Den store værktøjskasse til fødevarebranchen

pej foodbox2023—2026

Den ultimative værktøjskasse til fødevarebranchen!

pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller samt andre kreative, som har berøring med fødevareindustrien.

pej foodbox 2023-2026

Det får du

 • Det nye magasin med titlen “Food Mag 7”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om super aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.
 • USB med elektroniske versioner af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2021 i et brugervenligt format.
 • En samling af trendrapporter fra internationale autoriteter som f.eks. PSFK, Mintel, Euromonitor, Food & Friends mv.
 • Den specialudvalgte bog “Serial Eater – Food Design Stories”. Hvert år vælger pej gruppen en såkaldt ”must read book” som alle i branchen kan finde inspiration i.

4.500 DKK

KøbSe flere foodbox'e

Indholdet i boksen

pej gruppens foodbox er verdens eneste trendmateriale med fokus på fremtidige fødevaretendenser. Foodboxen indeholder materialer, der er lige til at bruge i det daglige arbejde. Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj samt en værktøjskasse til produktudvikling og intern diskussion.

Foodmag 7

Food Mag 7

Det nye magasin med titlen “Food Mag 7”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om super aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.

Indhold:

FOOD TRENDS

 • Etik, klima og identitetspolitik ændrer vores kostvaner
 • Når maden smager af god stemning
 • Bæredygtighed afhænger af helhedsbetragtninger

VISUEL KOMMUNIKATION

 • Bæredygtig æstetik, hygiejne og nye teknologier i fremtidens emballagedesign
 • Madkundskabens visuelle billedsprog

BRANDING

 • Performancemål er præcise – men branding er bedre
 • Når konverteringsfokusset kvæler dit brand

RETAIL

 • Sustainable retail
  Hvorfor er omnichannel så svært?
 • Bring forretningen til folket
Serial Eater

Udvalgt bogSerial Eater – Food Design Stories

Hvert år vælger pej gruppen en såkaldt ”must read book” som alle i branchen kan finde inspiration i.

Dette års specialudvalgte bog “Serial Eater – Food Design Stories” dissekerer 30 års eksperimentering med og refleksion over mad og madens rolle. Gennem analyse af fødevaredesign fra starten af 1990’erne og frem til i dag, får vi en større forståelse af forbrugsvaner, fødevarers betydning og fødevaresystemets kompleksitet.

Hvilken type forbrugere er vi? Hvordan vurderer vi vores indvirkning på nutidens fødevareproduktion, og hvad er vi villige til at acceptere på vores tallerkener i fremtiden?

I en ofte angstfremkaldende tilgang til madens fremtid sætter maddesign spørgsmålstegn ved vores adfærd, ønsker og tvivl som madspisere. Maddesign tilbyder også en mere underholdende vision om vores forhold til mad, samtidig med at det ikke glemmer dets primære formål: at ernære vores krop, øjne og sind.

USB

Digitalt materiale

USB’en indeholder elektroniske versioner af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2021 i et brugervenligt format samt specialindkøbte og ”for your eyes only” trendrapporter fra international autoriteter som LSN Global, PSFK, Mintel mv. samt pdf af Food Mag 7.

Britta, Sussie og Lajla

Book et møde med os, og se denne trendbog live.

Ja tak, jeg vil gerne booke et møde
Britta, Sussie og Lajla

Book et møde med os, og se denne trendbog live.

Ja tak, jeg vil gerne booke et møde