Netop udkommet: pej colour er det mest benyttede farvetrendprodukt i Europas livsstilsbrancher. pej colour anvendes af mere end 1.500 europæiske virksomheder inden for mange forskellige brancher såsom dame-, herre- og børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik med videre. Det er relevant for alle, som ønsker at tilbyde de rigtige produkter i de rigtige farver på det rigtige tidspunkt.

Vi har arbejdet på pej colour SS 20 i flere måneder og nu er den endelig klar!

pej colour er det mest benyttede farvetrendprodukt i Europas livsstilsbrancher. pej colour anvendes af mere end 1.500 europæiske virksomheder inden for mange forskellige brancher såsom dame-, herre- og børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik med videre. Det er relevant for alle, som ønsker at tilbyde de rigtige produkter i de rigtige farver på det rigtige tidspunkt.

 

pej colour SS 20

Med pej colour kan du skabe og levere design med de helt rigtige farveudtryk, der afspejler fremtidens tidsånd og efterspørgsel. I alt fra produkt over emballage til markedsføring.

I pej colour får du fire trendretninger med 10-12 farver i hver trendretning. Altså 40-48 farver i alt, som alle er indfarvet på bomuldsgarn og vinklet på chips. Du kan tage alle farver ud, så du kan arbejde kreativt med de farver, der passer bedst til netop din målgruppe og designudvikling.

pej colour SS 20

Udover et træfsikkert farvekort, der er skabt ud fra grundig research af samfundets globale udvikling og farvedata fra mere end 60 sæsoner, og derefter tilpasset til den skandinaviske livsstilsbranche og forbruger, får du også farveudvikling over tre sæsoner, farvekombinationer og farvevigtighed til både mode og interiør.

Som noget nyt i pej colour til sæsonen Spring/Summer 2020 finder du også eksempler på, hvordan udvalgte farver kan ændre karakter på forskellige materialer og overflader.

Læs mere eller køb pej colour her