Praktikophold


Hos pej gruppen kan du prøve alle medier af – både offline og online. Du kan grave dig ned i research, arbejde med grafiske trends og digitale medier. Du kan skrive artikler inden for mode, interiør, trends og livsstil til B2B markedet samt deltage i udviklingen af trendprodukter. Vil du være en del af vores team, så kig med her.

Bliv praktikant ved nordens største trendbureau

Project

Ansvar

Du kommer til at arbejde med hurtige deadlines på daglige opgaver. Men du vil også blive dybt involveret i og få medansvar på de mere langstrakte projekter.

hifive

Vi lytter til dig

Din mening vil blive hørt. Vi lever af gode ideer. Har du kreative forslag til gode historier eller nye måder at anskue vores produktioner på, så vi lytter til dig.

Friendship

Sammenhold

Du bliver en del af holdet, og vi vægter det sociale og et godt sammenhold højt. Vi arbejder tæt sammen med alle afdelinger i huset, så du kommer til at kende os alle.

Vælg afdeling

Redaktionen


Er du skarp med en pen, har du stor interesse for medier? Kunne du tænke dig at skrive om livsstil, mode, design, interiør og trends i både on-lineartikler og trykte branche blade? Som praktikant på redaktionen hos pej gruppen får du mulighed for at arbejde med B2B-kommunikation. Du får lov at grave dig ned i research, lave portrætter og skrive artikler om emner, der vedrører mode-, design-, interiør- og livsstilsbranchen.

Ledig fra Januar >
Send ansøgning og cv til redaktør, Helene ­Mathiasen, på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Trendafdelingen


Som praktikant i trendafdelingen deltager du aktivt i det praktiske arbejde med udarbejdelsen af pej gruppens egne trendbøger til virksomheder inden for mode-, livsstils- og interiørbranchen. I løbet af din praktik kommer du til at arbejde både kreativt og praktisk med materialer, design og visuel formidling samt bidrage til, at trendbøgerne kommer helt i mål.

Ingen ledige pladser
Send ansøgning og cv til trendredaktør, Rie Fjordsøe Rasmussen, på rfr@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Marketingafdelingen


Har du interesse for trends og brænder du for mode, interiør og design. Formår du at omdanne din research til gode og stærke SEO tekster samt at formidle det visuelt? Det vigtige for os er, at du er yderst struktureret og interesseret i nye og spændende opgaver. Det gør heller ikke noget, at du også har et godt grafisk øje. Hvis det er dig, så hører vi gerne fra dig!

Ledig fra Januar-AprilOptaget fra Maj >
Send ansøgning og cv til marketingansvarlig, Sussie Rasmussen, på sr@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Grafisk afdeling


Brænder du for grafisk design? Er du til trykte medie eller web, online markedsføring, sociale medier? Har du lyst til at arbejde med programmer og platforme som Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Mailchimp, Wordpress, Magento? Så kan du hos pej gruppen prøve det. Du får lov til at arbejde med spændende projekter, og du er med til skabe vores produkter samt synliggøre og udvikle vores tilstedeværelse både offline og online.

Ingen ledige pladser
Send ansøgning og cv til art director, Anja Bloch-Hamre, på abh@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Det siger praktikanterne...

Sofie Borup - skribent

Sofie Borup

Professionsbachelor i kommunikation,
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen)

Lige fra første dag fik jeg lov til at afprøve min faglige journalistiske viden, som jeg har lært gennem min uddannelse, i praksis. Med stor tiltro til mig som kommunikationspraktikant fik jeg tildelt mit eget ansvarsområde, hvilket var motiverende, udfordrende og utrolig lærerigt.

Mit praktikforløb hos pej gruppen har uden tvivl været et af de mest lærerige semestre, som jeg har haft under min uddannelse. Jeg har gjort mig en masse læring lige fra journalistisk formidling til organisationsteori, som jeg kan tage med videre i erhvervslivet. Jeg kan varmt anbefale pej gruppen til dig, som søger en lærerig praktikoplevelse, hvor du bliver en del af et kompetencestærkt team.

Katrine Fisker Christensen

Katrine Fisker Christensen

Retail Design & Management,
VIA University College
(Praktik i trendafdelingen)

Praktiklivet i trendafdelingen har været en kæmpe fornøjelse at være en del af. Lærerig, spændende og generelt utrolig givende på mange punkter. pej gruppen formår at gøre overgangen, fra at være ny til at være en integreret del af virksomheden, overskuelig og let håndterbar.

Fra første dag blev jeg introduceret for en liste med opgaver og deadlines for hele praktikforløbet. Du ved derfor fra dag et, at du bliver tiltroet en masse ansvar. Ansvar som du, igennem hele forløbet, af egen lyst kan få pålagt mere af. I tiden hos pej gruppen har jeg bl.a. haft ansvaret for indsamling og håndtering af materialeprøver til pej forecast, case research, visualisering af konkrete trends, idéudveksling og medudvikling af trendbøger, samt opdatering af trendafdelingens instagram profil.

pej gruppen er en inspirerende og pulserende virksomhed med et bredt fagligt aspekt. Med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger, stifter man som praktikant derfor også hurtigt bekendtskab med virksomhedens andre arbejdsområder og hvordan de fungerer i det praktiske. Arbejdet forgår i skønne landlige omgivelser i et tæt og stærkt kollegialt miljø. Her er både plads til spas og seriøsitet.

Som praktikant har man alle muligheder for at udvikle sig fagligt og ideer og input bliver hørt og værdsat. Jeg sender derfor mine varmeste anbefalinger til pej gruppen som praktikplads!

Stine Hougaard Sørensen

Stine Hougaard Sørensen

Digital konceptudvikling,
Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i marketingafdelingen)

I min praktik fra august til november i 2019 gik for det første alt for stærkt. Men når det så er sagt, så vil jeg varmt anbefale pej gruppen, som praktiksted.

Jeg blev i mit praktikforløb kastet ud i mange forskellige opgaver, herunder forfatning af SEO-tekster, produktoprettelser på trendstore.dk, SoMe, herunder facebookannoncering, nyhedsmails, og meget meget andet.

Noget jeg virkelig har nydt, har været at jeg har arbejdet selvstændigt, og samtidigt har fået lov til at forme min egen profil. I marketingsafdelingen er jeg blevet spurgt om, der var ting, jeg godt kunne tænke mig at sidde mere med eller om der var noget jeg gerne ville lære. Det, at jeg selv er blevet inddraget i valg af arbejdsopgaver, har gjort at jeg også har taget meget mere ejerskab over de projekter, jeg har siddet med.

pej gruppen er et sted, hvor du bliver hørt, set og føler dig som en del af teamet fra day one. For mig, har det været vigtigt at tage ansvar for mit arbejde og min egen læring, og jo mere du deltager aktivt, spørger ind til hvorfor og hvordan, jo mere får du ud af dit praktikophold. Der er ingen dumme spørgsmål.

Rune Kjeldsmark

Rune Kjelsmark

Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen)

Mit praktikforløb hos pej gruppen har været en sand fornøjelse. Jeg havde ansvaret for onlineplatformen 365DESIGN, som jeg dagligt berigede med spændende artikler inden for design-, interiør- og livsstilsbranchen.

Allerede fra første dag fik jeg tildelt masser af ansvar, som løbende voksede i takt med, at mine kommunikative evner og min viden om branchen voksede. Der blev med det samme udvist en stor tiltro til mine faglige kompetencer, som gav mig blod på tanden og en lyst til at arbejde endnu hårdere.

Jeg kan ærligt sige, at jeg under mit praktikforløb hos pej gruppen har lært mere om journalistisk formidling, end jeg har gennem min uddannelse på Journalisthøjskolen. Dette skyldes i høj grad, at jeg hver dag var omgivet af professionelle kollegaer, der med glæde gav konstruktiv feedback og input, når det var nødvendigt. Denne sparring var uundværlig i min stræben på at blive endnu bedre.

Jeg vil anbefale pej gruppen som praktiksted til alle, der søger en spændende, udfordrende og lærerig oplevelse. Send din ansøgning med det samme – det vil du ikke fortryde!

Mette Jochimsen

Mette Jochimsen

PBA Furniture Design,
VIA Design & business
(Praktik i trendafdelingen)

Første dag i min virksomhedspraktik i trendafdelingen, lå der en liste klar med deadlines og opgaver, som gav et godt overblik over hele praktikforløbet. På den måde fik jeg muligheden for at tage ansvar og arbejde selvstændigt, og troen på min faglighed og kompetencer voksede i takt med de forskelligartede arbejdsopgaver. Ved pej gruppen og i trendafdelingen indgik jeg i et helt unikt fællesskab blandt søde kollegaer, og fandt ud af hvordan man kan arbejde med kommercielle budskaber gennem ord, tale og billeder.

På én måned har jeg arbejdet med pej forecast, skrevet trend- og portrætartikler til både TØJ og 365DESIGN samt udarbejdet artikler ud fra bøgerne Trendsociology v. 2.0 og Total Ret@il. Til pej toolbox blev min erfaring som møbeldesigner blandt andet brugt til interiørillustrationer – tegnet ud fra trendmateriale og forståelse. Der er kort vej fra idé til handling og derfor nåede jeg også at se arbejdet blive publiceret kort efter det blev afleveret, hvilket gav en masse selvtillid og forståelse for vigtigheden af ens arbejde, uanset funktion.

Efter trendafdelingen og at have skrevet flere artikler til både magasiner, nyhedsbreve og online medier har jeg fået lov til at fortsætte hos redaktionen. Det redaktionelle arbejde giver mulighed for at forstå hele virksomheden og lære redaktionelt arbejde, under faglig oplæring.

Maria Vanghøj Kristensen

Maria Vanghøj Kristensen

Markedsføringsøkonom,
Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i marketingafdelingen)

Mit praktikforløb på 4 måneder som marketingpraktikant hos pej gruppen er gået ekstremt stærkt. Det alene vidner om, hvor dejligt et praktiksted pej gruppen er.

Som praktikant i marketingafdelingen har jeg arbejdet med mange spændende opgaver inden for online markedsføring. Herunder sociale medier, nyhedsbreve, SEO-formidling samt optimering af trendstore.dk. I min hverdag har jeg beskæftiget mig meget med tekstforfatning, og så har jeg været med som tovholder for opbygning af en ny engelsk trendstore, hvilket har været et rigtig spændende projekt.

Allerede fra dag 1 har jeg følt mig som en del af teamet hos pej gruppen, hvor jeg i den grad har fået lov til at prøve mine færdigheder af. Det har været fantastisk lærerigt at prøve min teori af i praksis og komme ud og opleve erhvervslivet i en dynamisk, travl og spændende virksomhed, som pej gruppen.

Som praktikant har jeg fået tildelt en del ansvar og fået lov til at fordybe mig i opgaver og arbejde selvstændigt, hvilket har gjort at jeg i den grad har udviklet mig fagligt! Under mit praktikforløb har jeg siddet i et tæt team, hvor der altid har været plads til at spørge og få hjælp.

I forbindelse med mit praktikforløb skal jeg på min uddannelse udarbejde i en hovedopgave, hvilket jeg også har fået plads til. Ligesom der har været plads til at arbejde hjemme i nogle dage, hvis der har været brug for det.

Jeg kan varmt anbefale pej gruppen, som praktikplads! Du kan forvente et inspirerende arbejdsmiljø, gode kolleger, spændende opgaver, at få tildelt ansvar, at udvikle dig fagligt og jeg kunne blive ved. Hvis ovenstående har fanget din interesse, så skynd dig at sende din ansøgning før en anden gør det!

Frederikke Lyshøj Hansen - Salgs- & marketingkoordinator

Frederikke Lyshøj Hansen

Digital konceptudvikling, Erhvervsakademi MidtVest
(Praktik i grafisk afdeling)

Som praktikant fik jeg fra start et stort ansvar ved overtagelse af planlægning og håndtering af sociale medier og der blev dermed vist mig stor tillid fra virksomheden. Et nøgleord for arbejdsmoralen hos pej gruppen er teamwork, og det mærkes tydeligt at der afdelingerne imellem er en stor samarbejdsånd – som sikrer kvaliteten af hvert område som pej gruppen opererer med.

Med det store ansvar er jeg blevet meget skarpere og stærkere i mit fag, grundet erfaringerne jeg har gjort mig gennem fokuseret og selvstændigt arbejde – men også gennem god dialog med fantastiske kolleger. Det har betydet en stor del for mit uddannelsesforløb, som digital konceptudvikler, at jeg hos pej gruppen har fået lov til at afprøve teori i praksis samt at være en del af et stærkt fællesskab.

Mine varmeste anbefalinger af pej gruppen går til fremtidige praktikanter, som både ønsker at få ansvar samt at være omgivet af kompetente og positive mennesker.

Frigg Falk Sabroe

Frigg Falk Sabroe

Cand.ling.merc i virksomhedskom., Aarhus Universitet
(Praktik på redaktionen)

Mit forløb hos pej gruppen har været et solidt springbræt til det store, til tider skræmmende, erhvervsliv. Jeg fandt min niche, og det journalistiske arbejde er nu min fuldtidsbeskæftigelse.

Jeg har under mit praktikforløb opsnappet værdifulde kvalifikationer inden for det redaktionelle felt – her er det værd at nævne, at fingrene ikke har hvilet på tastaturet særlig længe ad gangen. ’Tempo is key’, uden at gå kompromis med den saglighed og professionalisme, som redaktionen har i sin nyhedsformidling.

Samtidig har jeg også fået lov til at arbejde med nogle af mine absolut favoritopgaver, hvilket har været dybdegående interviews med prominente personligheder inden for modebranchen – artikler, som har fået plads både online og i den trykte udgave af TØJ.

Med dét sagt, har det også været en sand fornøjelse at være en del af arbejdsmiljøet hos pej gruppen. Det er ikke alle arbejdspladser, der er gearet til praktikanter, men pej gruppen stabler en fantastisk læringsplatform på benene. Det halve år hos pej gruppen har virkelig sat spor i min faglige dna.

Nina Lolle - praktikant hos pej gruppen

Nina Lolle

Cand.Design,
KADK
(Praktik i trendafdelingen)

Under min virksomhedspraktik i trendafdelingen ved pej gruppen oplevede jeg fra første dag at få tildelt stor ansvar. Jeg følte mig hurtigt som en integreret del af virksomheden, og troen på min faglighed og kompetencer voksede i takt med inddragelsen i de mange forskelligartede arbejdsopgaver. Arbejdsopgaver der bestod i alt fra trendresearch, udvikling af materiale til trendmapper, idéudvikling, forfatning af trendartikler med selvvalgte emner og praktiske ad hoc opgaver. Jeg er blevet udrustet til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, men også til at indgå i et fælleskab i en dynamisk virksomhed, hvor man i høj grad løfter i flok, og hjælper hinanden, hvor man kan. En praktikplads ved pej gruppen giver på alle måder et indblik i, hvad det vil sige at arbejde med trendsociologi, at indgå i et fællesskab blandt søde kollegaer, og hvad der kræves for at kunne formidle præcise og kommercielle budskaber gennem ord, tale og billeder.

Hanna Engholm, praktikant hos pej gruppen

Hanna Engholm

Business & Design,
VIA DESIGN
(Praktik i marketingafdelingen)

Som marketingpraktikant for pej gruppen har jeg fået mulighed for at bruge mine kvalifikationer og udvikle mig fagligt. Jeg har under mit praktikforløb beskæftiget mig med at synliggøre og styrke trendprodukternes tilstedeværelse online. Jeg har fået tildelt adskillige spændende opgaver indenfor online marketing, e-commerce, markedsføringen af trendstore.dk, nyhedsbreve og de sociale medier. Fra første dag fik jeg tildelt et stort ansvar, mange spændende opgaver og plads til at udfolde min faglighed og kreativitet.

Det er en stor fornøjelse at være en del af arbejdsmiljøet hos pej gruppen. Jeg blev dybt involveret i dagligdagen både med korte og langvarige projekter. Jeg arbejdede i dybden med spændende opgaver, deadlines og så mit arbejde udfolde sig i erhvervslivet. Kort sagt så er pej gruppen definitionen på en fantastisk praktikplads hvor man arbejder i et team, men også selvstændigt.

pej gruppen får derfor mine varmeste anbefalinger som praktikplads. Vil du udvikle dine kompetencer, få medansvar og arbejde i skønne omgivelser, så er et praktikophold hos pej gruppen noget for dig.

Nicolai Fedderholdt

Nicolai Fedderholdt

Multimediedesign og Kommunikation på Erhvervsakademi MidtVest i Herning
(Praktik i grafisk afdeling)

Jeg har gennem 3 måneder været i praktik i pej gruppens grafiske afdeling, hvilket har været en givende, spændende og lærerig oplevelse. Tiden er gået alt for hurtigt, men det er jo hvad der sker når man sidder i en afdeling, hvor humøret altid er højt.

Gennem min praktikperiode har jeg arbejdet med nye tiltag af pej gruppens online tilstedeværelse. Jeg har fået lov at arbejde selvstændigt og haft en fantastisk god sparring med de ansatte i grafisk afdeling. Det har været en fornøjelse at blive taget seriøst og ikke blot være en praktikant, men haft følelsen af at man er en del af teamet fra dag et.

Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver hørt og betroet ansvar. pej gruppen er en fantastisk praktikplads, hvor humor i dagligdagen spiller en stor rolle, hvilket udover det faglige niveau er med til at gøre pej gruppen til en helt exceptionel praktikplads.

Mette Møller Hansen - praktikant hos pej gruppen

Mette Møller Hansen

Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
(Praktik på redaktionen)

278. Det er præcis så mange artikler, jeg har udarbejdet i mit seks måneders praktikforløb hos pej gruppen. En tid, hvor jeg oplevede, at det var vigtigt og værdsat at arbejde hurtigt, effektivt og til tiden.

Jeg fungerede som en del af redaktionen for 365DESIGN og TID & tendenser, hvor jeg var primus motor på udarbejdelsen af online nyhedsartikler til portalerne. Herudover har jeg bidraget med en bred vifte af forskellige artikler til de fysiske udgivelser af 365DESIGN og en god håndfuld artikelideer, hvoraf jeg har haft fornøjelsen af selv at bringe de fleste til live.

Med mig hjem tager jeg blandt andet mange bekendtskaber til en masse relevante branchefolk i designbranchen, en grundig indføring i branchen, en evne til at kunne levere veludført materiale til tiden, en erhvervserfaring, der har givet mig mere ballast og nogle gode venskaber.

Marc Francesco Giuricin Engel

Marc Francesco Giuricin Engel

E-Design på KEA
+ Trendwatching hos Fontys
(Praktik i trendafdelingen)

Jeg var praktikant i trendafdelingen hos pej gruppen og følte mig værdsat, og min stemme er blevet hørt. Samtidig har pej gruppen også taget højde for min personlige udvikling og kompetencer ved at give mig opgaver, der interesserede mig. Jeg haft en liste med deadlines og opgaver, og de lod mig være selvkørende. Det gav mig et drive til at prøve kræfter med emner og områder, der udfordrede mig. Fra dag ét har jeg følt mig på lige fod i et professionelt team, hvor der forventes et engagement og gåpåmod. Jeg har været meget glad for mit praktikforløb hos pej gruppen. Det har givet mig en stor indsigt i en professionel verden inden for trendforskning, som jeg helt klart kan tage med videre.

Annesofie Mercedes - praktikant hos pej gruppen

Annesofie Mercedes Lundsteen

Designkultur og økonomi,
SDU
(Praktik på redaktionen)

Under min uddannelse i Designkultur og økonomi valgte jeg at være i praktik på redaktionen hos pej gruppen. Her fik jeg ansvaret for onlineplatformen TØJ – Fashion and Business Trends med flere daglige udgivelser med nyheder inden for mode, retail og forbrugertrends.

Derudover fik jeg muligheden for at interviewe profiler i den danske modebranche. Mit praktikforløb hos pej gruppen har været utrolig lærerigt og har givet mig viden inden for formidling, mode og det at være en del af en virksomhed, som har mange bolde i luften.

Sine

Sine Bonde Bojesen

Æstetik og Kultur,
Aarhus Universitet
(Praktik i trendafdelingen)

Det har været en utrolig spændende, givende og lærerig oplevelse at være praktikant hos pej gruppens trendafdeling; et halvt år går hurtigt, når man trives. Fra allerførste dag anses man som en del af teamet, og i løbet af praktikken jeg har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og udfordringer – både inden og uden for afdelingen. Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver betroet et ansvarsområde og hvor nye tanker, idéer og input altid påskønnes.

Om os


International inspiration, et stort fagligt netværk, stærke formidlingsevner, midtjysk sund fornuft og fødder solidt plantet i virkeligheden. Disse værdier har gjort pej gruppen til Nordeuropas største trend-, konsulent- og forlagsvirksomhed. pej gruppen formidler trends til professionelle aktører i livsstils-, reklame- og retailbranchen gennem trendmaterialer, medier, konferencer, foredrag og konsulentarbejde.

pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret. Der er ca. 1 km.