Blomster- & plantetrends

pej greenery
2023

Vil du vide mere om pej trend, så følg med her.

Unik trendrapport med fokus på blomster- og plantetrends

Denne unikke plantetrend rapport indeholder fire trendtemaer til 2023 + et juletema. For alle fem temaer får du Pantone-referencer, plante- og blomsternavne, mood-inspiration samt forslag til styling. Du får adgang til pej greenery rapporten via pej gruppens online univers pejtrend.com.

pej greenery

Det får du

  • Fysisk rapport på 74 sider (print)
  • Adgang til online plante-trendrapport via pejtrend.com
  • Detaljer vedr. farver, planter, blomster, farver, styling og interiør for 2023
  • Moodboards, keywords og inspiration
  • Fire trendtemaer + et juletema
  • Mulighed for at filtrere i alt indhold
  • Søge i billeder og lave egne samlinger
  • Farveoversættelser af alle farver til Pantone® TCX, Pantone® C samt Pantone® CMYK

1.200 DKK

Køb

Et unik indblik i sæsonens blomster- & plantetrends

2022 byder på forbrugere som er lidt splittede. Der er dem der har brug for ro og plads omkring dem, hvor der dermed ikke må være for mange ting og for meget gang i den plantemæssigt. Der er også dem som higer efter fest, farver og gang i den. Både for forår og sommer samt efterår og vinter, ser vi muligheder for begge parter. Julen er en kombination, hvor der er plads til både det rolige, men også det festlige input.

Udelivet er blevet en eksistentiel del af manges liv under Corona og dette fortsætter som værende en vigtig følgeven for at opnå harmoni i livet. Derfor vil vi opleve at mange stadig ønsker at dykke ned i naturen og opleve hvad naturen kan give, helt bogstaveligt. At sanke, er blevet en hobby for mange – det at kunne gå ud i naturen og finde det, som vores forfædre også levede af, er af stigende interesse. Og generelt er dét, at finde alternative ”ingredienser” og at bruge det man kan finde en stigende luksus for mange forbrugere. Det betyder også at planter og blomster ofte ses blive sat sammen på forundelige måder som resulterer i kreative løsninger.

Billede i toppen: Cindy Vondran

Book et møde med os, og se denne trendbog live.

Book et møde