Et af Europas mest anvendte farvekort. pej colour er et kommercielt farvekort, som benyttes af mere end 1.500 europæiske virksomheder inden for livsstilsbrancherne. Farvekortet har en bred anvendelighed og er relevant for alle, som ønsker træfsikker inspiration til farveudvælgelse og farvekombinationer.

Farvekortet benyttes i dag af mange forskellige brancher såsom: Damemode, herremode, børnemode, sport, lingeri, boligtekstiler, interiør, maling, gaveartikler, emballage, grafik mv.

AW 22/23: Viljestyrke

Forbrugerne vil i sæsonen AW 22/23 have en viljestyrke, som gør alting muligt og giver dem mulighed for at vælge deres egen vej. Tilgangen til livet er generelt påvirket af en viljestyrke på et højt niveau, hvor barren hele tiden løftes – og hvor det individuelle valg af retning i livet bliver mere afgørende end tidligere. Viljen og styrken til at bryde ud af normen, bekæmpe enhver modstand og vinde er stor.

Vi ser frem til en tid, hvor pandemien ikke længere vil have lige så hårdt et greb i samfundsøkonomien, og hvor livsstile er begyndt at minde om det, vi kendte til før pandemien. Vi vil stadig ikke have opnået global immunitet, hvilket sætter sit præg på specielt rejseaktiviteter, og som giver det nationale og lokale et boost. Trygheden findes stadig i det nære, og sikkerheden findes inden for egne grænser.

pej colour AW 22/23

Et stort værdiskifte har fundet sted, og mange forbrugere er meget mere bevidste, end de var før. Mavefornemmelsen og intuitionen betyder indiskutabelt meget og krydres nu med en stigende viljestyrke til at følge og nå egne mål – og kæmpe for en bedre verden, men også for et bedre hverdagsliv med lige dele pligt og fornøjelse.

 

“Jeg synes at pej toolbox og pej colour er fantatiske at arbejde med, fordi de giver et godt og hurtigt overblik over hvad sæsonens farver er, samt guider til hvordan man kan bruge farverne sammen. Dette er vigtigt for mig, som arbejder som freelancedesigner og har forskellige typer kunder. Jeg skal bruge farver meget bredt og forskelligt fra kunde til kunde. Jeg kan bruge pej gruppens farver som guideline samt til opbygning af kollektioner – både til mine young fashion jeans-kunder, sports-kunder, dame fashion-kunder og til mine skindkollektioner, fordi farverne, fortællingerne, og farvekombinationerne er fyldstgørende og kan arbejdes med på mange måder.”

— Sacha Munch, Sacha Munch · Fashion · Trend · Design

 

Et mål om at leve det gode liv indebærer både bæredygtighed, klima, sundhed, økonomi, sociale relationer, selvhensyn og sikkerhed. Det hele skal gå op i en højere enhed. Det kræver, at mennesket, og dermed forbrugeren, kan være stærk, vedholdende og hårdfør, men samtidig leve med bevidstheden om og erkendelsen af egen sårbarhed. Den forøgede viljestyrke gør, at fighterånden er til stede, og at udfordringer er nemmere at passere og komme videre fra.

Sæsonen efteråret og vinteren 22/23 indeholder fire vilje­stærke forbrugertyper:

1. The Minimalist
2. The Loner
3. The Hardy
4. The Cheerful

pej colour AW 22/23
Farver fra pej colour.

Indhold i trendbogen:

  • Sæsonens fire trendhistorier
  • Farvematrix
  • Farveudvikling over 3 sæsoner
  • Farvevigtighed i mode og interiør
  • Farveprøver på bomuldsgarn
  • Farveoversættelser af alle farver til Pantone® TCX, Pantone® C samt Pantone® CMYK
  • Farvekombinationer med inspirationsbilleder
  • Farvestylings med inspirationsbilleder
  • Adgang til dele af det digitale univers pejtrend.com (Kun for abonnenter →)

pej colour koster 2.500 kr. ekskl. moms. Du kan opgradere til pej toolbox som har alt fra pej colour samt endnu mere indhold inklusiv masser af materialeprøver, inspiration og værktøjer for kun 4.000 kr. ekstra. Derudover får du også fuld adgang til pejtrend.com som er en ny feature til pej trend-bøgerne. Her finder du endnu mere indhold, og muligheder for at sammensætte dit eget materiale udfra det kuraterede indhold i bøgerne og på pejtrend.com.

Du kan se mere om pej colour og købe den lige her →

pejtrend.com
pejtrend.com – ny feature til pej trend-bøgerne

PS: Vidste du forresten, at alle deltagere på pej trendkonferencen AW 22/23 får pej colour AW 22/23 som en del af deltagermaterialet? Se mere om konferencen som afvikles i maj/juni 2021 i hhv. Herning, København og Oslo (online) her →