Limited edition! Farvebogen til det skandinaviske marked udgives 24 måneder før den aktuelle sæson. I bogen får du 8 farveretninger med visuelle stemningsopslag og værktøjer, så du kan skabe dine egne farvekort. Du får 51 Pantone cotton strips lige til at pille ud og bruge til dine egne designs.

first colour AW 22/23 er livsstilbranchernes tidligste farvekort og udkommer 24 måneder før den aktuelle sæson.

Som de første i verden har pej gruppen knækket koden til, hvilke farver der ender som kommercielle og sikre modefarver –  to år før forbrugerne ser farverne. Udgangspunktet for det nye trendprodukt har været intensiv statistisk analyse af 30 års farvetrends i mode- og interiørbrancherne. Forskningsprojektet har taget udgangspunkt i konkrete kommercielle farvedata fra mere end 60 sæsoner.

 

pej first colour AW 22/23

 

Med i det statistiske materiale er både farver, som har været anbefalet af designere og trendbureauer og farver, der er endt som successer hos forbrugerne. Det store statistiske materiale er bearbejdet med det formål at finde mønstre og sammenhænge i farveudviklingen over tid. Konklusionerne giver en stærkt forbedret og mere sikker farveforecasting i fremtiden og danner grundlaget for den halvårlige udgivelse af farvekortet first colour.

 

pej first colour AW 22/23

 

I bogen får du 8 farveretninger med visuelle stemningsopslag og værktøjer, så du kan skabe dineegne farvekort. Du får 51 Pantone cotton strips lige til at pille ud og bruge til dine egne designs.

Bogen udgives kun i ganske få eksemplarer, og når det er udsolgt, produceres der ikke flere. Få fat på den lige her >