Retail Safari

London, New York, Tokyo, Warsawa, Paris, Amsterdam, Milano, Los Angeles og Berlin

Trods de mange historier om detailhandelskollaps og tomme shoppingcentre, har detailhandlen faktisk aldrig været mere kreativ og innovativ. Netlukninger og restriktioner var hård kost for fysiske butikker, men gav et nødvendigt skub fremad. I dag er de fleste butikker langt mere digitale samtidig med at der satses endnu mere på oplevelsen i butikken.

Verdens bedste shoppingområder summer af ny energi og kan få selv den mest inkarnerede traditionelle retailer eller rene onlineaktør til at falde bagover. Hvis du vil se, hvordan man driver succesfuld detailhandel i fremtiden, er der ingen bedre måde end at udforske de bedste shoppinggader med dit team på en retail safari sammen med en lokal guide.

Vi har et hold af faste og lokale samarbejdspartnere, der kan sikre dig og dit team en unik oplevelse i storbyernes inspirerende shoppingområder. Hver by har sit helt eget skatkammer af koncepter, som skal opleves LIVE.

Vi specialiserer os i de bedste shoppingbyer: London, New York, Tokyo, Warsawa, Paris, Amsterdam, Milano, Los Angeles og Berlin og du og dit team vil blive guidet personligt gennem verdens bedste butikker!

Byer der aldrig sover, har altid noget at byde på og er kendte for deres innovative koncepteber, deres dristige visuelle merchandising og fantasifulde kulinariske oplevelser. Restauranter, butikker og hoteller har gennem de seneste år været nødt til at tilpasse sig den nye verden – og de bedste viser vejen for alle andre.

Hvad får du ud af en retail safari?

  • Identificering af de seneste trends – både inden for butik,nethandel og omnichannel
  • Du kommer foran dine konkurrenter i identificering og implementering af trendrigtige koncepter
  • Du lærer at afkode trends, at finde inspiration på tværs af brancher og skabe fornyelse med succes og bundlinje for øje – et værktøj til selv at kunne tage på inspirationsture fremovver

Med vores unikke team af lokale specialister kan vi tilbyde en stressfri navigation rundt i de bedste kvarterer og shoppinggader i de bedste byer. Vi sikrer, at du går direkte til de seneste og bedste detailoplevelser, og bliver introduceret til hvert koncepts grundtanke og effekt.

Specialdesignede ruter rundt i byerne, tilpasset branche og specifikke ønsker, sikrer at du får mest ud af dine rejse – lige meget om det kun få timer eller flere dage.

Kom med på safari

Book en tur

Send os et par linjer med dine tanker, så sammensætter vi en retail safari du aldrig vil glemme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.