Retail Safari

London, New York, Tokyo, Seoul, Paris, Amsterdam, Milano, Los Angeles og Berlin

Mens medierne er fulde af historier om det kommende detailhandelskollaps, har detailhandlen faktisk aldrig været mere kreativ og innovativ. Verdens bedste shoppingområder summer af energi og kan få selv den mest inkarnerede nethandelsekspert til at falde bagover. Hvis du vil se, hvordan man driver succesfuld detailhandel i fremtiden, er der ingen bedre måde end at udforske de bedste shoppinggader med dit team på en retail safari sammen med en lokal guide.

Vi har et hold af faste og lokale samarbejdspartnere, der kan sikre dig og dit team en unik oplevelse i storbyernes inspirerende shoppingområder. Hver by har sit helt eget skattekammer af detailhandelskoncepter, som skal opleves LIVE.

Vi specialiserer os i de bedste shoppingbyer: London, New York, Tokyo, Seoul, Paris, Amsterdam, Milano, Los Angeles og Berlin og du og dit team vil blive guidet personligt gennem verdens bedste butikker!

Byer der aldrig sover, har altid noget at byde på og er kendte for deres innovative detailscene, deres dristige visuelle merchandising og fantasifulde kulinariske oplevelser. Restauranter, detailhandlere og hoteller har gennem de seneste år været nødt til at tilpasse sig den nye digitale verden i deres respektive industrier. Hoteller eksperimenterer med detailhandel, mens detailhandlerne forsøger at forstærke deres butiksoplevelse og restauranter rykker ind alle vegne.

Hvad får du ud af en retail safari?

  • Identificering af de seneste trends – både inden for offline, online og kombinationer af disse
  • Du kommer foran dine konkurrenter i identificering og implementering af trendrigtige koncepter
  • Du lærer at afkode trends, at finde inspiration på tværs af brancher og skabe fornyelse med succes og bundlinje for øje

Med vores unikke team af lokale specialister kan vi tilbyde en stressfri navigation rundt i de bedste kvarterer og shoppinggader i de bedste byer. Vi sikrer, at du går direkte til de seneste og bedste detailoplevelser, og bliver introduceret til hvert koncepts grundtanke og effekt.

Specialdesignede ruter rundt i byerne, tilpasset branche og specifikke ønsker, sikrer at du får mest ud af dine rejse – lige meget om det kun få timer eller flere dage.

Kom med på safari

Book en tur

Send os et par linjer med dine tanker, så sammensætter vi en retail safari du aldrig vil glemme.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.