pej forecast AW 20/21 er netop udkommet i et begrænset oplag. Den er fyldt med materialer, farver og inspiration. Denne eksklusive materialetrendbog udkommer allerede 17 mdr. før sæsonen.

Velkommen til den nye sæson efterår/vinter 20/21.

pej forecast er en eksklusiv materialetrendbog med tidlig inspiration til jeres kreative designproces og kommende koncepter og produkter.

pej forecast AW 20-21

Trendbogen indeholder fire trendretninger med 10-12 farver samt 10-12 fysiske materialeprøver i hver trendretning. Altså 40-48 farver og 40-48 materialeprøver i alt, som I kan tage ud og mikse med jeres egne kreative indspark.

Hvert enkelt materiale er nøje udvalgt til de forskellige trendretninger og bearbejdet i hånden, så I kan få en unik føling med sæsonens materialer og farver, mens I arbejder.

pej forecast AW 20-21

Udover materialer finder I også et detaljeret indblik i materialeoverflader, strukturer, effekter, print og kvaliteter med tydelig sammenhæng mellem ord, billeder og materialeprøver, så I nemmere kan fokusere på det vigtigste i jeres designproces.

pej forecast udkommer i et begrænset oplag, 17 måneder før den aktuelle sæson, og giver jer derfor en unik mulighed for at få et eksklusivt og tidligt indblik i sæsonen før alle andre.

Se mere / køb