pej first colour er skabt ud fra grundig research af samfundets udvikling, historisk farvedata fra mere end 60 sæsoner og forventninger til fremtiden. Derudfra finder vi mønstre og sammenhænge og forudsiger de farver, som vi ser, at forbrugerne vil efterspørge 24 måneder frem i tiden.

pej first colour AW 20/21 er ude nu – få fingrene i sæsonens farver 24 mdr. før sæsonen

pej first colour er det eneste trendprodukt til livsstilsbrancherne, der forudsiger farver 24 måneder før en sæson. pej first colour er skabt ud fra grundig research af samfundets udvikling, historisk farvedata fra mere end 60 sæsoner og forventninger til fremtiden. Derudfra finder vi mønstre og sammenhænge og forudsiger de farver, som vi ser, at forbrugerne vil efterspørge 24 måneder frem i tiden.

I pej first colour får du 8 farveretninger med 6-7 farver i hver trendretning. Altså 50-60 farver i alt. Du kan tage farvestripsene ud og sammensætte dit eget personlige farvekort på tværs af farveretningerne. På den måde kan du lege med og udvælge de farver, der passer bedst til netop din målgruppe og designudvikling.

Da pej first colour udkommer i et meget begrænset oplag, giver det dig mulighed for at skabe noget unikt før alle andre. Med pej first colour kan du tilbyde farver og design, som forbrugerne ønsker at investere i, i fremtiden.

Læs mere / køb