pej forecast benyttes af skandinaviske aktører i livsstilsbranchen, for eksempel medie- og reklamevirksomheder samt mode- og interiørbrands, som ønsker et tidligt indblik i sæsonens trendretninger, farver og materialer.

Den store værktøjskasse SS 20 til mode- og interiørbranchen er udkommet!

pej forecast benyttes af skandinaviske aktører i livsstilsbranchen, for eksempel medie- og reklamevirksomheder samt mode- og interiørbrands, som ønsker et tidligt indblik i sæsonens trendretninger, farver og materialer.

pej forecast SS 20Det helt særlige ved pej forecast er de fysiske materialeprøver. Hvert enkelt materiale er nøje udvalgt til de forskellige trendretninger og alle materialer er bearbejdet i hånden.

Masser af fysiske prøver til dig

pej forecast er et af de trendprodukter, der giver en særlig føling med sæsonen. Med pej forecast kan vi nemlig i større grad bevæge os væk fra skærmen og få sæsonens fysiske elementer under huden. Både når de fysiske materialeprøver udvælges, men også når de skal sættes i den rigtige kontekst med sæsonens farver, billeder og ord.

I pej forecast får du fire trendretninger med 10-12 farver i hver trendretning. Desuden får du også 10-12 fysiske materialeprøver i hver trendretning. Altså 40-48 farver og 40-48 materialeprøver i alt. Du kan tage alle farver og materialer ud, så du kan arbejde kreativt med de farver og materialer, der passer bedst til netop din målgruppe og designudvikling.

pej forecast SS 20

Stort fokus på taktilitet

Udover materialer er der i pej forecast også et stort fokus på materialeoverflader, strukturer, effekter og kvaliteter. Til sæsonen Spring/Summer 2020 finder du derfor også helt konkrete bud på vigtige materialeoverflader, strukturer, effekter og kvaliteter i hver enkelt trendretning. Vi har i sæsonen Spring/Summer 2020 forsøgt at skabe endnu tydeligere sammenhæng mellem ord, billeder og materialeprøver, så du nemmere kan fokusere på det vigtigste til din designproces.

pej forecast udkommer i et begrænset oplag og giver dig mulighed for at få et tidligt indblik i sæsonen før alle andre. Dermed kan du tilbyde forbrugerne de farver, design og materialer, som de ønsker at investere i, i fremtiden, på et tidligt stadie.

Læs mere eller køb pej forecast her