Den skandinaviske børnetrendbog

pej kids
2022—2024

Vil du vide mere om pej trend, så følg med her.

Unik trendbog med fokus på børn

pej kids 2022 - 2024 giver dig de kommende års trends og farver til den skandinaviske familie og børneforbruger. pej gruppens børnetrendbog er målrettet fremtidens babyer, tumlinger, børn, teenagere og familier - i alt fra produktudvikling, emballagedesign, til markedsføring af dine nye børnekollektioner.

pej kids 22-24

Det får du

  • Beskrivelse af tidsånd, megatrends, generationer og familieliv med trends frem til 2024
  • 3 familietyper opdelt i tre segmenter: 0-3, 3-8 og 8-12 år
  • Farveoverblik til alle 3 familietyper
  • 12 målgrupper med farver, keywords, stemningscollager, designinspirationsbilleder og beskrivelser
  • Livsstils-, forbruger- og designcases til mode, interiør, fødevarer & emballage samt retail, medier & leg frem til 2024 og længere.
  • Farver med referencer i PANTONE® TCX
  • Link til online login på pejtrend.com + sendes til dig som en fysisk bog

  • Lige nu får du pej kids til DKK 2.500,-

Normalpris 5.000 DKK

KøbSe andre sæsoner

Et unikt indblik i de trends, der påvirker den skandinaviske børneforbruger og familie!

pej kids er en børnetrendbog, som pej gruppens trendteam har designet til produktudvikling og ny inspiration for de Skandinaviske børn og deres familier.

Som altid kan pej kids bruges forskellige steder i organisationen, alt efter om udviklingsprocessen lige er startet, eller om processen er nået til lancering og markedsførings-delen. Alle kan finde indput, tekster, farver og masser af inspiration i bogen, som nu også er online.

Målrettet: Designere, produktudviklere, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for børnemode, interiør, dekoration, styling, fotografi, trends, farver og livsstil generelt.

I den nye pej kids får I alt det essentielle fra de kommende års allervigtigste trends og tendenser inden for mode, interiør, fødevarer, emballage, detail, leg og medier, og trendbogen favner generelt alle de livsstilsbrancher, der beskæftiger sig med koncept-, produkt- og serviceudvikling til børn og børnefamilier. Som noget helt nyt får I endnu mere trend-, farve- og billedinspiration på vores nye online portal som opstod under Corona pandamien: pejtrend.com der er yderst relevant, når man beskæftiger sig med den skandinaviske børneforbruger og har brug for at arbejde med farver og trends online.

pej kids trækker på pej gruppens over 30 års erfaring i trendbogsudgivelser. Vi håber, at den vækker stor glæde for alle i virksomheden de kommende år og bidrager til, at både design, indkøb, salg og marketing taler samme sprog.

Book et møde med os, og se denne trendbog live.

Book et møde