pej first colour er livsstilbranchernes tidligste farvekort
. First colour udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson

 og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Lige nu er sæsonen SS 21 udkommet med 8 spændende farveretninger.

Det tidligste farvekort

pej first colour er livsstilbranchernes tidligste farvekort
. First colour udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson

 og er målrettet alle i livstilsbranchen, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Lige nu er sæsonen SS 21 udkommet med 8 spændende farveretninger defineret i Pantone TCX-systemet.

pej first colour SS 21

24 måneder før den aktuelle sæson

Som de første i verden har pej gruppen – scandinavian trend institute knækket koden til at forudsige kommercielle farvescenarier – to år før forbrugerne ser farverne. Udgangspunktet for det nye trendprodukt har været næsten 30 års intensiv statistisk analyse af farvetrends i mode- og interiørbrancherne.

Forskningsprojektet har taget udgangspunkt i konkrete kommercielle farvedata fra mere end 60 sæsoner. Det store statistiske materiale er bearbejdet med det formål at finde mønstre og sammenhænge i farveudviklingen over tid. Hele projektet resulterer nu i udgivelsen af verdens første scenariebaserede farvekort first colour.

pej first colour udgives af pej gruppen og er målrettet alle, som har behov for indikationer af sæsonens trendfarver på et meget tidligt tidspunkt. Farvekortet udkommer i et begrænset oplag.

pej first colour SS 21

Farvekortet koster DKK 5.000 kr, og der kan tegnes abonnement med to årlige udgivelser for DKK 9.000 kr. Du sparer derved DKK 1.000 kr.

Se mere / køb first colour herSe alle produkter