pej toolbox SS 20 er netop udkommet! pej toolbox er det ultimative trendprodukt og værktøj til virksomheder, der arbejder med trend-, kollektions- og produktudvikling. Trendproduktet er vores mest omfattende og indeholder nøje udvalgte trends og farver samt en masse produktinspiration til livsstilsbrancherne.

Den store værktøjskasse SS 20 til mode- og interiørbranchen er udkommet!

pej toolbox er det ultimative trendprodukt og værktøj til virksomheder, der arbejder med trend-, kollektions- og produktudvikling. Trendproduktet er vores mest omfattende og indeholder nøje udvalgte trends og farver samt en masse produktinspiration til livsstilsbrancherne.

pej toolbox SS 20

Med pej toolbox får du alt det vigtigste fra sæsonen inden for mode og interiør. pej toolbox er det optimale kommunikationsredskab for alle, som har behov for at indarbejde og/eller videreformidle livsstilstendenser, farver, historier, materialer med videre. Mange anvender derfor pej toolbox på tværs af virksomhedens afdelinger for at sikre, at både designere, indkøbere, salg og marketing taler samme sprog.

Hvem kan bruge pej toolbox

Med pej toolbox kan du levere design med de helt rigtige udtryk og historier, der afspejler fremtidens tidsånd og efterspørgsel. I alt fra produkt over emballage til markedsføring. Derfor er pej toolbox relevant for alle, der arbejder med damemode, herremode, børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik osv., som ønsker at tilbyde de rigtige produkter i de rigtige farver på det rigtige tidspunkt.

Det helt særlige ved pej toolbox er den nøje udvalgte produktinspiration til hver trendretning. Vi har analyseret samfundets udvikling og tidsånd og identificeret, indsamlet samt grundig sorteret sæsonens allervigtigste trends og tendenser inden for dame-, herre- og børnemode, interiør, møbler, belysning, arkitektur, kunst, detail, merchandising, emballage og markedsføring.

pej toolbox SS 20

I pej toolbox får du fire trendretninger med 10-12 farver og en masse inspiration til hver trendretning. Alt sammen fordelt over 200 sider. Du kan tage alle farver og sider ud, så du kan arbejde kreativt med de specifikke farver, ord og billeder, der passer bedst til din målgruppe og designudvikling.

Tilpasset det skandinaviske marked

Udover et træfsikkert farvekort, der er skabt ud fra grundig research af samfundets globale udvikling og farvedata fra mere end 60 sæsoner, og derefter tilpasset til den skandinaviske livsstilsbranche og forbruger, får du også farveudvikling over tre sæsoner, farvekombinationer og farvevigtighed til både mode og interiør. Desuden får du også helt konkrete bud på vigtige materialeoverflader, strukturer, effekter og kvaliteter i hver enkelt trendretning.

pej toolbox SS 20

Som noget nyt til sæsonen Spring/Summer 2020 finder du også eksempler på, hvordan udvalgte farver kan ændre karakter på forskellige materialer og et udvalg af spændende cases, der hver især dykker ned i innovative designløsninger og fremtidige samfundsemner, som du bør holde øje med.

Ved at bruge pej toolbox som tværfagligt redskab, kan du sikre, at alle i virksomheden snakker samme sprog, når du skal udvikle og formidle succesfulde produkter til fremtidens forbrugere.

Læs mere eller køb pej toolbox her