Værktøjskassen til fødevarebranchen

pej foodbox2024 - 2027

pej foodbox2024 - 2027

Udkommer til pej gruppens
fødevarekonferencen i september 2022

Masser af ny viden og inspiration til alle med interesse i tidsånd, trends og kommercielle fødevaretrends.

Et vigtigt arbejdsværktøj for mange virksomheder i eller i berøring med fødevarebranchen på den ene eller anden måde. Boxen er for dig, der søger ny viden om forbrugerne, fødevaretrends, handel og spændende nye aktører.

pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, medie-, marketing og kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, abonnementsløsninger, restauranter, hoteller samt andre kreative med berøring med fødevare og drikkevarer.

Det får du i den nyefoodbox 2024-2027

  • Foodmagasin “Food Mag 8” med 10+ artikler inkl. artikler om konkrete og kommercielle fødevaretrends.
  • Elektroniske versioner af præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference, der bliver afholdt i september 2022.
  • Specialindkøbte ”for your eyes only”-trendrapporter fra store internationale autoriteter samt supplerende trendrapporter om alt fra forbrug til detail.
  • Branchens ”must-read” bog til alle i berøring med fødevarer, emballage eller andet brancherelateret.
  • Onlineadgang til alt indhold via pejtrend.com med personligt login.

4.500 DKK

KøbSe flere foodbox'e

Indholdet i boksen

pej gruppens foodbox indeholder viden om nye foodtrends, der er lige til at implementere og bruge i det daglige arbejde.

Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj til produktudvikling og intern diskussion til alle professionelle i berøring med fødevarebranchen.

Forudbestil allerede nu, så sender vi boxen til dig så snart den udkommer! Bestil den sammen med en billet til pej gruppens fødevarekonferencen - vælg mellem Oslo, Herning og København, og spar samlet kr. 1.000,-. Se mere på www.foodkonference.dk

Fysisk magasin + Digitalt materiale

Det nye magasin med titlen “Food Mag 8”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om super aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.

Det digitale materiale består af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2022 samt specialindkøbte og ”for your eyes only” trendrapporter fra international autoriteter som LSN Global, PSFK, Mintel mv. samt pdf af Food Mag 8. Personligt login tilsendes efter bestilling.

Den specialudvalgte bog ’EAT & GO 2’.

Hvert år udvælger pej gruppen en såkaldt ”must-read” bog, som alle i fødevarebranchen kan finde masser af inspiration i. Bogen er fyldt med innovative og succesfulde grafiske design-ideer og brandidentitets-projekter for caféer, restauranter, barer, dessertbutikker og bagerier. I nutidens informationsmættede verden, mad og drikke virksomheder skal ikke kun tilbyde produkter af høj kvalitet, men også gode kommunikationsideer, en unik visuel identitet og grafisk design der skiller sig ud fra resten.