ser på ændret forbruger¬adfærd med forundring og oplever behovet for forandring. En voksende net¬handel ser en lys fremtid, men internationale giganter spøger i kulissen og intensiverer kravet om øget automatisering og digitalisering. Store og små spillere kæmper med integrationsproblemer, når online og off¬line mødes i kombinationer på spektret fra multi channel, over cross channel, til omni channel.

Magasinet Retail Mag giver overblik, perspektiv og inspiration til professionelle aktører inden for detailhandel og nethandel samt alle de leverandører og samarbejdspartnere, der er knyttet dertil.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse.

Magasinet er ikke branchespecifikt, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, de mest inspirerende butikskoncepter, nethandlens fortsatte vækst, integrationen mellem online og offline, tips og tricks til for eksempel visual merchandising og meget mere.

Retail Mag udkom for første gang den 17. april 2019, og blev lanceret med baggrund i pej gruppens 20 års erfaring med retailtrends og otte års erfaring med retail¬konferencer. Magasinet er en naturlig efterfølger til pej gruppens tre bestsellerbøger om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018, som blev kåret som en af de 10 bedste erhvervsbøger i 2018.

Indhold i Retail Mag no. 1, 2019

Retail Mag no. 1

Når forbrugerne er 10 skridt foran

Single channel, multi channel, cross channel, omni channel, total retail. Kom i gang med en strategi, og det skal gå tjept, for forbrugerne venter ikke. Sådan lyder budskabet fra Louise Byg Kongsholm.

Hvad skete der lige?

Martin Michael Frederiksen ser nærmere på udviklingshastigheden inden for detailhandlen og stiller spørgsmålet: Hvad skete der, siden detailhandel blev løbet over ende af e-handel?

De vigtigste e-handelstrends i 2019

En række nye trends og tendenser inden for e-handel er værd at holde øje med i 2019. Lars Hedal kommer med sit bud på de kommercielt vigtigste trends.

Den fysiske butik er (stadig) under udvikling – ikke afvikling

Selv om e-handlen stiger, stopper verdens største brands ikke med at udvikle deres instore-miljøer. Ifølge Mette Skovgaard Frich synes gentænkningen af den fysiske butik ingen ende at ville tage.

VM or die

De katastrofale konsekvenser af at nedprioritere visual merchandising må ikke ignoreres. Hvis man vil sælge varer i butikken, er udnyttelsen af den fysiske ramme et must, mener Stine Grubbe.

Er enden nær? Eller er der håb forude?

Flere traditionelle murstensbutikker forsvandt fra detailscenen i 2018 og i starten af 2019. Louise Byg Kongsholm undersøger, hvad det næste skridt for de fysiske butikker er.

10 unmissable stores

Kom med en tur rundt i et udvalg af verdens mest spektakulære butikker, når Matthew Brown præsenterer 10 butikker, som du ikke må misse.

KøbSe sneak peek
Retail Mag - Sneak Peek!

Få et sneak peek på Retail mag

Når du downloader sneak peek på Retail Mag tilmelder dig nyhedsmailen. Du kan altid framelde dig igen.

Det får du medRetail Mag

Retail Mag udgives af pej gruppen – scandinavian trend institute, der også står bag branchebladene TØJ – Fashion & Business Trends og 365DESIGN samt tidsskriftet TID & tendenser. Retail Mag er inkluderet i abonnementerne på disse medier. Magasinet udkommer to gange om året – i april og oktober.

Retail Mag lægger op til fordybelse og er målrettet alle, der interesserer sig for fremtidens detailhandel og nethandel samt alle mulige kombinationer mellem disse. Magasinet er ikke branchespecifik, men ser på den generelle udvikling, udfordringer og muligheder samt de vigtigste trends.

I magasinet kan du blandt andet læse om:

  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

På baggrund af stor erfaring fra pej gruppen og unikke fagstærke skribenter, får du solid viden og inspiration i Retail Mag. pej gruppen har 20 års erfaring med retailtrends, 8 år med retailkonferencer, og står bag tre bestsellere om fremtidens detailhandel: Cross Channel fra 2014, Cross Channel 2 fra 2016 samt Total Retail fra 2018.

Priser

Retail Mag koster DKK 300,- i løssalg og DKK 500,- i abonnement med to årlige udgivelser.

AbonnementLøssalg

Annoncér i bladet

Mediekit 2019

Annoncér i Retail Mag i 2019. Klik og se mediekittet for indeværende år.

Mediekit 2020

Annoncér i Retail Mag i 2020. Klik og se mediekittet for 2020.