Trendstudie / Marketingseminar

PULSE22

Herning 18.01.22

Book din plads

Dentsus årlige trendstudie

Til PULSE22 inviterer vi dig med på en rejse. En rejse, hvor attraktionerne undervejs er ny forbrugeradfærd, kreativ mediebrug og innovative cases. Destinationen er rendyrket inspiration, og med dig hjem til souvenir-hylden får du nye idéer og konkrete værktøjer til, hvordan du skal gribe 2022 an.

Med dig som rejseguider er vores dygtigste forbrugereksperter, som sammen med deres team bruger måneder på at identificere de største tendenser for 2022. Grundig research, ekspertinterviews, dataindsamlinger, undersøgelse af databaser og meget mere udgør fundamentet for PULSE22; alt sammen for at kunne give dig størst mulig inspiration til året, der kommer.

Forbrugeradfærd · Medieforbrug · Tendenser · Marketing ·

Foredragsholdere

Julie Daugaard

Julie Daugaard er Strategy Director på dentsus kontor i Aarhus. De seneste otte år har hun drevet kommercielle projekter og forretningsudvikling med afsæt i forbrugeradfærd, markedsindsigter og trends. Til daglig hjælper de en række af dentsus kunder med at lære deres forbrugere og marked endnu bedre at kende, og herudfra lægge strategi for at fastholde kunder, vinde nye kunder og indtage markedsandele.

Johanne

Johanne la Cour er Strategy & Insight Manager på dentsus kontor i Aarhus. Med kvalitative og kvantitative analyser af forbrugere og markeder som det stærke fundament, rådgiver Johanne til dagligt virksomheder om trends, markedsføring, forbrugeradfærd og kommunikation.

Det får du på seminaret

  • Vores ambition med PULSE22 er at give dig så meget inspiration og så mange nye idéer som muligt. Du kan forvente at se en række cases fra både danske og internationale brands, der allerede har taget hul på arbejdet med de trends, vi præsenterer.
  • Med dig fra seminaret får du ny viden og konkrete værktøjer til, hvordan du skal navigere i næste års trends, så du kan være på forkant med udviklingen.
  • De seneste 14 år har vi i efteråret brugt måneder på at undersøge, analysere og kondensere en enorm mængde data, indsigter og cases. Disse måneders arbejde samles i en inspirerende præsentation, hvor vi gennem en række forskellige trends præsenterer forbrugerindsigter, cases og implikationer, der kan hjælpe dig med at planlægge din marketingindsats for det kommende år.

Dato

Herning
18.01.22
13.00—15.00

Strategihuset
pej gruppen
Bitsovvej 2
7400 Herning

Pris pr. person

  • Pris pr. deltager: kr. 1.095,-
Billetter

FAQ

Du får udvalgte slides tilsendt som pdf efter seminaret. Der serveres frugt, kage, kaffe, the og vand i pausen.

På denne konference kan du ikke deltage online. Se vores kalender for andre muligheder her →

Tilmeldte deltagere flyttes automatisk med til ny dato, men får besked om dette i forvejen. Måtte vi være tvunget til at aflyse en konference, krediterer vi naturligvis det fulde beløb.

Tilmeldinger er som udgangspunkt bindende. Hvis du  afmelder dig senere end 30 dage før konferencen, kan beløbet ikke krediteres. Det er dog altid muligt at sende en anden person fra samme virksomhed i stedet, hvis dette oplyses i forvejen. Ring på 9711 8900 eller skriv til [email protected]