Værktøjskassen til fødevarebranchen

pej foodbox
2024 - 2027

Pej foodbox 2024 - 2027

Udkommer til pej gruppens
fødevarekonferencen i September 2022

Masser af ny viden og inspiration til alle virksomheder i berøring med fødevarebranchen.

Et vigtigt arbejdsværktøj for mange virksomheder, i berøring med fødevareindustrien på den ene eller anden måde. Boxen er for dig, der søger ny viden om forbrugerne efter krisen, samfund, fremtidig produktudvikling og navigation.

pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, medie og marketingsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller samt andre kreative med berøring med fødevareindustrien.

Du får inspiration til produktudvikling, fødevaretrends og forbrugeradfærd hele 3 år før sæsonen.

Det får du i den nye
foodbox 2024-2027

  • Foodmagasin “Food Mag 8”, med konkrete og kommercielle fødevaretrends.
  • Elektroniske versioner af præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference der bliver afholdt i september 2022.
  • Specialindkøbte ”for your eyes only”-trendrapporter fra store internationale autoriteter.
  • Branchens ”must-read” bog til alle i berøring med fødevare, emballage eller andet brancherelateret.

4.500 DKK

KøbSe flere foodbox'e

Indholdet i boksen

pej gruppens foodbox indeholder viden om nye foodtrends, der er lige til at implementere og bruge i det daglige arbejde.

Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj til produktudvikling og intern diskussion til alle professionelle i berøring med fødevarebranchen.

Forudbestil allerede nu, så sender vi boxen til dig så snart den udkommer! Bestil den sammen med en billet til pej gruppens fødevarekonferencen - vælg mellem Oslo, Herning & København, og spar samlet kr. 1.000,- (Tilvælges i bokser herover)

Food Mag 8

Det nye magasin med titlen “Food Mag 8”, der beskriver konkrete og kommercielle fødevaretrends på kort og langt sigt, samt en række artikler om super aktuelle emner. Magasinet er kun trykt i begrænset oplag og følger kun med i købet af pej foodbox.

USB

Digitalt materiale

USB’en indeholder elektroniske versioner af alle præsentationer, film, musik mv. fra pej gruppens fødevarekonference afholdt i september 2022 i et brugervenligt format samt specialindkøbte og ”for your eyes only” trendrapporter fra international autoriteter som LSN Global, PSFK, Mintel mv. samt pdf af Food Mag 8.

Mette

Book et møde med os, og se denne trendbog live.

Book et møde