Webinar

Pulse2021

Pulse 2021 er et marketingseminar, der forudsiger de største trends i 2021 inden for medier, mennesker, marketing og martech

Covid-19 foranstaltninger. Læs mere her →

Det årlige trendstudie

PULSE er marketingbureauets dentsus årlige trendstudie. Hvert efterår de sidste 13 år har dentsu brugt måneder på at undersøge, analysere og kondensere en enorm mængde data, cases og interviews, og omdanne dén viden til forbrugerindsigter og trends. Disse måneders arbejde er samlet i en inspirerende præsentation, hvor de gennem en række forskellige trends præsenterer forbrugerindsigter, marketing-cases og anbefalinger, der kan hjælpe dig med at planlægge din marketingindsats for det kommende år.

Ambitionen med PULSE21 er at give dig så meget inspiration og så mange nye idéer som muligt. Du kan forvente at se en række cases fra både danske og internationale brands, som er firstmovers, der allerede har taget hul på arbejdet med de trends, som dentsu præsenterer. Du vil også opleve, at oplægsholderne har en holdning fra scenen, og at de på nogle punkter vil skubbe til dine holdninger.

Foredragsholdere

Julie DaugaardDentsu

Strategy Director
Dentsu Aarhus

Julie Daugaard er Strategy Director på dentsus kontor i Aarhus. De seneste otte år har hun drevet kommercielle projekter og forretningsudvikling med afsæt i forbrugeradfærd, markedsindsigter og trends. Til daglig hjælper de en række af dentsus kunder med at lære deres forbrugere og marked endnu bedre at kende, og herudfra lægge strategi for at fastholde kunder, vinde nye kunder og indtage markedsandele.

Paw Bæk HansenDentsu

Strategy Director
Dentsu København

Paw Bæk Hansen er Strategy Director på dentsus kontor i København. Til dagligt arbejder Paw med markedsanalyser og målgruppeindsigter i krydsfeltet mellem kvantitative og kvalitative analyser. Data og indsigter er derfor grundpillen, når han rådgiver virksomheder inden for trends, markedsføring, forbrugeradfærd og kommunikation.

Hvem kan deltage?

PULSE-præsentationen er for dig, der arbejder med salg, marketing, kommunikation, e-comm, virksomhedsledelse og/eller forretningsudvikling.

Dentsu er en international bureaugruppe, der består af en række bureauer, der arbejder med alt fra medieplanlægning og -indkøb, til konceptudvikling, analyser, kommunikationsstrategi og over i performance marketing bureau og webudvikling. Dentsu har i Danmark kontorer i Aarhus og København.

Tilmelding

Program

09.00-09.55
Intro og præsentation af 4 trends

09.55-10.05
Pause

10.05-10.45
Præsentation af 4 trends

10.45-11.00
Spørgsmål

Online21.01.2109.00 – 11.00

Ja tak, lad mig komme med! →

Tidspunkt:
09.00 – 11.00


Sted:
Online via Zoom


Pris:
pr. deltager: kr. 500,-


Billetter

Alle priser er ekskl. moms.Læs handelsbetingelserne her >