Den ultimative værktøjskasse til fødevarebranchen!

pej foodbox 2021-2024 udkommer uge 38 2019.

pej foodbox er målrettet fødevareproducenter, kommunikationsfolk, emballagevirksomheder, detailkæder, restauranter, hoteller samt andre kreative, som har berøring med fødevareindustrien. pej gruppens foodbox er verdens eneste trendmateriale med fokus på fremtidige fødevaretendenser. Foodboxen indeholder materialer, der er lige til at bruge i det daglige arbejde. Et praktisk og kommercielt inspirations- og kommunikationsværktøj samt en værktøjskasse til produktudvikling og intern diskussion. Du kan allerede nu forudbestille den her >

pej foodbox 2021-2024

Oplev fremtiden i dag

Når foodbox’en udkommer, afholdes den årlige fødevarekonference med fokus på, at deltagerne bliver klædt på til at håndtere fremtidens udfordringer og lægge en klar strategi for virksomhed, brand, produkter og kommunikation.

Se, hør, smag og rør ved fremtiden ved at deltage i pej gruppens årlige FOOD + CONSUMER TRENDS konference, der kaster lys over tidsånd, købs- og forbrugeradfærd, kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage. 300+ deltager hvert år på foodkonferencen.

pej foodkonference

Den supereffektive og dybt relevante heldagskonference afvikles i tre byer i september 2019. Intet andet sted får du så meget inspiration, perspektiv og viden fra et stærkt trendteam samt indlæg fra interessante branchefolk med noget på hjertet. Et stort team af eksperter stiller deres viden og erfaring til rådighed. Ryk en dag ud af kalenderen, prioriter inspiration og netværk til fødevarebranchens mest inspirerende konference.

Læs mere om konferencen her >