Danmarks måske bedste praktikplads

Hos pej gruppen kan du prøve alle medier af – både offline og online. Du kan grave dig ned i research, arbejde med grafiske trends og digitale medier og skrive artikler inden for mode, interiør, trends og livsstil til B2B markedet samt deltage i udviklingen af trendprodukter. Er det noget for dig?

Vælg afdeling:

Vi søger nu!

Trendafdelingen


Som praktikant i trendafdelingen får du mulighed for at deltage i udviklingen af pej gruppens egne trendprodukter til virksomheder inden for mode-, livsstils- og interiørbranchen. Du kommer til at deltage i planlægningen af processerne samt i samarbejdet med grafisk afdeling. Derudover vil du skulle skrive relevante artikler til pej gruppens online og offline medier.


Vil du også være praktikant i trendafdelingen?

pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Send ansøgning og CV til Helene Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00

Se PDF af praktikopslaget her >

Pladsen er besat
Billede kommer snart

Jeg var i et halvårigt praktikforløb hos pej gruppen tilknyttet pej trend samt redaktionen. Et ophold der både var spændende, udfordrende, hårdt men sjovt, lærerigt og ikke mindst hyggeligt. Gennem mit forløb bidrog jeg med både research, udarbejdelse af trendprodukter, artikler til TØJ-portalen samt afvikling af trendkonferencer, hvilket stillede mig spændende udfordringer om at arbejde med trendbegrebet både kommunikativt, visuelt, kreativt og instinktivt. Som praktikant får du en afgørende brik i virksomheden, hvor din viden, kompetencer og personlige inputs har stor indflydelse, men hvor der også er rig mulighed for udvikling på den personlige front. I den daglige gang på farmen vil du hurtigt blive involveret og komme til at tage del i en kreativ og inspirerende arbejdsproces blandt dygtige og rare mennesker.

-Tommy Hørmann Pham
Designkultur og Økonomi, SDU

Sine

Det har været en utrolig spændende, givende og lærerig oplevelse at være praktikant hos pej gruppens trendafdeling; et halvt år går hurtigt, når man trives. Fra allerførste dag anses man som en del af teamet, og i løbet af praktikken jeg har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og udfordringer – både inden og uden for afdelingen. Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver betroet et ansvarsområde og hvor nye tanker, idéer og input altid påskønnes.

-Sine Bonde Bojesen
Æstetik og Kultur, Aarhus Universitet

TØJ - Fashion & Business Trends


Som praktikant på branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends bliver du ansvarlig for den daglige nyhedsmail til professionelle aktører i modebranchen, hvor du skal udarbejde brancherele- vante artikler og interessante portræt- ter af folk fra branchen. Du kommer også til at deltage på redaktionsmøder for de fire årlige trykte udgivelser af branchebladet TØJ – Fashion & Busi- ness Trends. Her kommer du til at bi- drage med planlægning af indhold til de kommende udgaver, hvor du skal researche historier, interviewe kilder og læse korrektur før tryk.


Vil du også være praktikant på branchebladet TØJ - Fashion & Business Trends?

pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Send ansøgning og CV til Helene Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00

Se PDF af praktikopslaget her >

Pladsen er besat
Mathilde Pasgaard Dybdal - Praktikant

På mit 6. semester valgte jeg at tage et seks måneders praktikophold hos pej gruppen, og det var et valg, som jeg ikke har fortrudt. Lige fra begyndelsen fik jeg et stort ansvarsområde og blev ansvarlig for onlineportalen for branchebladet TØJ. Det betød også, at jeg fik lov til at udvikle mine journalistiske evner ved at udtrykke mig skriftligt på daglig basis.

Under mit praktikforløb lærte jeg især at arbejde hurtigt og effektivt under deadlines, og jeg lærte at bruge tiden optimalt, så jeg fik en rytme med produktionen af den daglige nyhedsmail. Arbejdsmængden var derfor helt tilpas og afvekslende.

pej gruppen er en seriøs virksomhed, hvor både niveauet og kravene er høje, og det er fedt at arbejde under! Fra første dag indgår man som en del af teamet, og man får lov til at følge sine ideer til dørs. Tiden hos pej gruppen fløj afsted, og jeg havde altid noget at give mig til.

Det har været en fornøjelse at være en del af pej familien, og noget som jeg helt klart kan anbefale andre.

-Mathilde Pasgaard Dybdal,
kommunikationsstuderende fra Journalisthøjskolen

Stine

Aldrig er tiden fløjet så hurtigt, som da jeg var i praktik hos pej gruppen.

Som praktikant på redaktionen TØJ blev jeg fra dag et vist stor tillid. Jeg sad med det daglige ansvar for den online nyhedsportal og udsendelse af nyhedsmail. Derudover skrev jeg artikler til det trykte blad og var med på messe.

Gennem min praktik har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, og min sans for at skrive er blevet skærpet markant. Samtidig har jeg fået en kæmpe viden om, hvordan den danske modebranche er skruet sammen.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at komme i praktik i det spændende og inspirerende hus.

-Stine Grønbæk Grau,
Designstudier, SDU

365DESIGN / TID & tendenser


Som praktikant på branchebladet 365DESIGN bliver du ansvarlig for to ugentlige nyhedsmails til professionelle aktører i bolig- og interiørbranchen, hvor du skal udarbejde brancherelevan- te artikler og interessante portrætter af folk fra branchen. Du kommer også til at deltage på redaktionsmøder for de fire årlige trykte udgivelser af branche- bladet 365DESIGN. Her kommer du til at bidrage med planlægning af indhold til de kommende udgaver, hvor du skal researche historier, interviewe kilder og læse korrektur før tryk. Derudover får du ansvaret for den ugentlige nyheds- mail til abonnenter på tidsskriftet TID & tendenser, som pej gruppen udgiver fire gange årligt.


Vil du også være praktikant på branchebladet 365DESIGN og TID & tendenser?

pej gruppens kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn. Vi har en række praktikantcykler, som kan bruges mellem Hammerum banegård og kontoret.

Send ansøgning og CV til Helene Mathiasen på redaktionen@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00

Se PDF af praktikopslaget her >

Pladsen er besat
Katrine Rosgaard Klemmensen - Praktikant

Under mit seks måneders praktikforløb hos pej gruppen arbejdede jeg som en del af redaktionen på branchebladet 365DESIGN og tidsskriftet TID & tendenser. Jeg havde ansvar for at udarbejde nyheder til branchebladets og tidskriftets onlineportaler og udsende nyhedsbreve tre gange om ugen. Derudover har jeg løbende bidraget med artikler til de trykte udgaver af 365DESIGN.

Lige fra start følte jeg mig velkommen hos pej gruppen. Den familiære, afslappede stemning, tilliden til den enkelte medarbejders evner og uddelingen af ansvar gav mig mod på at kaste mig ud i arbejdsopgaverne. Jeg udviklede mine skriftlige formidlingsevner, fik erfaring med at interviewe, lærte at vinkle relevant til branchen og blev skarp til at arbejde hurtigt under konstante deadlines.  

Min tid hos pej gruppen har styrket mine faglige kompetencer og har samtidig givet mig gode personlige minder med søde og ikke mindst kompetente kollegaer.

-Katrine Rosgaard Klemmensen,
studerende på Multimedievidenskab fra Aarhus Universitet

Mette

Hos pej gruppen har jeg fungeret jeg som online-redaktør på branchebladet 365DESIGNs onlineportal. Her lærte jeg bl.a. en masse om journalistisk nyhedsformidling, og jeg fik en grundig indføring i den danske designbranche.
Jeg fik masser af ansvar, og jeg udviklede jeg mig lynhurtigt i takt med det høje tempo, pej gruppen arbejder i. Hos pej gruppen er ambitionerne tårnhøje, og jeg imponeredes gang på gang af de trendmaterialer, foredrag, bøger, blade og tidsskrifter, de formår at producere.
Fremfor alt var praktikforløbet en befriende afveksling fra den monotone hverdag på læsesalen med meget få undervisningstimer. Jeg har lært mere på de fem måneder hos pej gruppen end på kandidatstudiet tilsammen, og jeg tænker med længsel tilbage på det fællesskab, jeg blev en del af.

-Mette Rabølle Sørensen
Moderne kultur og kulturformidling, KU

Vi søger nu!

Grafisk afdeling


Brænder du for grafisk design til enten det trykte medie eller web, online markedsføring, sociale medier, og har du lyst til at arbejde med programmer og platforme som Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Mailchimp, Wordpress, Magento og Woocommerce? Så kan du hos pej gruppen prøve det. Du får lov til at arbejde med spændende projekter, og du er med til skabe vores produkter samt synliggøre og udvikle vores tilstedeværelse både offline og online.

Det er ikke et krav at du kan det hele. Vi tilpasser dit praktikforløb, så du kan arbejde med det, der passer med dine kompetencer, og hvad der passer ind i praktikperioden i forhold til igangværende projekter.


Vil du også være praktikant i den grafiske afdeling?

pej gruppen er et trendbureau, som formidler viden om tidsånd, trends og forbrug til professionelle aktører i livsstilsbrancherne.

Vores kontor er beliggende i skønne omgivelser tæt ved Herning. Der er mulighed for at komme frem og tilbage med offentlig transport, hvis du ikke er bosiddende i Herning og omegn.

Send ansøgning og cv til Anja Bloch-Hamre på abh@pejgruppen.dk eller ring for mere information på (+45) 97 11 89 00.

Se PDF af praktikopslaget her >

Pladsen er besat
Frederikke Lyshøj Hansen - Salgs- & marketingkoordinator

Som praktikant fik jeg fra start et stort ansvar ved overtagelse af planlægning og håndtering af sociale medier og der blev dermed vist mig stor tillid fra virksomheden. Et nøgleord for arbejdsmoralen hos pej gruppen er teamwork, og det mærkes tydeligt at der afdelingerne imellem er en stor samarbejdsånd – som sikrer kvaliteten af hvert område som pej gruppen opererer med.

Med det store ansvar er jeg blevet meget skarpere og stærkere i mit fag, grundet erfaringerne jeg har gjort mig gennem fokuseret og selvstændigt arbejde – men også gennem god dialog med fantastiske kolleger. Det har betydet en stor del for mit uddannelsesforløb, som digital konceptudvikler, at jeg hos pej gruppen har fået lov til at afprøve teori i praksis samt at være en del af et stærkt fællesskab.

Mine varmeste anbefalinger af pej gruppen går til fremtidige praktikanter, som både ønsker at få ansvar samt at være omgivet af kompetente og positive mennesker.

– Frederikke Lyshøj Hansen, Digital konceptudvikling, Erhvervsakademi MidtVest.

Nicolai Fedderholdt - Multimediedesigner

Jeg har gennem 3 måneder været i praktik i pej gruppens grafiske afdeling, hvilket har været en givende, spændende og lærerig oplevelse. Tiden er gået alt for hurtigt, men det er jo hvad der sker når man sidder i en afdeling, hvor humøret altid er højt.

Gennem min praktikperiode har jeg arbejdet med nye tiltag af pej gruppens online tilstedeværelse. Jeg har fået lov at arbejde selvstændigt og haft en fantastisk god sparring med de ansatte i grafisk afdeling. Det har været en fornøjelse at blive taget seriøst og ikke blot være en praktikant, men haft følelsen af at man er en del af teamet fra dag et.

Personligt har det været enormt motiverende at være et sted, hvor man bliver hørt og betroet ansvar. pej gruppen er en fantastisk praktikplads, hvor humor i dagligdagen spiller en stor rolle, hvilket udover det faglige niveau er med til at gøre pej gruppen til en helt exceptionel praktikplads.

-Nicolai Fedderholdt, Studerer Mutimediedesign og Kommunikation på Erhvervsakademi MidtVest i Herning

Dit praktikforløb

  • Du kommer til at arbejde med hurtige deadlines på daglige opgaver, men også de mere langstrakte projekter vil du blive dybt involveret i og få medansvar for, at vi når i mål med den bedste løsning.
  • Din mening vil blive hørt. Vi lever af gode ideer, så hvis du har kreative forslag til gode historier eller nye måder at anskue vores produktioner på, så lytter vi til dig.
  • Vi har løbende 4-5 praktikanter i huset hvert halve år på tværs af afdelingerne.

Hvem er du?

  • Du er ved at tage en videregående uddannelse inden for kommunikation, formidling, medier, design, æstetik, kultur
    eller lignende.
  • Du er struktureret, ambitiøs, arbejder selvstændigt, tager initiativ og formår at overholde deadlines.
  • Du er en teamplayer, som vægter det sociale og et godt sammenhold højt.