pej gruppen inviterer til inspirerende trendkonference, der sætter fokus på SS 18, livsstil, trends, farver og ikke mindst materialer.

pej gruppen inviterer til inspirerende trendkonference, der sætter fokus på SS 18, livsstil, trends, farver og ikke mindst materialer.

Bliv klædt 100 procent på til sæsonen SS 18. pej gruppen inviterer til trendkonference i Oslo, København og Herning og tilbyder alle professionelle aktører inden for design, mode og interiør en inspirerende heldagskonference med fokus på de sæsonrigtige og kommercielle trendtemaer og farver. Her vil du få masser af inspiration, konkrete anbefalinger og ny viden fra et skandinavisk ekspertteam og internationale vinkler på sæsonen samt indlæg fra interessante branchefolk og aktører med noget på hjertet.

Dagens highlights vil være:

  • Tidsånd og rammerne om det nye forbrug
  • Den konstruktive epokes videreførelse
  • Sådan får du inspiration fra både de nye og gamle rebeller
  • Deep dive på SS 18: Kommercielle temaer og farver
  • Sneak peek på AW 18/19: Farveuniverser
  • På rundrejse i inspirerende universer med pej explorer
  • De nyeste koncepter inden for retail og etail
  • Fokus på fremtidens materialer
  • Fire stærke temaer til SS 18

pej gruppens trendteam består af Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen, Rikke Skytte, trendredaktør hos pej gruppen, Mads Arlien-Søborg, trendforsker og ejer af Hey We Made It og Milou Ket, trendforsker og ejer af Milou Ket Styling and Design. De ser fire vinkler på og temaer for sæsonen SS 18, som omfatter inspiration til både mode og interiør. Fælles for alle temaer er interessen for materialer, og hvad de kan gøre for aktivt og konstruktivt at fremme funktion og understøtte alle de valg, man har taget i livet.

Specialudstilling i samarbejde med Material Connexion Copenhagen

Som noget helt nyt på trendkonferencen vil man kunne se en specialudstilling af udvalgte materialer fra skandinaviens største materialebibliotek, Material Connexion, som drives i samarbejde med Material Design Lab på KEA (Københavns Erhvervsakademi). Materialerne, som vil blive præsenteret på trendkonferencen, er valgt efter kriterier om innovation, bæredygtighed samt ny teknologi.

pej gruppens trendkonference finder sted i henholdsvis Oslo den 29. november 2016, København den 1. december 2016 og Herning den 6. december 2016.

Læs mere om konferencen her >